NEREDEN NEREYE…

Spor 16.05.2024 - 11:34, Güncelleme: 16.05.2024 - 11:34 4312+ kez okundu.
 

NEREDEN NEREYE…

Yukatel Adana Demirspor’da eski Başkan Murat Sancak ile taraftar grupları arasında birbirlerine karşılık suçlamalar devam ediyor.
>> SABİT ÖZKESER     “ELİMDE HİÇBİR ZAMAN HANÇER OLMADI” Sancak’ın “Taraftar grupları bakıyorum yarışa girdiler, kim başkana daha çok tepki gösterecek, diğer gruptan daha sert davranacak, hiç biriniz dürüst değilsiniz” diye suçladığı isimlerden biri olan Adana Demirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Taraftarlar Derneği Başkanı Telat Şahin, “Veremeyeceğim hiçbir hesabım yok, her bir sorununda yanıtı var. Elimde hiçbir zaman hançer olmadı” dedi. TAKIMIN BAŞARILI OLMASI İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETTİLER Bir zamanlar Adana Demirspor’un başarılı olması için Taraftarlar Derneği Başkanı Telat Şahin ile birlikte mücadele eden eski Başkan Murat Sancak, kulübün kongresinde yaptığı konuşmada, “Taraftarlar beni istemediği sürece başkanlık yapmam. İstenmediğim yerde kalmam. Hiçbir oyuncu, hiçbir yönetici ve başkan bu kulübün üstünde olamaz” sözlerine yer vermişti.  Murat Sancak başkanlığında Süper Lig’de 2.5 yıl süresince başarılı olan ve yıldızlar topluluğu ile Avrupa Kupalarına da katılan Adana Demirspor’da son günlerde yaşanılan bu olaylar, camiayı üzüyor. “DOSTLARIMA ACI DA OLSA GERÇEKLERİ SÖYLEMEK ZORUNDAYIM” Adana Demirspor’un başarılı olması için her türlü fedakarlığı gösteren Taraftarlar Derneği Başkanı Telat Şahin, eski başkan Murat Sancak’ın yaptığı açıklamaların ardından önceki gece de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Şahin açıklamasında, “Veremeyeceğim hiçbir hesabım yok, her bir sorununda yanıtı var. Elimde hiçbir zaman hançer olmadı. Ben her zaman dostlarımın yanında oldum ama dostlarıma acıda olsa gerçekleri söylemek zorundayım. Şundan çok eminim ki Demirspor'umuz için yeri geldiğinde elimi değil gövdemi taşın altına koydum ve koymaktan çekinmeyeceğimi herkes bilir. Zaten sayın Başkanın Demirspor'umuzu hak ettiği yerlere getirdiğini, tarih yazdığını, avrupa kupalarına kadar çıkardığını, maddi ve manevi çok büyük özverilerde bulunduğunu biliyorum; ne inkar ederim, ne de unuturum. Her zaman yıkıcı değil, yapıcı eleştirilerde bulundum. Tekrar ediyorum gündemimiz bu konuşulanlar değil, Demirspor'umuzun yaşadığı maddi sorunları ve geleceğidir. Konuşulması ve çözülmesi gereken mesele budur. Her şey için Teşekkürler” görüşüne yer verdi. KULÜPTEN KAMUOYUNA DUYURU Yukatel Adana Demirspor Kulübü de son günlerde  eski Başkan Murat Sancak ile taraftar grupları arasında birbirlerine yönelik suçlamaların ardından “Kamuoyuna Duyuru” adı altında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Önceki gün akşamki duyuruda, “Bugün basında transfer yasağına ilişkin çıkan haberlerle ilgili olarak ; daha önce de kulübümüzün resmi sayfalarından duyurulduğu üzere kaynak olarak gösterilen sayfalar; açılan dosyaları göstermekte, her Pazartesi güncellenmekte ve uyarı olarak yayınlanmaktadır. İlgili aksiyonlar alındıkça da dosyalar kapanmaktadır. Dosyalar kapandıkça da transfer engelleri kalkmaktadır. Kulübümüzün kalıcı nitelikte transfer yasağı bulunmadığını ve gerekli aksiyonların alınacağını kamuoyunun bilgisine bir kez daha sunarız” denildi.    
Yukatel Adana Demirspor’da eski Başkan Murat Sancak ile taraftar grupları arasında birbirlerine karşılık suçlamalar devam ediyor.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

