Vahdet Vural coşkusu

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.10.2023 - 20:57, Güncelleme: 01.10.2023 - 20:57 2925+ kez okundu.
 

Vahdet Vural coşkusu

Adana’nın yetiştirdiği sanatçılar arasında yer alan ve Türkiye’nin aranılan sanatçıları arasında yer alan Vahdet Vural, Adana’da sevenleriyle buluştu.
>> EREN EKİCİ   İnci Otelde düzenlenen dostluk ve dayanışma gecesinde hayranları ve sevenleriyle bir araya gelen Vahdet Vural, hit olmuş parçalarının yanı sıra sevilen parçalardan oluşan bir program sundu. Geceye katılan hayranları Vahdet Vural ile birlikte parçalara eşlik ettiler. Geceye katılan misafirler Vahdet Vural’ı dinlerken, geçmişe bir yolculuk yaptılar. Parçalar eşliğinde eski günlerini gözlerinde canlandırarak, Vahdet Vural ile birlikte maziye gittiler. Vahdet Vural’ın gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programında davetliler gönüllerince eğlendiler. Cengizhan Timurçin tarafından organize edilen dostluk ve dayanışma gecesi için Adana’ya gelen geldiği andan itibaren ilgi odağı olan Adanalı sanatçı Vahdet Vural, “ Adanalı olmak ayrıcalık. Adana’yı temsil etmek ayrıcalıktır. Bugüne kadar sevenlerimin gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ben Adanalı olarak her zaman memleketimle gurur duyan bir kişiyim.” dedi. Vahdet Vural’ın programına Adana’nın ileri gelen ailelerinin yanı sıra, çok sayıda davetli katılırken, sırf Vahdet Vural’ı dinlemek için Yurt dışından gelen hayranları da katıldı. Organizeyi yapan Timurçin ise, önümüzdeki günler içinde değişik sanatçıları Adana’lıları buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.        
Adana’nın yetiştirdiği sanatçılar arasında yer alan ve Türkiye’nin aranılan sanatçıları arasında yer alan Vahdet Vural, Adana’da sevenleriyle buluştu.

>> EREN EKİCİ

 

İnci Otelde düzenlenen dostluk ve dayanışma gecesinde hayranları ve sevenleriyle bir araya gelen Vahdet Vural, hit olmuş parçalarının yanı sıra sevilen parçalardan oluşan bir program sundu. Geceye katılan hayranları Vahdet Vural ile birlikte parçalara eşlik ettiler.

Geceye katılan misafirler Vahdet Vural’ı dinlerken, geçmişe bir yolculuk yaptılar. Parçalar eşliğinde eski günlerini gözlerinde canlandırarak, Vahdet Vural ile birlikte maziye gittiler. Vahdet Vural’ın gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programında davetliler gönüllerince eğlendiler.

Cengizhan Timurçin tarafından organize edilen dostluk ve dayanışma gecesi için Adana’ya gelen geldiği andan itibaren ilgi odağı olan Adanalı sanatçı Vahdet Vural, “ Adanalı olmak ayrıcalık. Adana’yı temsil etmek ayrıcalıktır. Bugüne kadar sevenlerimin gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ben Adanalı olarak her zaman memleketimle gurur duyan bir kişiyim.” dedi.

Vahdet Vural’ın programına Adana’nın ileri gelen ailelerinin yanı sıra, çok sayıda davetli katılırken, sırf Vahdet Vural’ı dinlemek için Yurt dışından gelen hayranları da katıldı. Organizeyi yapan Timurçin ise, önümüzdeki günler içinde değişik sanatçıları Adana’lıları buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.