DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mahfuz Güleryüz : Seyhan’da seçimi kazanıyoruz

Siyaset 27.03.2024 - 14:21, Güncelleme: 30.03.2024 - 16:47 3355+ kez okundu.
 

DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mahfuz Güleryüz : Seyhan’da seçimi kazanıyoruz

DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mahfuz Güleryüz, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin Adana’da başarılı sonuçlar alacağını vurgulayarak, “Seyhan’da yüzde 90 oranında kazanıyoruz” dedi.
>> SABİT ÖZKESER   “BİR AİLE ŞİRKETİ VE EMLAK OFİSİ GİBİ   BELEDİYEYİ YÖNETMİŞLERDİR” Eşbaşkan Adayı Arife Çınar  ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibi ile görüşen Güleryüz, 2019 yılında yapılan seçimlerde belediye başkanlığı değişmesine karşın Seyhan’da da hiçbir şeyin  değişmediğini öne sürerek, “Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Seyhan’ı memnun  etmiş bir yönetim yok. Hiçbir çalışma içerisinde olmadılar. Belediyeyi bir aile şirketi, bir emlak ofisi gibi yönetmişlerdir. Sürekli rant içerisinde koşmuşlardır. Bir öncekine benzemeyen bu seçimlerde DEM Partisi olarak Adana’da da başarılı olacağız ve şu an yüzde 90 oranında da Seyhan’ı kazanıyoruz” diye konuştu. “ÇILGINCA PROJE ÜRETİP, TOPLUMA HAYAL SATIYORLAR” Adana’yı içerisinde gerçek halkın yer alacağı bir Kent Konseyi ile yöneteceklerini de anlatan DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Esbaşkan Adayı Mahfuz Güleryüz, “Halkımızı iki partinin vicdanına teslim etmeyeceğiz. Topluma hayal satıyorlar. Çılgınca proje üretiyorlar. Biz göreve geldiğimizde böyle çılgınca bir yönetim anlayışı sergilemeyeceğiz. Yerel seçimlerde Adana’yı kazanmayı hedefliyoruz . Herkesin birlikte barış ve eşit içerisinde, huzurlu bir kenti  yaratacağız” dedi. “KADINLARIMIZIN HER PLATFORMDA YER ALMALARINI SAĞLAYACAĞIZ” DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Arife Çınar da, son 5 yıl içerisinde Seyhan’da sosyal yaşantılarında bir değişiklik olmadığına dikkat çekerken, “Adana’da belediyle başkanlıkları değişti ama insanların yaşamında herhangi bir değişiklik olmadı. Seyhan’ın Dağlıoğlu, Barabaros veya diğer mahallelerinde  ne değişti ? hiçbir şey… Bu bölgede insanlara gerektiği gibi hizmetler gelmedi. Seyhan’da hala sokak lambalarının yanmadığı mahallelerde karanlıkta  kadınlarımız korku içerisinde evlerine gitmektedir. Seyhan’da özellikle kadınlar başta olmak üzere gençlerimizin ağırlıklı yararlanacağı projeleri hayata geçireceğiz. Her kesimin huzur içerisinde yaşayacağı bir kent oluşturacağız” diye konuştu.
DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mahfuz Güleryüz, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin Adana’da başarılı sonuçlar alacağını vurgulayarak, “Seyhan’da yüzde 90 oranında kazanıyoruz” dedi.

>> SABİT ÖZKESER

 

“BİR AİLE ŞİRKETİ VE EMLAK OFİSİ GİBİ

 

BELEDİYEYİ YÖNETMİŞLERDİR”

Eşbaşkan Adayı Arife Çınar  ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibi ile görüşen Güleryüz, 2019 yılında yapılan seçimlerde belediye başkanlığı değişmesine karşın Seyhan’da da hiçbir şeyin  değişmediğini öne sürerek, “Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Seyhan’ı memnun  etmiş bir yönetim yok. Hiçbir çalışma içerisinde olmadılar. Belediyeyi bir aile şirketi, bir emlak ofisi gibi yönetmişlerdir. Sürekli rant içerisinde koşmuşlardır. Bir öncekine benzemeyen bu seçimlerde DEM Partisi olarak Adana’da da başarılı olacağız ve şu an yüzde 90 oranında da Seyhan’ı kazanıyoruz” diye konuştu.

“ÇILGINCA PROJE ÜRETİP,

TOPLUMA HAYAL SATIYORLAR”

Adana’yı içerisinde gerçek halkın yer alacağı bir Kent Konseyi ile yöneteceklerini de anlatan DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Esbaşkan Adayı Mahfuz Güleryüz, “Halkımızı iki partinin vicdanına teslim etmeyeceğiz. Topluma hayal satıyorlar. Çılgınca proje üretiyorlar. Biz göreve geldiğimizde böyle çılgınca bir yönetim anlayışı sergilemeyeceğiz. Yerel seçimlerde Adana’yı kazanmayı hedefliyoruz . Herkesin birlikte barış ve eşit içerisinde, huzurlu bir kenti  yaratacağız” dedi.

“KADINLARIMIZIN HER PLATFORMDA

YER ALMALARINI SAĞLAYACAĞIZ”

DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Arife Çınar da, son 5 yıl içerisinde Seyhan’da sosyal yaşantılarında bir değişiklik olmadığına dikkat çekerken, “Adana’da belediyle başkanlıkları değişti ama insanların yaşamında herhangi bir değişiklik olmadı. Seyhan’ın Dağlıoğlu, Barabaros veya diğer mahallelerinde  ne değişti ? hiçbir şey… Bu bölgede insanlara gerektiği gibi hizmetler gelmedi. Seyhan’da hala sokak lambalarının yanmadığı mahallelerde karanlıkta  kadınlarımız korku içerisinde evlerine gitmektedir. Seyhan’da özellikle kadınlar başta olmak üzere gençlerimizin ağırlıklı yararlanacağı projeleri hayata geçireceğiz. Her kesimin huzur içerisinde yaşayacağı bir kent oluşturacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.