Adana’da Galatasaray heyecanı

Spor 25.04.2024 - 11:27, Güncelleme: 25.04.2024 - 11:28 2386 kez okundu.
 

Adana’da Galatasaray heyecanı

Yukatel Adana Demirspor’un yarın Adana’da oynayacağı lider Galatasaray maçı heyecanı yaşanırken, önceki akşam 19.40’da satışa çıkarılan biletlere ilginin fazla olduğu öğrenildi.
    >> SABİT ÖZKESER   12. OYUNCU OLARAK YERLERİNİ ALACAKLAR   Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde çalışmalarını sürdüren  Mavi-Lacivertli ekip Yukatel Adana Demirspor’da güçlü rakibi  Galatasaray karşısında 3 puan olmak için sahaya çıkacak. Bugüne kadar olduğu gibi bu maçta da sahada 12.oyuncu konumunda olacak Adana Demirspor taraftarları, “Takımımızı her zaman olduğu gibi Galatasaray karşısında da yalnız bırakmayıp, yanında olacağız.  Her ne kadar geçen sezonlara göre bu sezon iyi futbol oynayamazsak, bu maçların havası başka olur. Biz hocamız Hikmet Karaman ve futbolcularımıza güveniyoruz. Sahada 90 dakikanın sonuna kadar mücadele edeceklerdir. Adana Demirspor’a gönül vermiş herkesi takımlarını desteklemeye davet ediyoruz. Galatasaray maçının da centilmen içerisinde geçeceğine inanıyoruz” dediler.
Yukatel Adana Demirspor’un yarın Adana’da oynayacağı lider Galatasaray maçı heyecanı yaşanırken, önceki akşam 19.40’da satışa çıkarılan biletlere ilginin fazla olduğu öğrenildi.

 

 

>> SABİT ÖZKESER

 

12. OYUNCU OLARAK YERLERİNİ ALACAKLAR

 

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde çalışmalarını sürdüren  Mavi-Lacivertli ekip Yukatel Adana Demirspor’da güçlü rakibi  Galatasaray karşısında 3 puan olmak için sahaya çıkacak. Bugüne kadar olduğu gibi bu maçta da sahada 12.oyuncu konumunda olacak Adana Demirspor taraftarları, “Takımımızı her zaman olduğu gibi Galatasaray karşısında da yalnız bırakmayıp, yanında olacağız.  Her ne kadar geçen sezonlara göre bu sezon iyi futbol oynayamazsak, bu maçların havası başka olur. Biz hocamız Hikmet Karaman ve futbolcularımıza güveniyoruz. Sahada 90 dakikanın sonuna kadar mücadele edeceklerdir. Adana Demirspor’a gönül vermiş herkesi takımlarını desteklemeye davet ediyoruz. Galatasaray maçının da centilmen içerisinde geçeceğine inanıyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.