TASKK’dan Adana ve Hatay çıkarması

Dünya 10.09.2024 - 11:10, Güncelleme: 10.09.2024 - 11:10 2703 kez okundu.
 

TASKK’dan Adana ve Hatay çıkarması

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Yönetim Kurulu, 2024-2025 Futbol Sezonu ilk bölgesel toplantısını Hatay’da gerçekleştirdi. TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın, bölgesel toplantının ilkini Hatay’da yapmanın önemine değindi. Aydın ve diğer yöneticiler, Hatay öncesi Adana’da da ASKF’yi ziyaret etti.
>> SABİT ÖZKESER       ADANA YÖNETİMİ DE TOPLANTIYA KATILDI Bölgesel sorunların tartışıldığı ve çözümler oluşturulduğu belirtilen toplantı Hatay ASKF binasında yapıldı. Toplantıya TASKK Genel Başkanı Vekili Şener Aydın, Genel Sekreter Abdullah Albunar Sayman Bayram Yüksel, Genel Koordinatör Remzi Ay, Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Mithat Ertaş ve Dr.Ahmet Bozan, Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün,  Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Malatya ve Nevşehir ASKF başkanları, Hatay Futbol Temsilcisi, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı,  Adana ASKF yönetim kurulu katıldı. HATAY ASKF BAŞKANI VE EŞİ UNUTULMADI TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın, bölgesel toplantının ilkini Hatay’da yapmanın önemine vurgu yaparak, “6 Şubat 2023 depreminin ardından kaybettiğimiz eski Hatay ASKF Başkanımız Mehmet Öztürk ve kıymetli eşini depremde kaybettiğimiz insanlarımıza rahmet diliyorum. Allah böyle bir felaketi dünyanın hiç bir yerinde bir daha yaşatmasın” dedi. ASKF Başkanlarını da tek tek dinleyerek sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.  Şener, yönetim kurulunun sorunlarının bir kısmını anında yanıtlarken, diğer sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.Toplantının ardından  6 Şubat depreminde vefat eden Mehmet Öztürk ve eşinin mezarını ziyaret edip, çiçek koydu. TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın ve beraberindekiler daha sonra,  Dursunlu Mahallesinde oluşturulan Mehmet-Fedva Öztürk Konterynır Konaklama Sitesini gezdi.Günün anısına Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, Genel Başkan Vekili Şener Aydın’a plaket sundu.   TOPLANTIYA KATILAN ASKF BAŞKANLARI   Hatay’da TASKK Bölge toplantısına Adana ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan’ın dışında Abdülhalik Görün (Hatay), Ekrem Karaoğlan (Kahramanmaraş), Abdülkadir Gözegir (Gaziantep), Cenap Taşkın (Adıyaman), Adnan Yükselir (Şanlıurfa), Remzi Dayan (Diyarbakır), Levent Öztürk (Osmaniye), Mustafa Gür (Elazığ), Mehmet Özdemir (Kilis), Mithat Ertaş (Mersin), Mustafa Avcı (Nevşehir) ve Ergin Turan (Malatya) katıldı.   HATAY ÖNCESİ ADANA ASKF’YE ZİYARET Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkan Vekili Şener Aydın ve diğer yöneticiler Hatay’daki toplantıya gitmeden önce Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ASKF)  ziyaret etti. Burada ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan ve diğer yöneticiler tarafından karşılaşanan Şener, “Adana ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan ve yönetimine misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi.  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu İcra Kurulu Üyesi, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı, TFF Temsilciler Kurulu Danışmanı Dr. Ahmet Bozan, “TASKK Bölgesel Toplantısı kapsamında Güzel Adana'mıza gelerek bizleri onurlandıran Genel Başkan v. Şener Aydın'a, Kıymetli TASKK Yönetimine ve İllerinde ''Sporun Abisi'' Bölge ASKF Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.            
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Yönetim Kurulu, 2024-2025 Futbol Sezonu ilk bölgesel toplantısını Hatay’da gerçekleştirdi. TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın, bölgesel toplantının ilkini Hatay’da yapmanın önemine değindi. Aydın ve diğer yöneticiler, Hatay öncesi Adana’da da ASKF’yi ziyaret etti.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

 

ADANA YÖNETİMİ DE TOPLANTIYA KATILDI

Bölgesel sorunların tartışıldığı ve çözümler oluşturulduğu belirtilen toplantı Hatay ASKF binasında yapıldı. Toplantıya TASKK Genel Başkanı Vekili Şener Aydın, Genel Sekreter Abdullah Albunar Sayman Bayram Yüksel, Genel Koordinatör Remzi Ay, Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Mithat Ertaş ve Dr.Ahmet Bozan, Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün,  Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Malatya ve Nevşehir ASKF başkanları, Hatay Futbol Temsilcisi, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı,  Adana ASKF yönetim kurulu katıldı.

HATAY ASKF BAŞKANI VE EŞİ UNUTULMADI

TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın, bölgesel toplantının ilkini Hatay’da yapmanın önemine vurgu yaparak, “6 Şubat 2023 depreminin ardından kaybettiğimiz eski Hatay ASKF Başkanımız Mehmet Öztürk ve kıymetli eşini depremde kaybettiğimiz insanlarımıza rahmet diliyorum. Allah böyle bir felaketi dünyanın hiç bir yerinde bir daha yaşatmasın” dedi. ASKF Başkanlarını da tek tek dinleyerek sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.  Şener, yönetim kurulunun sorunlarının bir kısmını anında yanıtlarken, diğer sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.Toplantının ardından  6 Şubat depreminde vefat eden Mehmet Öztürk ve eşinin mezarını ziyaret edip, çiçek koydu. TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın ve beraberindekiler daha sonra,  Dursunlu Mahallesinde oluşturulan Mehmet-Fedva Öztürk Konterynır Konaklama Sitesini gezdi.Günün anısına Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, Genel Başkan Vekili Şener Aydın’a plaket sundu.  

TOPLANTIYA KATILAN ASKF BAŞKANLARI

 

Hatay’da TASKK Bölge toplantısına Adana ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan’ın dışında Abdülhalik Görün (Hatay), Ekrem Karaoğlan (Kahramanmaraş), Abdülkadir Gözegir (Gaziantep), Cenap Taşkın (Adıyaman), Adnan Yükselir (Şanlıurfa), Remzi Dayan (Diyarbakır), Levent Öztürk (Osmaniye), Mustafa Gür (Elazığ), Mehmet Özdemir (Kilis), Mithat Ertaş (Mersin), Mustafa Avcı (Nevşehir) ve Ergin Turan (Malatya) katıldı.

 

HATAY ÖNCESİ ADANA ASKF’YE ZİYARET

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkan Vekili Şener Aydın ve diğer yöneticiler Hatay’daki toplantıya gitmeden önce Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ASKF)  ziyaret etti. Burada ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan ve diğer yöneticiler tarafından karşılaşanan Şener, “Adana ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan ve yönetimine misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi.  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu İcra Kurulu Üyesi, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı, TFF Temsilciler Kurulu Danışmanı Dr. Ahmet Bozan, “ TASKK Bölgesel Toplantısı kapsamında Güzel Adana'mıza gelerek bizleri onurlandıran Genel Başkan v. Şener Aydın'a, Kıymetli TASKK Yönetimine ve İllerinde ''Sporun Abisi'' Bölge ASKF Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.