“ELİMDE HİÇBİR ZAMAN HANÇER OLMADI”

Sancak’ın “Taraftar grupları bakıyorum yarışa girdiler, kim başkana daha çok tepki gösterecek, diğer gruptan daha sert davranacak, hiç biriniz dürüst değilsiniz” diye suçladığı isimlerden biri olan Adana Demirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Taraftarlar Derneği Başkanı Telat Şahin, “Veremeyeceğim hiçbir hesabım yok, her bir sorununda yanıtı var. Elimde hiçbir zaman hançer olmadı” dedi.

TAKIMIN BAŞARILI OLMASI İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETTİLER

Bir zamanlar Adana Demirspor’un başarılı olması için Taraftarlar Derneği Başkanı Telat Şahin ile birlikte mücadele eden eski Başkan Murat Sancak, kulübün kongresinde yaptığı konuşmada, “Taraftarlar beni istemediği sürece başkanlık yapmam. İstenmediğim yerde kalmam. Hiçbir oyuncu, hiçbir yönetici ve başkan bu kulübün üstünde olamaz” sözlerine yer vermişti.  Murat Sancak başkanlığında Süper Lig’de 2.5 yıl süresince başarılı olan ve yıldızlar topluluğu ile Avrupa Kupalarına da katılan Adana Demirspor’da son günlerde yaşanılan bu olaylar, camiayı üzüyor.

“DOSTLARIMA ACI DA OLSA GERÇEKLERİ SÖYLEMEK ZORUNDAYIM”

Adana Demirspor’un başarılı olması için her türlü fedakarlığı gösteren Taraftarlar Derneği Başkanı Telat Şahin, eski başkan Murat Sancak’ın yaptığı açıklamaların ardından önceki gece de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Şahin açıklamasında, “Veremeyeceğim hiçbir hesabım yok, her bir sorununda yanıtı var. Elimde hiçbir zaman hançer olmadı. Ben her zaman dostlarımın yanında oldum ama dostlarıma acıda olsa gerçekleri söylemek zorundayım. Şundan çok eminim ki Demirspor'umuz için yeri geldiğinde elimi değil gövdemi taşın altına koydum ve koymaktan çekinmeyeceğimi herkes bilir. Zaten sayın Başkanın Demirspor'umuzu hak ettiği yerlere getirdiğini, tarih yazdığını, avrupa kupalarına kadar çıkardığını, maddi ve manevi çok büyük özverilerde bulunduğunu biliyorum; ne inkar ederim, ne de unuturum. Her zaman yıkıcı değil, yapıcı eleştirilerde bulundum. Tekrar ediyorum gündemimiz bu konuşulanlar değil, Demirspor'umuzun yaşadığı maddi sorunları ve geleceğidir. Konuşulması ve çözülmesi gereken mesele budur. Her şey için Teşekkürler” görüşüne yer verdi.

KULÜPTEN KAMUOYUNA DUYURU

Yukatel Adana Demirspor Kulübü de son günlerde  eski Başkan Murat Sancak ile taraftar grupları arasında birbirlerine yönelik suçlamaların ardından “Kamuoyuna Duyuru” adı altında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Önceki gün akşamki duyuruda, “Bugün basında transfer yasağına ilişkin çıkan haberlerle ilgili olarak ; daha önce de kulübümüzün resmi sayfalarından duyurulduğu üzere kaynak olarak gösterilen sayfalar; açılan dosyaları göstermekte, her Pazartesi güncellenmekte ve uyarı olarak yayınlanmaktadır. İlgili aksiyonlar alındıkça da dosyalar kapanmaktadır. Dosyalar kapandıkça da transfer engelleri kalkmaktadır. Kulübümüzün kalıcı nitelikte transfer yasağı bulunmadığını ve gerekli aksiyonların alınacağını kamuoyunun bilgisine bir kez daha sunarız” denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.