Yeni seçilen Adanalı muhtarlar: Halkımızla el ele olacağız

Yerel 03.04.2024 - 11:05, Güncelleme: 03.04.2024 - 11:05 9146+ kez okundu.
 

Yeni seçilen Adanalı muhtarlar: Halkımızla el ele olacağız

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçiminde mahallelerinde muhtarlığı kazanan yeni muhtarlar ve görevine devam eden muhtarlar, “ Halkımızla el ele olacağız” mesajını verdi.
Yeni seçilen Adanalı muhtarlar: Halkımızla el ele olacağız >> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Mahallelerinde vatandaşların oylarıyla muhtar seçilen adayların tek düşüncesi, mahalle sakinlerinin kendilerine verilen oyların hakkını verebilmek olduğunu dile getiriyorlar. Yeni seçilen muhtarların mahalle sorunlarını bildiklerini, yeniden seçilen muhtarların ise eksik kalan hizmetlerin tamamlanması için çalışacakları mesajını verdiler. Yeniden vatandaşların oylarıyla muhtarlığa seçilen, 2000 Evler Mahallesi muhtarı Tolga yıldırım, Dumlupınar mahalle muhtarı Şehmus Demir, Huzurevleri mahallesi muhtarı Ayfer Doğantimur, Anadolu mahalle muhtarı Şahin Kayas, Kurtuluş mahallesi muhtarı Nevin Biçer, Toros mahalle muhtarı Sibel Polat, Tellidere mahalle muhtarı Cemile Girici ve yeni seçilen Bey mahallesi muhtarı Ali Karıncalıoğlu, Yenibaraj mahalle muhtarı Zuhal Özbelli, Türkocağı mahalle muhtarı Yılmaz Kaplan, Yenibey mahallesi muhtarı Ramazan Tamu,Mahfesığmaz mahalle muhtarı Evla Çalışkan, Yenidoğan mahalle muhtarı Önder Üzüm, Reşatbey mahalle muhtarı Mert Kana, Hadırlı mahalle muhtarı Esin Tanak, mahalleleri için ne gerekiyorsa mahalle sakinleriyle el ele vererek çözeceklerini dile getirdiler. Mahallelerindeki sorunların halledilmesi için belediye yetkilileriyle çözmek için gerekli çalışmaları yapacaklarını dile getiren eski ve yeni muhtarlar,  şunları söyledi: “Bizler mahalle sakinlerimizin verdiği oyların hakkını vermek için çalışacağız. Bizleri muhtar seçtikleri için oylarının boşa gitmediğini görecekler. Bizlere oy veren ve vermeyen mahalle sakinlerimizin muhtarıyız. Ayrım yapmadan hizmet götüreceğiz. Bizlere verilen oyların boşa gitmediğini görecekler. Mahalle sakinlerimize bizlere güvendikleri için teşekkür ederiz.” Mahallelerindeki sorunların halledilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını da dile getiren muhtarlar, mahallemiz sakinlerinin daha iyi, daha huzurlu, daha güzel yaşamlarını sürmeleri için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini dile getirdiler.
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçiminde mahallelerinde muhtarlığı kazanan yeni muhtarlar ve görevine devam eden muhtarlar, “ Halkımızla el ele olacağız” mesajını verdi.

Yeni seçilen Adanalı muhtarlar: Halkımızla el ele olacağız

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Mahallelerinde vatandaşların oylarıyla muhtar seçilen adayların tek düşüncesi, mahalle sakinlerinin kendilerine verilen oyların hakkını verebilmek olduğunu dile getiriyorlar.

Yeni seçilen muhtarların mahalle sorunlarını bildiklerini, yeniden seçilen muhtarların ise eksik kalan hizmetlerin tamamlanması için çalışacakları mesajını verdiler.

Yeniden vatandaşların oylarıyla muhtarlığa seçilen, 2000 Evler Mahallesi muhtarı Tolga yıldırım, Dumlupınar mahalle muhtarı Şehmus Demir, Huzurevleri mahallesi muhtarı Ayfer Doğantimur, Anadolu mahalle muhtarı Şahin Kayas, Kurtuluş mahallesi muhtarı Nevin Biçer, Toros mahalle muhtarı Sibel Polat, Tellidere mahalle muhtarı Cemile Girici ve yeni seçilen Bey mahallesi muhtarı Ali Karıncalıoğlu, Yenibaraj mahalle muhtarı Zuhal Özbelli, Türkocağı mahalle muhtarı Yılmaz Kaplan, Yenibey mahallesi muhtarı Ramazan Tamu,Mahfesığmaz mahalle muhtarı Evla Çalışkan, Yenidoğan mahalle muhtarı Önder Üzüm, Reşatbey mahalle muhtarı Mert Kana, Hadırlı mahalle muhtarı Esin Tanak, mahalleleri için ne gerekiyorsa mahalle sakinleriyle el ele vererek çözeceklerini dile getirdiler.

Mahallelerindeki sorunların halledilmesi için belediye yetkilileriyle çözmek için gerekli çalışmaları yapacaklarını dile getiren eski ve yeni muhtarlar,  şunları söyledi: “Bizler mahalle sakinlerimizin verdiği oyların hakkını vermek için çalışacağız. Bizleri muhtar seçtikleri için oylarının boşa gitmediğini görecekler. Bizlere oy veren ve vermeyen mahalle sakinlerimizin muhtarıyız. Ayrım yapmadan hizmet götüreceğiz. Bizlere verilen oyların boşa gitmediğini görecekler. Mahalle sakinlerimize bizlere güvendikleri için teşekkür ederiz.”

Mahallelerindeki sorunların halledilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını da dile getiren muhtarlar, mahallemiz sakinlerinin daha iyi, daha huzurlu, daha güzel yaşamlarını sürmeleri için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.