Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Veysel Yüksekdağ: Yavuzlar’a doğalgaz istiyoruz

Yerel 20.05.2024 - 18:06, Güncelleme: 20.05.2024 - 18:07 7084+ kez okundu.
 

Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Veysel Yüksekdağ: Yavuzlar’a doğalgaz istiyoruz

Adana merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi’nin genç muhtarı Veysel Yüksekdağ, mahallede vatandaşlarımızın en önemli taleplerinden bir tanesinin doğalgaz olduğunu vurgulayarak, “Mahallemize doğalgaz getirilmesi için yetkililer ile görüşmelerimiz sürüyor. Yaklaşık 13 bin nüfusun yaşadığı mahallemize doğalgazın getirilmesini istiyoruz” dedi.
    SABİT ÖZKESER     YÜKSEKDAĞ’A ZİYARETÇI AKINI SÜRÜYOR Adana’nın en eski mahallelerinden biri olan  Yavuzlar’da muhtarlığa seçilen  Veysel Yüksekdağ’a “Hayırlı Olsun” ziyaretleri halen sürüyor. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Çukurova Press Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber,  Genel Yayın Yönetmeni Sabit Özkeser ve Spor Koordinatörü Adnan Ercan’ın da ziyaret ettiği Muhtar Yüksekdağ, mahallenin sorunlarıyla ilgili sorularımızı yanıtladı. “BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ” Muhtarlık binasını günde yaklaşık 100 kişinin ziyaret ettiğini ve  mahalle ile ilgili en çok şikayetin sinek,moloz yığınları, kanalizasyon ve ulaşım ile ilgili geldiğini, en çok talep edilenin ise doğalgaz, ATM  ve kadınların ürettiği ürünlerini satabileceği bir Kadın Emeği Pazarı olduğunu anlatan Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Veysel Yüksekdağ, “Mahallemizle ilgili seçim öncesi verdiğimiz sözler vardı. Bu sorunları en kısa sürede halledeceğimize inanıyorum. Çünkü birlikte başardık, birlikte güzelleştireceğiz” diye konuştu. “BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOK AMAÇLI DİNLENME YERİ İSTİYORUZ” Kendi bölgelerinde Adana İl Jandarma Komutanlığı, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü,  2 bin kişinin yaşadığı TOKİ Evleri de bulunduğuna dikkat çeken Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Veysel Yüksekdağ, “Mahallemiz 6  bin 350 kadın ve 6375 de erkek olmak üzere 12 bin 729 nüfusa sahip. Millet Bahçesi ile birlikte Yavuzlar Parkı da yer alıyor. Ayrıca mahallemizde 2 Ortaokul bir de lise bulunuyor. Bir-kaç gün önce Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı benim de katıldığım muhtarlarla bir toplantı yaptı. Kendisi sağ olsun müdürlerinin de katıldığı ve not aldığı toplantıda en kısa sürede sorunlarımızın çözüleceğini ve bu tür toplantıların yineleneceğini belirtti. Bunun dışında Adana Büyükşehir Belediyesi’nden de Muhtarlık yakınındaki Yavuzlar Parkı içerisindeki mobesaların daha rahat görebilmesi için ağaçların  budanmasını istiyoruz. Ayrıca bu parkın içerisinde müsait yere de çok amaçlı dinlenme yeri yapılsın. Hızlı tren çalışmalarından dolayı Seyhan Nehri’ne su verilmemesinin etkili olduğu sinek sorununun da bir an önce çözümlenmesini yetkililerden bekliyoruz” dedi.    
Adana merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi’nin genç muhtarı Veysel Yüksekdağ, mahallede vatandaşlarımızın en önemli taleplerinden bir tanesinin doğalgaz olduğunu vurgulayarak, “Mahallemize doğalgaz getirilmesi için yetkililer ile görüşmelerimiz sürüyor. Yaklaşık 13 bin nüfusun yaşadığı mahallemize doğalgazın getirilmesini istiyoruz” dedi.

 

 

SABİT ÖZKESER

 

 

YÜKSEKDAĞ’A ZİYARETÇI AKINI SÜRÜYOR

Adana’nın en eski mahallelerinden biri olan  Yavuzlar’da muhtarlığa seçilen  Veysel Yüksekdağ’a “Hayırlı Olsun” ziyaretleri halen sürüyor. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Çukurova Press Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber,  Genel Yayın Yönetmeni Sabit Özkeser ve Spor Koordinatörü Adnan Ercan’ın da ziyaret ettiği Muhtar Yüksekdağ, mahallenin sorunlarıyla ilgili sorularımızı yanıtladı.

“BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Muhtarlık binasını günde yaklaşık 100 kişinin ziyaret ettiğini ve  mahalle ile ilgili en çok şikayetin sinek,moloz yığınları, kanalizasyon ve ulaşım ile ilgili geldiğini, en çok talep edilenin ise doğalgaz, ATM  ve kadınların ürettiği ürünlerini satabileceği bir Kadın Emeği Pazarı olduğunu anlatan Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Veysel Yüksekdağ, “Mahallemizle ilgili seçim öncesi verdiğimiz sözler vardı. Bu sorunları en kısa sürede halledeceğimize inanıyorum. Çünkü birlikte başardık, birlikte güzelleştireceğiz” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOK AMAÇLI DİNLENME YERİ İSTİYORUZ”

Kendi bölgelerinde Adana İl Jandarma Komutanlığı, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü,  2 bin kişinin yaşadığı TOKİ Evleri de bulunduğuna dikkat çeken Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Veysel Yüksekdağ, “Mahallemiz 6  bin 350 kadın ve 6375 de erkek olmak üzere 12 bin 729 nüfusa sahip. Millet Bahçesi ile birlikte Yavuzlar Parkı da yer alıyor. Ayrıca mahallemizde 2 Ortaokul bir de lise bulunuyor. Bir-kaç gün önce Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı benim de katıldığım muhtarlarla bir toplantı yaptı. Kendisi sağ olsun müdürlerinin de katıldığı ve not aldığı toplantıda en kısa sürede sorunlarımızın çözüleceğini ve bu tür toplantıların yineleneceğini belirtti. Bunun dışında Adana Büyükşehir Belediyesi’nden de Muhtarlık yakınındaki Yavuzlar Parkı içerisindeki mobesaların daha rahat görebilmesi için ağaçların  budanmasını istiyoruz. Ayrıca bu parkın içerisinde müsait yere de çok amaçlı dinlenme yeri yapılsın. Hızlı tren çalışmalarından dolayı Seyhan Nehri’ne su verilmemesinin etkili olduğu sinek sorununun da bir an önce çözümlenmesini yetkililerden bekliyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.