“TÜRKİYE” kitabının 2.baskısı tanıtıldı

Kültür (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.02.2023 - 15:42, Güncelleme: 04.02.2023 - 14:38 3606+ kez okundu.
 

“TÜRKİYE” kitabının 2.baskısı tanıtıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından çok dilli hazırlanan “TÜRKİYE” kitabının 2. baskısı tanıtıldı. Türkiye kitabında 3 ana bölüm ve 16 başlıkta “Ana hatlarıyla Türkiye, Dünya’da Türkiye ve Diğer Kamu Hizmetleri” konularına yer veriliyor.
Cumhurbaşkanlığı İletişim  Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun, Türkiye kitabının tanıtımını yaparak, “Ülkemiz hakkında son derece kapsamlı bilgiler ihtiva eden bu önemli eser, Türkiye’mizin marka değerine katkı yapacak bir çalışmadır. Bu eser aynı zamanda dezenformasyonla mücadele kapsamında Türkiye hakkında manipülatif bilgilerin yayılmasının önüne geçilmesi noktasında da önemli bir işlev ortaya koyacaktır” dedi. Başkan Prof.Dr.Altun, Türkiye kitabının da bu bağlamda önemli bir çalışma olduğuna işaret ederek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılının aynı zamanda ‘Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olduğuna işaret eden çok önemli bir vizyon ortaya koydu. Türkiye’nin gerçek hikayesinin anlatılmasına çok büyük bir önem veriyoruz. Türkiye kitabının içeriğini de bu doğrultuda şekillendirdik” diye konuştu. Kitabın girişinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimine ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun’un önsözüne yer verilirken, “TÜRKİYE” adının uluslar arası kullanımının yaygınlaşmasına da katkı sağlanması amacıyla hazırlandığı belirtiliyor. 
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından çok dilli hazırlanan “TÜRKİYE” kitabının 2. baskısı tanıtıldı. Türkiye kitabında 3 ana bölüm ve 16 başlıkta “Ana hatlarıyla Türkiye, Dünya’da Türkiye ve Diğer Kamu Hizmetleri” konularına yer veriliyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim  Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun, Türkiye kitabının tanıtımını yaparak, “Ülkemiz hakkında son derece kapsamlı bilgiler ihtiva eden bu önemli eser, Türkiye’mizin marka değerine katkı yapacak bir çalışmadır. Bu eser aynı zamanda dezenformasyonla mücadele kapsamında Türkiye hakkında manipülatif bilgilerin yayılmasının önüne geçilmesi noktasında da önemli bir işlev ortaya koyacaktır” dedi.

Başkan Prof.Dr.Altun, Türkiye kitabının da bu bağlamda önemli bir çalışma olduğuna işaret ederek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılının aynı zamanda ‘Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olduğuna işaret eden çok önemli bir vizyon ortaya koydu. Türkiye’nin gerçek hikayesinin anlatılmasına çok büyük bir önem veriyoruz. Türkiye kitabının içeriğini de bu doğrultuda şekillendirdik” diye konuştu. Kitabın girişinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimine ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun’un önsözüne yer verilirken, “TÜRKİYE” adının uluslar arası kullanımının yaygınlaşmasına da katkı sağlanması amacıyla hazırlandığı belirtiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.