Dr. Anıl Tanburoğlu,: Halkımızın sürekli yanında olacağız

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.10.2023 - 11:15, Güncelleme: 13.10.2023 - 11:15 4497+ kez okundu.
 

Dr. Anıl Tanburoğlu,: Halkımızın sürekli yanında olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Adana 38. ci İl Kongresinde İl Başkanlığına getirilen Dr. Anıl Tanburoğlu, mazbatasını alarak, İl Başkanı Mehmet Çelebi’den görevi devraldı.
>> ALİ BOZ   YOĞUN BİR KATILIM OLDU CHP İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu’nun adaylık açıklamasında olduğu gibi devir teslim töreni de yoğun bir katılım ile gerçekleşti. CHP İl binasındaki törene İlçe Başkanları, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yüzlerce partili katıldı.Mehmet Çelebi ve yönetimine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dr Anıl Tanburoğlu, “ Cumhuriyet halk Partisi’nin kapıları halka açık olacak, halkımızın eskiden olduğu gibi bugünden itibaren de yanında olacağız. Sorumluluk bilinci ile çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım” dedi. “ÇELEBİ’DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM” Dr. Anıl Tanburoğlu,“ Bugün bizi yalnız bırakmayarak devir teslim törenine katılan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yönetiminde gururla görev yaptığım büyüğüm başkanımız Mehmet Çelebi’den çok şey öğrendim. Yönetimi ile birlikte partimize çok önemli katkılar sağladığı için kendisine ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Çelebi döneminde 2019 Yerel seçimlerinde önemli başarılar kazanıldı, partimize yakışır, çok verimli çalışma koşullarının olduğu bir parti binasını partimize kazandırıldı” diye konuştu. “SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” Tanburoğlu ayrıca yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “ Çıktığımız bu yolda biliyorum ki yükümüzün ağır. Sorumluluk bilinciyle çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Adana özelinde daha yukarılara taşımak, yeni oydaşlar kazandırmak, toplumsal muhalefeti örgütlemek ve önümüzdeki mahalli seçimlerde Adana’da büyükşehir belediyesi dahil olmak üzere en az 9 belediyeyi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. “ “BİRLİKTE ÇALIŞIRSAK, KAZANAMAYACAĞIZ SEÇİM YOKTUR” Tanburoğlu açıklamasının sonunda “ Benim siyaset anlayışımda “ben” yoktur, “biz” vardır. Parti binalarımız partililerimize ve halka sonu kadar açık olacak. Bütün yol arkadaşlarımızı mücadelemize omuz vermeye davet ediyorum. Bizler birlikte çalışırsak aşamayacağımız engel, kazanamayacağımız seçim yoktur. Umudu yitirmek veya azaltmak yerine umudu yeşertmek ve büyütmek için bu onurlu yola çıktık. Bize güvenen, desteğini esirgemeyen bütün yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” görüşlerine yer verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Adana 38. ci İl Kongresinde İl Başkanlığına getirilen Dr. Anıl Tanburoğlu, mazbatasını alarak, İl Başkanı Mehmet Çelebi’den görevi devraldı.

>> ALİ BOZ

 

YOĞUN BİR KATILIM OLDU

CHP İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu’nun adaylık açıklamasında olduğu gibi devir teslim töreni de yoğun bir katılım ile gerçekleşti. CHP İl binasındaki törene İlçe Başkanları, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yüzlerce partili katıldı.Mehmet Çelebi ve yönetimine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dr Anıl Tanburoğlu, “ Cumhuriyet halk Partisi’nin kapıları halka açık olacak, halkımızın eskiden olduğu gibi bugünden itibaren de yanında olacağız. Sorumluluk bilinci ile çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım” dedi.

“ÇELEBİ’DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM”

Dr. Anıl Tanburoğlu,“ Bugün bizi yalnız bırakmayarak devir teslim törenine katılan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yönetiminde gururla görev yaptığım büyüğüm başkanımız Mehmet Çelebi’den çok şey öğrendim. Yönetimi ile birlikte partimize çok önemli katkılar sağladığı için kendisine ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Çelebi döneminde 2019 Yerel seçimlerinde önemli başarılar kazanıldı, partimize yakışır, çok verimli çalışma koşullarının olduğu bir parti binasını partimize kazandırıldı” diye konuştu.

“SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Tanburoğlu ayrıca yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “ Çıktığımız bu yolda biliyorum ki yükümüzün ağır. Sorumluluk bilinciyle çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Adana özelinde daha yukarılara taşımak, yeni oydaşlar kazandırmak, toplumsal muhalefeti örgütlemek ve önümüzdeki mahalli seçimlerde Adana’da büyükşehir belediyesi dahil olmak üzere en az 9 belediyeyi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. “

“BİRLİKTE ÇALIŞIRSAK, KAZANAMAYACAĞIZ SEÇİM YOKTUR”

Tanburoğlu açıklamasının sonunda “ Benim siyaset anlayışımda “ben” yoktur, “biz” vardır. Parti binalarımız partililerimize ve halka sonu kadar açık olacak. Bütün yol arkadaşlarımızı mücadelemize omuz vermeye davet ediyorum. Bizler birlikte çalışırsak aşamayacağımız engel, kazanamayacağımız seçim yoktur. Umudu yitirmek veya azaltmak yerine umudu yeşertmek ve büyütmek için bu onurlu yola çıktık. Bize güvenen, desteğini esirgemeyen bütün yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” görüşlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.