“Tencere kaynamıyor”

Siyaset 02.01.2023 - 10:43, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 3256+ kez okundu.
 

“Tencere kaynamıyor”

Memleket Partisi Adana Örgütlemeden Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı Sait Doğan ve Yüreğir İlçe Başkanı Sıdıka Uçuk, Çukurova Pres Gazetesini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosuna bilgi verdi.
ALİ BOZ/ İMRAL ÜSKÜPLÜ / ÖZEL HABERİ   “VATANDAŞ KENDİ GEÇİMİNİ SAĞLAYAMIYOR” Doğan, mahalle çalışmalarında ilk göze çarpanın vatandaşların ekonomik sıkıntı içinde oldukları ve geçinemedikleri olduğunu belirterek, “ Ekonomik sıkıntı ve hayat pahalılığı almış başını gitmiş. Vatandaşın alım gücü bitmiş. Vatandaş evine ekmek dahi götüremez duruma gelmiş. Vatandaş kendi geçimini sağlayamıyor” dedi.  “ZAMLAR KARŞISINDA VATANDAŞ ÇARESİZ” Yeni yıla girerken, ekonomi sıkıntı içinde bulunan vatandaşların kara kara düşünmesi hala devam ettiğini ifade eden Sait Doğan,  “ Evi kira olanların ev kirası derdi. Elektrik faturasının yüksek geldiğindeki sıkıntı ve semt pazarlarında fiyatların yüksek olması sıkıntısı vatandaşımızı kara kara düşündürüyor. Mutfakta tenceler kaynamıyor. Yeni yılda gelecek olan zamlar karşısında vatandaş çaresiz” diye konuştu. “KENDİ KENDİNE YETEN BİR ÜLKEYİ YENİDEN KURACAĞIZ” Doğan açıklamasında ayrıca şunları söyledi: “ Vatandaşın cebinde para olmayınca, çocuklarına ne mama nede bez alabiliyor. Marketler istedikleri gibi fiyatlar üzerende oynuyor ve kimsenin dur dediği yok. Ne oluyorsa vatandaşa oluyor. Hükümet kontrolü kaybetmiş durumdadır. Vatandaşın geçim sıkıntısı ortada, vatandaşlarımız tarlada ucuz üretilen meyve ve sebzeyi rafta pahalı yiyor. İktidarımızda kendi kendine yeten bir ülkeyi yeniden kuracağız.” “EMEKLİLERİMİZİN SIKINTILARI ORTADADIR” Açıklanan asgari ücretin işçileri tatmin etmediğini vurgulayan Doğan, şöyle devam etti: .“Asgari ücret en az 10- 11 bin lira olmalıydı. Açıklanan asgari ücret okula giden İki çocuklu bir ailenin durumu, hele birde evleri kiraysa bu miktarının yetişeceğini hiç zannetmiyorum. Geçim sıkıntısı içinde olanlar ne yapacak. Bu arada emeklilerin durumu daha da vahimdir. Emekli maaşının en az açıklanan asgari ücret düzeyinde olması gerekmektedir. Emeklilerimizin sıkıntıları ortadadır.” “PARTİMİZ İKTİDARINDA DAHA İYİ YAŞAM KOŞULLARI SAĞLAYACAK” Memleket Partisinin iktidarında her şeyin daha da güzel olacağının altını çizen İl Başkan Yardımcısı Sait Doğan, “ İktidarımızda üretici seferberliği başlatacağız. Vatandaşımızın ekonomisini düzeltmek zorundayız. İktidarımızda vatandaşımızın alım gücünü artıracağız ve ekonomik sıkıntılarını ortadan kaldıracağız. Vatandaş bizim iktidarımızda ekonomisini düzeltecek ve rahat bir yaşam sürecek. Memleket Partisinin iktidarı vatandaşımızın daha iyi yaşam koşullarına sahip olacaktır” dedi.
Memleket Partisi Adana Örgütlemeden Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı Sait Doğan ve Yüreğir İlçe Başkanı Sıdıka Uçuk, Çukurova Pres Gazetesini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosuna bilgi verdi.

ALİ BOZ/ İMRAL ÜSKÜPLÜ / ÖZEL HABERİ

 

“VATANDAŞ KENDİ GEÇİMİNİ SAĞLAYAMIYOR”

Doğan, mahalle çalışmalarında ilk göze çarpanın vatandaşların ekonomik sıkıntı içinde oldukları ve geçinemedikleri olduğunu belirterek, “ Ekonomik sıkıntı ve hayat pahalılığı almış başını gitmiş. Vatandaşın alım gücü bitmiş. Vatandaş evine ekmek dahi götüremez duruma gelmiş. Vatandaş kendi geçimini sağlayamıyor” dedi.

 “ZAMLAR KARŞISINDA VATANDAŞ ÇARESİZ”

Yeni yıla girerken, ekonomi sıkıntı içinde bulunan vatandaşların kara kara düşünmesi hala devam ettiğini ifade eden Sait Doğan,  “ Evi kira olanların ev kirası derdi. Elektrik faturasının yüksek geldiğindeki sıkıntı ve semt pazarlarında fiyatların yüksek olması sıkıntısı vatandaşımızı kara kara düşündürüyor. Mutfakta tenceler kaynamıyor. Yeni yılda gelecek olan zamlar karşısında vatandaş çaresiz” diye konuştu.

“KENDİ KENDİNE YETEN BİR ÜLKEYİ YENİDEN KURACAĞIZ”

Doğan açıklamasında ayrıca şunları söyledi: “ Vatandaşın cebinde para olmayınca, çocuklarına ne mama nede bez alabiliyor. Marketler istedikleri gibi fiyatlar üzerende oynuyor ve kimsenin dur dediği yok. Ne oluyorsa vatandaşa oluyor. Hükümet kontrolü kaybetmiş durumdadır. Vatandaşın geçim sıkıntısı ortada, vatandaşlarımız tarlada ucuz üretilen meyve ve sebzeyi rafta pahalı yiyor. İktidarımızda kendi kendine yeten bir ülkeyi yeniden kuracağız.”

“EMEKLİLERİMİZİN SIKINTILARI ORTADADIR”

Açıklanan asgari ücretin işçileri tatmin etmediğini vurgulayan Doğan, şöyle devam etti:

.“Asgari ücret en az 10- 11 bin lira olmalıydı. Açıklanan asgari ücret okula giden İki çocuklu bir ailenin durumu, hele birde evleri kiraysa bu miktarının yetişeceğini hiç zannetmiyorum. Geçim sıkıntısı içinde olanlar ne yapacak. Bu arada emeklilerin durumu daha da vahimdir. Emekli maaşının en az açıklanan asgari ücret düzeyinde olması gerekmektedir. Emeklilerimizin sıkıntıları ortadadır.”

“PARTİMİZ İKTİDARINDA DAHA İYİ YAŞAM KOŞULLARI SAĞLAYACAK”

Memleket Partisinin iktidarında her şeyin daha da güzel olacağının altını çizen İl Başkan Yardımcısı Sait Doğan, “ İktidarımızda üretici seferberliği başlatacağız. Vatandaşımızın ekonomisini düzeltmek zorundayız. İktidarımızda vatandaşımızın alım gücünü artıracağız ve ekonomik sıkıntılarını ortadan kaldıracağız. Vatandaş bizim iktidarımızda ekonomisini düzeltecek ve rahat bir yaşam sürecek. Memleket Partisinin iktidarı vatandaşımızın daha iyi yaşam koşullarına sahip olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.