Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrenciye ulaşımda büyük destek

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 11:22, Güncelleme: 19.09.2024 - 11:22 485 kez okundu.
 

Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrenciye ulaşımda büyük destek

Adana Büyükşehir Belediyesi, Öğrenci Abonman Kartı uygulamasıyla ulaşımda ücreti yarı yarıya indirdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Sadece 450 TL’ye 90 biniş hakkı sunan öğrenci abonman dönemini başlattık. 28 yaşını doldurmamış ve Adana’da ikamet eden örgün eğitim öğrencilerini abonman kartlarını almaya bekliyoruz.”   Başvuru Noktaları: "Öğrenci İletişim Merkezi (Duygu Kafe Karşısı), Akıncılar, İstiklal ve Anadolu Lisesi metro hatları" Abonman kartı için gerekli belgeler: "Eğitim öğretim yılına ait geçerli öğretim belgesi, 1 vesikalık fotoğraf, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ve fotokopisi, güncel ikamet belgesi" İndirimin Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerde ve metro ulaşımında geçerli olacağı bildirildi.
Adana Büyükşehir Belediyesi, Öğrenci Abonman Kartı uygulamasıyla ulaşımda ücreti yarı yarıya indirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Sadece 450 TL’ye 90 biniş hakkı sunan öğrenci abonman dönemini başlattık. 28 yaşını doldurmamış ve Adana’da ikamet eden örgün eğitim öğrencilerini abonman kartlarını almaya bekliyoruz.”

 

Başvuru Noktaları:

"Öğrenci İletişim Merkezi (Duygu Kafe Karşısı), Akıncılar, İstiklal ve Anadolu Lisesi metro hatları"

Abonman kartı için gerekli belgeler:

"Eğitim öğretim yılına ait geçerli öğretim belgesi, 1 vesikalık fotoğraf, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ve fotokopisi, güncel ikamet belgesi"

İndirimin Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerde ve metro ulaşımında geçerli olacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.