“TEKNOFEST bir gençlik destanıdır”

Siyaset 04.10.2024 - 17:05, Güncelleme: 04.10.2024 - 17:05 827 kez okundu.
 

“TEKNOFEST bir gençlik destanıdır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST’in Anadolu’da filizlenen idealist gençlerin güçlü sesi olduğunu vurgulayarak, “TEKNOFEST bir gençlik destanıdır” dedi.
>> SABİT ÖZKESER   ADANA’DA TEKNOFEST’TE KONUŞTU Adana’da Şakirpaşa Havalimanı’nda  2-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen  ve yoğun ilgi gören Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) 3. gününe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 1 milyon 600 binin üzerindeki başvuruyla birlikte toplam 4 milyonu aşkın ziyaretçinin katılımının beklendiği TEKNOFEST Adana 2024 Festivali’nde ağırlıklı olarak gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençler,  hayallerimizin peşinden gitmeyi asla bırakmayın. Siz Türkiye’nin umudu, aydınlık yarınlarsınız. Sizlerden isteğim; hayallerinizi peşinden gitmeyi asla bırakmamanızdır” diye konuştu. “TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL” TEKNOFEST’i ziyaret eden çok sayıda kişiye yönelik konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “22 yıl öncesine göre kıyas edilemeyecek bir Türkiye’de yaşıyoruz. Türkiye artık eski Türkiye değil. TEKNOFEST unutmayın ki gençler, bir teknoloji devrimidir. TEKNOFEST bereketli Anadolu topraklarında filizlenen idealist gençlerin güçlü sesidir. Büyük ve güçlü Türkiye’yi yansıtan tablo,  bu yıl onuncusu düzenlenen TEKNOFEST’tir. TEKNOFEST dışa bağımlılığın bir kader olmadığını bize gösterdi. TEKNOFEST bir gençlik destanıdır” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST’in Anadolu’da filizlenen idealist gençlerin güçlü sesi olduğunu vurgulayarak, “TEKNOFEST bir gençlik destanıdır” dedi.

>> SABİT ÖZKESER

 

ADANA’DA TEKNOFEST’TE KONUŞTU

Adana’da Şakirpaşa Havalimanı’nda  2-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen  ve yoğun ilgi gören Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) 3. gününe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 1 milyon 600 binin üzerindeki başvuruyla birlikte toplam 4 milyonu aşkın ziyaretçinin katılımının beklendiği TEKNOFEST Adana 2024 Festivali’nde ağırlıklı olarak gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençler,  hayallerimizin peşinden gitmeyi asla bırakmayın. Siz Türkiye’nin umudu, aydınlık yarınlarsınız. Sizlerden isteğim; hayallerinizi peşinden gitmeyi asla bırakmamanızdır” diye konuştu.

“TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL”

TEKNOFEST’i ziyaret eden çok sayıda kişiye yönelik konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “22 yıl öncesine göre kıyas edilemeyecek bir Türkiye’de yaşıyoruz. Türkiye artık eski Türkiye değil. TEKNOFEST unutmayın ki gençler, bir teknoloji devrimidir. TEKNOFEST bereketli Anadolu topraklarında filizlenen idealist gençlerin güçlü sesidir. Büyük ve güçlü Türkiye’yi yansıtan tablo,  bu yıl onuncusu düzenlenen TEKNOFEST’tir. TEKNOFEST dışa bağımlılığın bir kader olmadığını bize gösterdi. TEKNOFEST bir gençlik destanıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.