Altın Portakal Tatil Köyü yönetiminden Başkan Vahap Seçer’e ziyaret

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.11.2023 - 11:12, Güncelleme: 23.11.2023 - 11:12 3763+ kez okundu.
 

Altın Portakal Tatil Köyü yönetiminden Başkan Vahap Seçer’e ziyaret

Türkiye’de ilk kez Şair-Yazar ve Bestekar Burhan Mendi adına kütüphane kuran ve birçok etkinliğe imza atmasıyla dikkat çeken Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Tırtar Mahallesi’ndeki Altın Portakal Tatil Köyü yönetimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi sundu.
>> SABİT ÖZKESER “GÜZEL DOKUNUŞLAR YAPTI” Altın Portakal Tatil Köyü yöneticileri Kemal Sıgırcıkoğlu, Mahmut Reyhanioğlu, Site Müdürü Bayram Şahin ve site sakini Mehmet Ilgıt, Mersin ve ilçelerine yaptığı hizmetten dolayı Başkan Seçer’e teşekkür ziyaretinde bulunurken, “Başkanımız Erdemli Tırtar Mahallesi sahil yoluna yaptığı çalışmalar, oyun alanları, yürüyüş yolları ve oturma banklarıyla güzel bir dokunuş yapmıştır. 6 Şubat depreminde Altın Portakal Tatil Köyü’ne gelen 244 depremzedeye iaşe,  battaniye, yatak, ısıtıcı yardımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. Köy yolları ve yaylalarına yaptığı yollar ve diğer çalışmalar takdire şayan bir çalışmalardır” dediler. “ŞEHRİMİZİ AKDENİZ’İN SİMGESİ HALİNE GETİRDİ” Altın Portakal Tatil Köyü yöneticileri, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kültürel faaliyetlere verdiği önemden dolayı Mersin şehrini Akdeniz’in simgesi haline getirmiştir. Türkiye’de ilk ve tek olan Altın Portakal Tatil Köyü’nde bulunan Yazar Şair Burhan Mendi Kütüphanesi’ne yaptığı kitap desteğinin dışında halka yönelik bütün çalışmaları, verimliliği ve üretkenliği için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Altın Portakal Tatil Köyü yönetimi ve sakinleri olarak, teşekkür plaketini sunmaktan onur ve gurur duyduk. Her zaman kendilerinin yanındayız. Yolu açık olsun” diye konuştular.
Türkiye’de ilk kez Şair-Yazar ve Bestekar Burhan Mendi adına kütüphane kuran ve birçok etkinliğe imza atmasıyla dikkat çeken Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Tırtar Mahallesi’ndeki Altın Portakal Tatil Köyü yönetimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi sundu.

>> SABİT ÖZKESER

“GÜZEL DOKUNUŞLAR YAPTI”

Altın Portakal Tatil Köyü yöneticileri Kemal Sıgırcıkoğlu, Mahmut Reyhanioğlu, Site Müdürü Bayram Şahin ve site sakini Mehmet Ilgıt, Mersin ve ilçelerine yaptığı hizmetten dolayı Başkan Seçer’e teşekkür ziyaretinde bulunurken, “Başkanımız Erdemli Tırtar Mahallesi sahil yoluna yaptığı çalışmalar, oyun alanları, yürüyüş yolları ve oturma banklarıyla güzel bir dokunuş yapmıştır. 6 Şubat depreminde Altın Portakal Tatil Köyü’ne gelen 244 depremzedeye iaşe,  battaniye, yatak, ısıtıcı yardımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. Köy yolları ve yaylalarına yaptığı yollar ve diğer çalışmalar takdire şayan bir çalışmalardır” dediler.

“ŞEHRİMİZİ AKDENİZ’İN SİMGESİ HALİNE GETİRDİ”

Altın Portakal Tatil Köyü yöneticileri, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kültürel faaliyetlere verdiği önemden dolayı Mersin şehrini Akdeniz’in simgesi haline getirmiştir. Türkiye’de ilk ve tek olan Altın Portakal Tatil Köyü’nde bulunan Yazar Şair Burhan Mendi Kütüphanesi’ne yaptığı kitap desteğinin dışında halka yönelik bütün çalışmaları, verimliliği ve üretkenliği için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Altın Portakal Tatil Köyü yönetimi ve sakinleri olarak, teşekkür plaketini sunmaktan onur ve gurur duyduk. Her zaman kendilerinin yanındayız. Yolu açık olsun” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.