“Sporun Gülen Yüzü” turnuvası : Şöhretler büyüledi

Spor 27.10.2023 - 15:40, Güncelleme: 27.10.2023 - 15:40 2374+ kez okundu.
 

“Sporun Gülen Yüzü” turnuvası : Şöhretler büyüledi

Çukurova Belediyesi tarafından Tevriz Dura ve Cengizhan Köksal anısına Yeni Çukurova Stadı’nda gerçekleştirilen “4.Geleneksel Sporun Gülen Yüzü Şöhretler Karması Futbol Müsabakası” sona erdi.
>> SABİT ÖZKESER Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı Ergin Ulun, “4. Geleneksel "Sporun Gülen Yüzü" Turnuvasının Finalini Şöhretler Karması maçı ile tamamladık.Bu yıl Tevriz Dura ve Cengizhan Köksal anısına düzenlediğimiz, Adanaspor ve Adana Demirspor'da profesyonel oynamış eski futbolcularımızın oynadığı müsabakanın başlama vuruşunu ASKF Başkanımız Dr. Ahmet Bozan, Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, TÜFAD Başkanımız Mehmet Sümer ile birlikte gerçekleştirdik ”dedi. Turnuvanın düzenlenmesinde çok büyük emeği olan Ergin Ulun daha sonra sözlerini şöyle devam ettirdi:   PLAKETLER VERİLDİ “Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Ergül Halis Çelik ve önceki dönem Milletvekilimiz Tamer Dağlı'nın da oynadığı Müsabaka dostça sonuçlandı. Müsabaka sonrası Dura ailesine ve Köksal ailesine Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin adına çiçek takdim ederek, futbolcularımıza plaketleri takdim edildi.Yapılan etkinliğimize katılan, Adanaspor ve Adana Demirspor'lu Futbolcularımıza, Spor paydaşlarımıza , tüm misafirlerimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu vesile ile Tevriz Dura ve Cengizhan Köksal'a bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.”  
Çukurova Belediyesi tarafından Tevriz Dura ve Cengizhan Köksal anısına Yeni Çukurova Stadı’nda gerçekleştirilen “4.Geleneksel Sporun Gülen Yüzü Şöhretler Karması Futbol Müsabakası” sona erdi.

>> SABİT ÖZKESER

Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı Ergin Ulun, “4. Geleneksel "Sporun Gülen Yüzü" Turnuvasının Finalini Şöhretler Karması maçı ile tamamladık.Bu yıl Tevriz Dura ve Cengizhan Köksal anısına düzenlediğimiz, Adanaspor ve Adana Demirspor'da profesyonel oynamış eski futbolcularımızın oynadığı müsabakanın başlama vuruşunu ASKF Başkanımız Dr. Ahmet Bozan, Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, TÜFAD Başkanımız Mehmet Sümer ile birlikte gerçekleştirdik ”dedi. Turnuvanın düzenlenmesinde çok büyük emeği olan Ergin Ulun daha sonra sözlerini şöyle devam ettirdi:

 

PLAKETLER VERİLDİ

“Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Ergül Halis Çelik ve önceki dönem Milletvekilimiz Tamer Dağlı'nın da oynadığı Müsabaka dostça sonuçlandı. Müsabaka sonrası Dura ailesine ve Köksal ailesine Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin adına çiçek takdim ederek, futbolcularımıza plaketleri takdim edildi.Yapılan etkinliğimize katılan, Adanaspor ve Adana Demirspor'lu Futbolcularımıza, Spor paydaşlarımıza , tüm misafirlerimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu vesile ile Tevriz Dura ve Cengizhan Köksal'a bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.