Adana’da İllerarası Cumhuriyet judo Şampiyonası

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.10.2023 - 11:01, Güncelleme: 25.10.2023 - 11:01 2080+ kez okundu.
 

Adana’da İllerarası Cumhuriyet judo Şampiyonası

Türkiye Judo Federasyonu ve Adana Judo İl Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla iller arası Cumhuriyet Judo Şampiyonası düzenleyecek. Turnuva 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.
>> SABİT ÖZKESER       TURNUVA SARIÇAM ASIM SAVAŞ SPOR SALONU’NDA Cumhuriyet Kupası İller Arası Judo Turnuvası’nın süper, minikler, yıldızlar, ümitler ve gençler kategorilerinde yapılacağı ve çok sayıda sporcunun katılacağı öğrenildi. Adana’da Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu’nda iki gün sürecek turnuvaya Hatay’dan 40’a yakın sporcunun katılacağı ve 3 takımın  temsil edeceği belirtildi. İskenderun’dan Ferdi Judo Antrenörü  Hamza Bebek’in yanı sıra Hatay İl Gençlik Spor Müdürlüğü  antrenörleri Kadir Saday ve Muhammed Karavendi’nin de ekibin başında olacağı kaydedildi. Antrenörler, “Cumhuriyet Judo Şampiyonası’na katılacak tüm sporculara kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Etkinliğin  centilmence geçmesini temenni ediyorum” dedi.
Türkiye Judo Federasyonu ve Adana Judo İl Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla iller arası Cumhuriyet Judo Şampiyonası düzenleyecek. Turnuva 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

 

TURNUVA SARIÇAM

ASIM SAVAŞ SPOR SALONU’NDA

Cumhuriyet Kupası İller Arası Judo Turnuvası’nın süper, minikler, yıldızlar, ümitler ve gençler kategorilerinde yapılacağı ve çok sayıda sporcunun katılacağı öğrenildi. Adana’da Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu’nda iki gün sürecek turnuvaya Hatay’dan 40’a yakın sporcunun katılacağı ve 3 takımın  temsil edeceği belirtildi. İskenderun’dan Ferdi Judo Antrenörü  Hamza Bebek’in yanı sıra Hatay İl Gençlik Spor Müdürlüğü  antrenörleri Kadir Saday ve Muhammed Karavendi’nin de ekibin başında olacağı kaydedildi. Antrenörler, “Cumhuriyet Judo Şampiyonası’na katılacak tüm sporculara kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Etkinliğin  centilmence geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.