Hukukçu Olga Canpolat AK Parti’den aday adayı

Siyaset 24.03.2023 - 11:10, Güncelleme: 24.03.2023 - 11:10 2367+ kez okundu.
 

Hukukçu Olga Canpolat AK Parti’den aday adayı

“Türkiye için hemen şimdi” sloganıyla yola çıkan Hukukçu Olga Canpolat, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.
>> SABİT ÖZKESER   Eşi Seyhan İlçe Yöneticisi Hakan Canpolat ile birlikte  AK Parti Adana İl Başkanlığı’na aday adaylığı dilekçesini teslim eden Olga  Canpolat, Adanalılar’ın sesini TBMM’de duyurmak için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini  söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi kalkındırma adına çok önemli projelere imza attığını vurgulayan Canpolat, “Biz de onun izinden giderek, kentimizin kalkınması adına yapılacak çalışmalarda mücadelemizi sürdüreceğiz. Adana’nın her yönden gelişip kalkınması  için çalışmalarda biz de yapacağımız projelerle varlığımızı hissettireceğiz” dedi.  
“Türkiye için hemen şimdi” sloganıyla yola çıkan Hukukçu Olga Canpolat, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

>> SABİT ÖZKESER

 

Eşi Seyhan İlçe Yöneticisi Hakan Canpolat ile birlikte  AK Parti Adana İl Başkanlığı’na aday adaylığı dilekçesini teslim eden Olga  Canpolat, Adanalılar’ın sesini TBMM’de duyurmak için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini  söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi kalkındırma adına çok önemli projelere imza attığını vurgulayan Canpolat, “Biz de onun izinden giderek, kentimizin kalkınması adına yapılacak çalışmalarda mücadelemizi sürdüreceğiz. Adana’nın her yönden gelişip kalkınması  için çalışmalarda biz de yapacağımız projelerle varlığımızı hissettireceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.