Çukurova’nın Sultanları’nda İLBANK maçı hazırlığı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.03.2023 - 11:06, Güncelleme: 24.03.2023 - 11:06 1950+ kez okundu.
 

Çukurova’nın Sultanları’nda İLBANK maçı hazırlığı

Mislicom Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı İlbank maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Başantrenörü Mustafa Umut Uysal ve sporculardan orta oyuncu Hazal Selin Uygur değerlendirmelerde bulundu.
Çukurova Belediyesi SK. Başantrenörü Mustafa Umut Uysal “Yaşadığımız deprem felaketinin ardından Bolu’ya giderek maçtan 3-2 galip olarak ayrılmak bizi son derece memnun etti. Akabinde geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız Sigorta Shop maçını da 3-1 geçerek, bu zor süreci 2 galibiyetle geçmiş olduk. Bunlar bizim için önemli galibiyetlerdi. Çünkü hedefimiz olan play-off için bu zor süreçten sonra kayıpsız lige tekrar dönmek, bizim için çok değerliydi. Bu bağlamda oyuncularımı kutluyorum. Hepsi çok özverili çalıştı ve sonuçlarını da almaktan son derece mutluyuz” diye konuştu. Takımın orta saha oyuncusu Hazal Selin Uygur da ilk 8’e girip play-off’a kalmak istediklerini belirterek şu açıklamalarda bulunurken, “Adana’yı kadın voleybolu olarak, Sultanlar Ligi’nde ilk defa temsil ediyoruz. Ne yazık ki bu yıl talihsiz bir deprem felaketi yaşadık ve Sultanlar Ligi’nde bu felaketi yaşayan tek takım bizdik. Deprem nedeniyle 15 günlük bir aramız oldu. Bu aradan sonra hedeflerimize ulaşmak için tekrar çalışmaya başladık. Lige başladığımızda da önce Bolu maçını, ardından da Sigorta Shop maçını kazandık. Hazırlıklarımız devam ediyor ve hedefimize doğru ilerlemekteyiz. İlk 8’e girip Play-off’lara kalmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Sultanlar Ligi 21. Hafta maçında 25 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Ankara’da İlbank’a konuk olacak. Takımın ligdeki durumu 26 puanla 9. Sırada.
Mislicom Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı İlbank maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Başantrenörü Mustafa Umut Uysal ve sporculardan orta oyuncu Hazal Selin Uygur değerlendirmelerde bulundu.

Çukurova Belediyesi SK. Başantrenörü Mustafa Umut Uysal “Yaşadığımız deprem felaketinin ardından Bolu’ya giderek maçtan 3-2 galip olarak ayrılmak bizi son derece memnun etti. Akabinde geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız Sigorta Shop maçını da 3-1 geçerek, bu zor süreci 2 galibiyetle geçmiş olduk. Bunlar bizim için önemli galibiyetlerdi. Çünkü hedefimiz olan play-off için bu zor süreçten sonra kayıpsız lige tekrar dönmek, bizim için çok değerliydi. Bu bağlamda oyuncularımı kutluyorum. Hepsi çok özverili çalıştı ve sonuçlarını da almaktan son derece mutluyuz” diye konuştu.

Takımın orta saha oyuncusu Hazal Selin Uygur da ilk 8’e girip play-off’a kalmak istediklerini belirterek şu açıklamalarda bulunurken, “Adana’yı kadın voleybolu olarak, Sultanlar Ligi’nde ilk defa temsil ediyoruz. Ne yazık ki bu yıl talihsiz bir deprem felaketi yaşadık ve Sultanlar Ligi’nde bu felaketi yaşayan tek takım bizdik. Deprem nedeniyle 15 günlük bir aramız oldu. Bu aradan sonra hedeflerimize ulaşmak için tekrar çalışmaya başladık. Lige başladığımızda da önce Bolu maçını, ardından da Sigorta Shop maçını kazandık. Hazırlıklarımız devam ediyor ve hedefimize doğru ilerlemekteyiz. İlk 8’e girip Play-off’lara kalmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Sultanlar Ligi 21. Hafta maçında 25 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Ankara’da İlbank’a konuk olacak. Takımın ligdeki durumu 26 puanla 9. Sırada.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.