Huzur hakkı almayan tek bürokrat

Gündem 02.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 02.11.2023 - 11:30 4027+ kez okundu.
 

Huzur hakkı almayan tek bürokrat

Adana Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, şu anda Türkiye’de huzur hakkı alamayan tek bürokrat olarak göze çarpıyor.
  >> ALİ BOZ   TAKDİR TOPLUYOR Türkiye geneline bakıldığından bir resmi kurumda üst düzey yönetici olarak görev yapan birçok kişi çalıştığı kurumun yanı sıra başka kurumlardan da aldığı 2-3 maaşla görev yaptığı bir gerçektir. Bu durum karşısında Adana Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik’i kutlamak ve takdir etmek gerekiyor. EN GÖZDE BÜROKRAT Adana’ya geldiği günlerde yaklaşık 1,5 yıl eksik maaşla çalışan ve ‘Ben bu maaşla çalışmam’ demeyerek görev yapmaya devam eden ve her gün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana’nın gelişmesine katkı sağlayan Doç. Dr. Halisçelik, Türkiye’nin en gözde bürokratları arasındaki yerini koruyor. İSABETLİ KARAR Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Genel Sekreterlik görevine Adanalı Doç. Dr. Ergül Halisçelik’i atayarak isabetli bir karar verdiği görülüyor. Karalar’ın bir numaralı genç ve başarılı bürokratı belediyenin borç yükünden kurtulması için gece gündüz demeden çalıştığı ve borç yükünün de azaldığı ve Başkan Karalar’ın elinin de rahatlamasına yol açıyor.    
Adana Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, şu anda Türkiye’de huzur hakkı alamayan tek bürokrat olarak göze çarpıyor.

 

>> ALİ BOZ

 

TAKDİR TOPLUYOR

Türkiye geneline bakıldığından bir resmi kurumda üst düzey yönetici olarak görev yapan birçok kişi çalıştığı kurumun yanı sıra başka kurumlardan da aldığı 2-3 maaşla görev yaptığı bir gerçektir. Bu durum karşısında Adana Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik’i kutlamak ve takdir etmek gerekiyor.

EN GÖZDE BÜROKRAT

Adana’ya geldiği günlerde yaklaşık 1,5 yıl eksik maaşla çalışan ve ‘Ben bu maaşla çalışmam’ demeyerek görev yapmaya devam eden ve her gün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana’nın gelişmesine katkı sağlayan Doç. Dr. Halisçelik, Türkiye’nin en gözde bürokratları arasındaki yerini koruyor.

İSABETLİ KARAR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Genel Sekreterlik görevine Adanalı Doç. Dr. Ergül Halisçelik’i atayarak isabetli bir karar verdiği görülüyor. Karalar’ın bir numaralı genç ve başarılı bürokratı belediyenin borç yükünden kurtulması için gece gündüz demeden çalıştığı ve borç yükünün de azaldığı ve Başkan Karalar’ın elinin de rahatlamasına yol açıyor.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.