VALİ KÖŞGER “LEZZET FESTİVALİ AMACINA ULAŞTI”

Yerel 11.10.2023 - 11:39, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:39 2813+ kez okundu.
 

VALİ KÖŞGER “LEZZET FESTİVALİ AMACINA ULAŞTI”

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, bu yıl 7’ncisi 6-8 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin amacına ulaştığını vurgulayarak, “Gastronomi Şehir olunacaksa ve Lezzet Festivali yapılacak bir yer var ise o Adana’dır” dedi.
ÇUKUROVA PRESS EKİBİNİ AĞIRLADI Yaklaşık 2 ay önce Adana’ya  atanan  Vali Köşger, Çukurova Press Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibini makamında ağırladı. Gazetemizin sorularını yanıtlayan Vali Yavuz Selim Köşger, “Adana’yı halen tanımaya çalışıyorum ve havası gibi insanları da sıcak. Üç gün süren Lezzet Festival’de ziyaret ettiğimiz esnaf çok memnundu ve bazıları da tahminlerin üzerinde bir satış olduğu gerekçesiyle müşterisine satacak malzeme bulamadığı için  işyerlerini  de erken kapatmıştı. Bir milyona yakın ziyaretçi festivalimizi ziyaret etti ve amacına ulaştı” dedi. “BU PARAYLA ÖLÇÜLECEK BİR ŞEY DEĞİL” Adana Valiliği’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile odalar ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla “Cumhuriyetin 100’üncü Yılı” temasıyla düzenlenen Uluslar arası Adana Lezzet Festivali’nin tanıtımı açısından milyon dolarla ölçülecek bir piar yapıldığına dikkat çeken Vali Köşger, “Bütün televizyonların ana haber bültenlerinde çok olumlu bir şekilde yer aldı. 2-3 gün süre ulusal medya veya yerel medyanın bütün ana ekseninde yer aldı. Bu parayla ölçülecek bir şey değil” diye konuştu. “ADANA 365 GÜN 7/24 YAŞANILAN, YENİLEN, İÇİLEN BİR ŞEHİR” Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Adana’yı  ‘Gastronomi Şehri’ yaptığımız zaman daha da ilerisi bu Adana, Antakya, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş da ilave edilebilir, bu eksende bir gastronomi havzası oluşturup, bir destinasyon kazandırdığımız zaman hedefe ulaşılmış olacak. Adana’ya gelen kişilerin memnun ayrılması çok önemli. Buradan memnun giderse bir sonraki yıl katlayarak gelir. Adana bu anlamda ‘Gastronomi Şehir’ olacaksa ve Lezzet Festivali yapılacak bir yer varsa o Adana’dır. Hem 365 gün 7/24 yaşanılan, yenilen ve içilen bir şehirdir. Adana ‘Gastronomi Şehri’ olmayı çoktan hak etmiş bir şehirdir” dedi.          
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, bu yıl 7’ncisi 6-8 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin amacına ulaştığını vurgulayarak, “Gastronomi Şehir olunacaksa ve Lezzet Festivali yapılacak bir yer var ise o Adana’dır” dedi.

ÇUKUROVA PRESS EKİBİNİ AĞIRLADI

Yaklaşık 2 ay önce Adana’ya  atanan  Vali Köşger, Çukurova Press Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibini makamında ağırladı. Gazetemizin sorularını yanıtlayan Vali Yavuz Selim Köşger, “Adana’yı halen tanımaya çalışıyorum ve havası gibi insanları da sıcak. Üç gün süren Lezzet Festival’de ziyaret ettiğimiz esnaf çok memnundu ve bazıları da tahminlerin üzerinde bir satış olduğu gerekçesiyle müşterisine satacak malzeme bulamadığı için  işyerlerini  de erken kapatmıştı. Bir milyona yakın ziyaretçi festivalimizi ziyaret etti ve amacına ulaştı” dedi.

“BU PARAYLA ÖLÇÜLECEK BİR ŞEY DEĞİL”

Adana Valiliği’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile odalar ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla “Cumhuriyetin 100’üncü Yılı” temasıyla düzenlenen Uluslar arası Adana Lezzet Festivali’nin tanıtımı açısından milyon dolarla ölçülecek bir piar yapıldığına dikkat çeken Vali Köşger, “Bütün televizyonların ana haber bültenlerinde çok olumlu bir şekilde yer aldı. 2-3 gün süre ulusal medya veya yerel medyanın bütün ana ekseninde yer aldı. Bu parayla ölçülecek bir şey değil” diye konuştu.

“ADANA 365 GÜN 7/24 YAŞANILAN,

YENİLEN, İÇİLEN BİR ŞEHİR”

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Adana’yı  ‘Gastronomi Şehri’ yaptığımız zaman daha da ilerisi bu Adana, Antakya, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş da ilave edilebilir, bu eksende bir gastronomi havzası oluşturup, bir destinasyon kazandırdığımız zaman hedefe ulaşılmış olacak. Adana’ya gelen kişilerin memnun ayrılması çok önemli. Buradan memnun giderse bir sonraki yıl katlayarak gelir. Adana bu anlamda ‘Gastronomi Şehir’ olacaksa ve Lezzet Festivali yapılacak bir yer varsa o Adana’dır. Hem 365 gün 7/24 yaşanılan, yenilen ve içilen bir şehirdir. Adana ‘Gastronomi Şehri’ olmayı çoktan hak etmiş bir şehirdir” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.