Yukatel Adana Demirspor Kulübü eski Başkanı Murat Sancak’tan TFF’ye: “Yok hükmündesiniz”

Spor 02.04.2024 - 11:27, Güncelleme: 02.04.2024 - 11:27 4085+ kez okundu.
 

Yukatel Adana Demirspor Kulübü eski Başkanı Murat Sancak’tan TFF’ye: “Yok hükmündesiniz”

Yukatel Adana Demirspor Kulübü eski Başkanı Murat Sancak’ı Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Sancak, “Güçlünün TFF’si emirle karar veren Disiplin Kurulu, çeteleşmiş MHK,adil karar veremeyecek, tahkim,futbol severler nezdinde yok hükmündesiniz” dedi.
>> SABİT ÖZKESER   Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yukatel Adana Demirspor’un eski Başkanı Murat Sancak, açıklamasının devamında, “Artık, ben daha önce söylemiştim,seyirci sahaya inmemeli,inerse futbolcu reflex olarak karşılık verir,4 büyük kulüp içinde söylemiştim,benim görüşüme katılıyorsan disiplin talimatını değiştirir ondan sonraki olayları o karara göre sonuçlandırırsın,önceden olmuş bir disiplin suçu öncekiler gibi karara bağlamak ve müteakip eden Salı günü sevk ve ilk perşembe günü karar vermek mecburiyetiniz varken,keyfi olarak 13 gün sonra sevk etmek ve üstelik tedbirsiz olarak karar vermeniz, ne kadar korkak ve eyyamcı olduğunuz ortaya çıkmıştır,misyonunuzu tamamladınız, gitmiyorsanız,sizin yöneticilerinize sesleniyorum,onuru şerefi olan bu yönetimde kalmaz,kalan sizlerde bu trajikomik karara ortaksınız” görüşüne yer verdi. “TFF VE TÜM KURULLARINI İSTİFAYA DAVET EDİYORUM Sancak, “FB büyük camiadır, onları da töhmet altında bıraktınız,bu yanlış kararda onları rahatsız eder.FB ligten çekilmesin yada kupa maçını oynasın diye şirinlik yapıyorsanız,ne FB camiası yutar nede futbolseverler,TFF VE TÜM KURULLARINI İSTİFAYA DAVET EDİYORUM,Düşün futbol camialarının yakalarından,bütün futbol takımları yöneticilerine bu liglerde figüran olmayın,sesiz kalırsanız,sizde figüran olarak kalacaksınız,BİR FUTBOL SEVER AÇIKLAMASI” dedi.
Yukatel Adana Demirspor Kulübü eski Başkanı Murat Sancak’ı Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Sancak, “Güçlünün TFF’si emirle karar veren Disiplin Kurulu, çeteleşmiş MHK,adil karar veremeyecek, tahkim,futbol severler nezdinde yok hükmündesiniz” dedi.

>> SABİT ÖZKESER

 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yukatel Adana Demirspor’un eski Başkanı Murat Sancak, açıklamasının devamında, “Artık, ben daha önce söylemiştim,seyirci sahaya inmemeli,inerse futbolcu reflex olarak karşılık verir,4 büyük kulüp içinde söylemiştim,benim görüşüme katılıyorsan disiplin talimatını değiştirir ondan sonraki olayları o karara göre sonuçlandırırsın,önceden olmuş bir disiplin suçu öncekiler gibi karara bağlamak ve müteakip eden Salı günü sevk ve ilk perşembe günü karar vermek mecburiyetiniz varken,keyfi olarak 13 gün sonra sevk etmek ve üstelik tedbirsiz olarak karar vermeniz, ne kadar korkak ve eyyamcı olduğunuz ortaya çıkmıştır,misyonunuzu tamamladınız, gitmiyorsanız,sizin yöneticilerinize sesleniyorum,onuru şerefi olan bu yönetimde kalmaz,kalan sizlerde bu trajikomik karara ortaksınız” görüşüne yer verdi.

“TFF VE TÜM KURULLARINI

İSTİFAYA DAVET EDİYORUM

Sancak, “FB büyük camiadır, onları da töhmet altında bıraktınız,bu yanlış kararda onları rahatsız eder.FB ligten çekilmesin yada kupa maçını oynasın diye şirinlik yapıyorsanız,ne FB camiası yutar nede futbolseverler,TFF VE TÜM KURULLARINI İSTİFAYA DAVET EDİYORUM,Düşün futbol camialarının yakalarından,bütün futbol takımları yöneticilerine bu liglerde figüran olmayın,sesiz kalırsanız,sizde figüran olarak kalacaksınız,BİR FUTBOL SEVER AÇIKLAMASI” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.