CHP Yüreğir İlçe Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu : Önceliğimiz vatandaş

Siyaset 24.03.2023 - 11:03, Güncelleme: 24.03.2023 - 11:03 2516+ kez okundu.
 

CHP Yüreğir İlçe Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu : Önceliğimiz vatandaş

Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu, Radyo Deva’da canlı yayın programından sonra Çukurova Press Gazetesini ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.
  ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU   “SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ” Türkiye’nin kaderini değiştirmek ve ülkeyi arzu edilen bir şekilde yönetmek için yola çıktıklarını belirten Dr. Tanburoğlu, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Seçim güvenliği konusunda tüm çalışmalarımızı yaptık. Vatandaşımızın oylarına sahip çıkacağız. Önceliğimiz vatandaşın rahat ve huzurudur” dedi. Kritik bir seçimin yapılacağının altını çizen Dr. Anıl Tanburoğlu, “ Yüreğir’in 107 mahallesinde sokak sokak ev ev dolaşarak her evden oy istiyoruz. CHP Yüreğir olarak 14 Mayıs’a hazırız. Saha çalışmalarımız ve eğitimlerimiz devam etmektedir. Bu seçim Türkiye’nin kader seçidir. Bu konuyu vatandaşlarımıza her ortamda anlatıyor ve desteklerini istiyoruz” diye konuştu. Vatandaşların yanlarında olduğunu her konuda destek vereceklerini anlattıklarını dile getiren Dr. Anıl Tanburoğlu, “ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek söylemi üzerinden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizim iktidarımızda hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmeyecek. Bunun sözünü veriyoruz. Ayrıca, Aile Destek projesiyle de kadınlarımızın yanında olduğumuzu anlatıyor ve desteklerini istiyoruz” dedi. “ELİNİ SIKMADIĞIMIZ VATANDAŞ KALMAYACAK” İktidara hazır olduklarının altını çizen CHP Yüreğir İlçe başkanı Anıl Tanburoğlu, “ Yüreğir’de dolaşmadığımız yani ulaşmadığımız yer bırakmamakta iddialıyız. Elini sıkmadığımız vatandaş bırakmayacağız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gözlerin üzerimizde olduğunu hissediyoruz. Biz Yüreğir İlçe Örgütü olarak Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızla birlikte Yüreğir’i tarıyoruz. İnsanlarımıza kendimizi anlatıyoruz. Bizim önceliğimiz vatandaşın rahat ve huzurunun yanı sıra ekonomik olarak ta rahat bir yaşam sürmesini temin etmektir. Bu konuda da kararlıyız. Vatandaşımızın yanında yer alıyor ve almaya da devam edeceğiz” diye konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu, Radyo Deva’da canlı yayın programından sonra Çukurova Press Gazetesini ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU

 

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Türkiye’nin kaderini değiştirmek ve ülkeyi arzu edilen bir şekilde yönetmek için yola çıktıklarını belirten Dr. Tanburoğlu, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Seçim güvenliği konusunda tüm çalışmalarımızı yaptık. Vatandaşımızın oylarına sahip çıkacağız. Önceliğimiz vatandaşın rahat ve huzurudur” dedi. Kritik bir seçimin yapılacağının altını çizen Dr. Anıl Tanburoğlu, “ Yüreğir’in 107 mahallesinde sokak sokak ev ev dolaşarak her evden oy istiyoruz. CHP Yüreğir olarak 14 Mayıs’a hazırız. Saha çalışmalarımız ve eğitimlerimiz devam etmektedir. Bu seçim Türkiye’nin kader seçidir. Bu konuyu vatandaşlarımıza her ortamda anlatıyor ve desteklerini istiyoruz” diye konuştu. Vatandaşların yanlarında olduğunu her konuda destek vereceklerini anlattıklarını dile getiren Dr. Anıl Tanburoğlu, “ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek söylemi üzerinden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizim iktidarımızda hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmeyecek. Bunun sözünü veriyoruz. Ayrıca, Aile Destek projesiyle de kadınlarımızın yanında olduğumuzu anlatıyor ve desteklerini istiyoruz” dedi.

“ELİNİ SIKMADIĞIMIZ VATANDAŞ KALMAYACAK”

İktidara hazır olduklarının altını çizen CHP Yüreğir İlçe başkanı Anıl Tanburoğlu, “ Yüreğir’de dolaşmadığımız yani ulaşmadığımız yer bırakmamakta iddialıyız. Elini sıkmadığımız vatandaş bırakmayacağız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gözlerin üzerimizde olduğunu hissediyoruz. Biz Yüreğir İlçe Örgütü olarak Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızla birlikte Yüreğir’i tarıyoruz. İnsanlarımıza kendimizi anlatıyoruz. Bizim önceliğimiz vatandaşın rahat ve huzurunun yanı sıra ekonomik olarak ta rahat bir yaşam sürmesini temin etmektir. Bu konuda da kararlıyız. Vatandaşımızın yanında yer alıyor ve almaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.