Türkiye Şimşek’in maçını tartışıyor

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.02.2023 - 16:37, Güncelleme: 03.02.2023 - 16:37 1840+ kez okundu.
 

Türkiye Şimşek’in maçını tartışıyor

Tüm Türkiye futbol sever, Adana Demirspor’un Fenerbahçe ile yaptığı ve 1-1 biten maçın tartışmalı pozisyonlarını konuşuyor.
SABİT ÖZKESER     30 BİNİN ÜZERİNDE TARAFTAR VARDI  Adana’da 30 binin üzerinde taraftarın takip ettiği maçta hakem Ali Palabıyık’ın Adana Demirspor lehine  birinin VAR uyarısıyla verdiği iki penaltı, Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş’ın uzaktan attığı nefis golün yine VAR’ın eliyle düzelttiği gerekçesiyle sayılmaması, yine Fenerbahçe’nin attığı golün önce yan hakemin bayrağı kaldırmasıyla “Ofsayt” kararı vermesi ve sonrasında ise VAR’ın uyarısıyla geçerli sayılması ve  buna benzer birçok  önemli pozisyonda da düdük çalmamasının yankıları sürüyor. KEYİFLİ, HEYECANLI VE STRESLİ BİR MAÇ Ligin zirvesinde yer alan Adana Demirspor’un ilk 4 içerisinde yer alarak Avrupa Kupası’nı hedeflemesi ve Fenerbahçe’nin de şampiyonluğu istediği karşılaşmaya gelen binlerce taraftar keyifli, heyecanlı ve bol pozisyonlu hakem kararlarının tartışıldığı stresli bir maça tanık oldu. Adana Demirspor taraftarı her zaman olduğu gibi bu maça da günler öncesinden hazırlanarak takımlarını 90 dakika boyunca desteklerken,  çevre illerden de Adana’ya gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı da takımının yanında oldu.
Tüm Türkiye futbol sever, Adana Demirspor’un Fenerbahçe ile yaptığı ve 1-1 biten maçın tartışmalı pozisyonlarını konuşuyor.

SABİT ÖZKESER

 

 

30 BİNİN ÜZERİNDE TARAFTAR VARDI

 Adana’da 30 binin üzerinde taraftarın takip ettiği maçta hakem Ali Palabıyık’ın Adana Demirspor lehine  birinin VAR uyarısıyla verdiği iki penaltı, Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş’ın uzaktan attığı nefis golün yine VAR’ın eliyle düzelttiği gerekçesiyle sayılmaması, yine Fenerbahçe’nin attığı golün önce yan hakemin bayrağı kaldırmasıyla “Ofsayt” kararı vermesi ve sonrasında ise VAR’ın uyarısıyla geçerli sayılması ve  buna benzer birçok  önemli pozisyonda da düdük çalmamasının yankıları sürüyor.

KEYİFLİ, HEYECANLI VE STRESLİ BİR MAÇ

Ligin zirvesinde yer alan Adana Demirspor’un ilk 4 içerisinde yer alarak Avrupa Kupası’nı hedeflemesi ve Fenerbahçe’nin de şampiyonluğu istediği karşılaşmaya gelen binlerce taraftar keyifli, heyecanlı ve bol pozisyonlu hakem kararlarının tartışıldığı stresli bir maça tanık oldu. Adana Demirspor taraftarı her zaman olduğu gibi bu maça da günler öncesinden hazırlanarak takımlarını 90 dakika boyunca desteklerken,  çevre illerden de Adana’ya gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı da takımının yanında oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.