MHP’li Cahit Öztok: Adana’ya hizmet borcum var”

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.10.2023 - 11:11, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:11 2577+ kez okundu.
 

MHP’li Cahit Öztok: Adana’ya hizmet borcum var”

Adana’da Milliyetçi Hareket Partisi’nden ( MHP) 3 kez Milletvekili adayı gösterilen iş insanı Cahit Öztok’un ismi Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için konuşulurken, “Bugüne kadar partimin ve liderimin emrinde oldum. Bundan sonra öyle olacak. Göreve hazırım” dedi
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADAYLIĞINDA   BİR ADIM ÖNE GEÇTİĞİ BELİRTİLİYOR Yerel seçimlere 5 ay gibi bir süre kalırken, Adana’da özellikle Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen  iş insanı Cahit Öztok,  “Genel Başkanımızın, liderimizin vereceği göreve hazırım, sorumluluktan kaçmam” dedi.  Partisi için hiçbir görevden kaçmayan ve büyük katkı sağlayan Adana’nın iş ve siyaset dünyasının etkin ve saygın isimlerinin başında gelen Öztok’un Büyükşehir  Belediyesi adaylığında bir adım öne geçtiği ifade ediliyor. “ADAY GÖSTERİLMEM HALİNDE HER KESİMDEN OY ALIRIM” 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendisine Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı tevdi edildiği zaman, böyle bir sorumluluktan asla kaçınmayacağını belirten Öztok, daha önceki seçimlerde ilçeleri karış karış gezdiğini aday gösterilmesi halinde her kesimden oy alabilecek bir isim olduğunu söyledi. Öztok, MHP ve çevresinden de aday olması yönünde büyük baskı gördüğüne dikkat çekti. Siyasi kimliğinden bugüne kadar hiçbir ödün vermeyen Cahit Öztok’un, tarım sektörüyle uğraşmasından dolayı, kırsal kesimde de geniş bir yelpazeye hitap ettiği ve toplumda karşılığı bulunduğu belirtiliyor. “PARTİMİN VE LİDERİMİN EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM” Büyükşehir adaylığında bir adım öne geçtiği sıkça konuşulan  Cahit Öztok, kendisinin hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadığını ifade ederek, “Bugüne kadar partimin ve liderimin emrinde oldum. Bundan sonra da öyle olacak. Genel başkanımızın vereceği her göreve hazırım ” dedi. “Bizler bir davaya gönül vermiş insanlarız. Bizim için her şeyden önce aziz milletimiz ve ülkemiz gelir” diyen Öztok şunları söyledi: “MİLLETİMİZİN VE ÜLKEMİZİN ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in her zaman söylediği gibi, milletimizin ve ülkemizin çıkarları her şeyin üstündedir. MHP’de 3 dönem seçilebilecek yerden milletvekili adayı gösterildim. Bunlar bana Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in ve partimin verdiği en büyük onurdur, madalyadır. Hayatımın sonuna kadar bunları göğsümde bir onur madalyası olarak gururla taşıyacağım. Bu zamana kadar liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde, partimin emrinde oldum. Bana verilen hiçbir görevden kaçmadım. Milletvekili adaylığı döneminde canla başla ve tüm imkânlarımızı seferber ederek partimin en iyi oyu alabilmesi için çalıştım. Bundan sonra da şahsıma bir görev tevdi edildiği takdirde yine aynı heyecan ve şevkle çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu kutlu davanın bir neferi olarak dün olduğu gibi, bugün de, yarın da duruşumuzdan hiçbir taviz vermeden yürümeye devam edeceğim. Bizlere inanan, güvenen ve yanımızda duran dava arkadaşlarımızla üç hilalin başarısı için ter dökmeye devam edeceğiz.”
Adana’da Milliyetçi Hareket Partisi’nden ( MHP) 3 kez Milletvekili adayı gösterilen iş insanı Cahit Öztok’un ismi Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için konuşulurken, “Bugüne kadar partimin ve liderimin emrinde oldum. Bundan sonra öyle olacak. Göreve hazırım” dedi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADAYLIĞINDA

 

BİR ADIM ÖNE GEÇTİĞİ BELİRTİLİYOR

Yerel seçimlere 5 ay gibi bir süre kalırken, Adana’da özellikle Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen  iş insanı Cahit Öztok,  “Genel Başkanımızın, liderimizin vereceği göreve hazırım, sorumluluktan kaçmam” dedi.  Partisi için hiçbir görevden kaçmayan ve büyük katkı sağlayan Adana’nın iş ve siyaset dünyasının etkin ve saygın isimlerinin başında gelen Öztok’un Büyükşehir  Belediyesi adaylığında bir adım öne geçtiği ifade ediliyor.

“ADAY GÖSTERİLMEM HALİNDE

HER KESİMDEN OY ALIRIM”

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendisine Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı tevdi edildiği zaman, böyle bir sorumluluktan asla kaçınmayacağını belirten Öztok, daha önceki seçimlerde ilçeleri karış karış gezdiğini aday gösterilmesi halinde her kesimden oy alabilecek bir isim olduğunu söyledi. Öztok, MHP ve çevresinden de aday olması yönünde büyük baskı gördüğüne dikkat çekti. Siyasi kimliğinden bugüne kadar hiçbir ödün vermeyen Cahit Öztok’un, tarım sektörüyle uğraşmasından dolayı, kırsal kesimde de geniş bir yelpazeye hitap ettiği ve toplumda karşılığı bulunduğu belirtiliyor.

“PARTİMİN VE LİDERİMİN

EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Büyükşehir adaylığında bir adım öne geçtiği sıkça konuşulan  Cahit Öztok, kendisinin hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadığını ifade ederek, “Bugüne kadar partimin ve liderimin emrinde oldum. Bundan sonra da öyle olacak. Genel başkanımızın vereceği her göreve hazırım ” dedi. “Bizler bir davaya gönül vermiş insanlarız. Bizim için her şeyden önce aziz milletimiz ve ülkemiz gelir” diyen Öztok şunları söyledi:

“MİLLETİMİZİN VE ÜLKEMİZİN ÇIKARLARI

HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR”

“Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in her zaman söylediği gibi, milletimizin ve ülkemizin çıkarları her şeyin üstündedir. MHP’de 3 dönem seçilebilecek yerden milletvekili adayı gösterildim. Bunlar bana Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in ve partimin verdiği en büyük onurdur, madalyadır. Hayatımın sonuna kadar bunları göğsümde bir onur madalyası olarak gururla taşıyacağım. Bu zamana kadar liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde, partimin emrinde oldum. Bana verilen hiçbir görevden kaçmadım. Milletvekili adaylığı döneminde canla başla ve tüm imkânlarımızı seferber ederek partimin en iyi oyu alabilmesi için çalıştım. Bundan sonra da şahsıma bir görev tevdi edildiği takdirde yine aynı heyecan ve şevkle çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu kutlu davanın bir neferi olarak dün olduğu gibi, bugün de, yarın da duruşumuzdan hiçbir taviz vermeden yürümeye devam edeceğim. Bizlere inanan, güvenen ve yanımızda duran dava arkadaşlarımızla üç hilalin başarısı için ter dökmeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.