Şimşek’te keyifli antrenman

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.09.2023 - 10:59, Güncelleme: 15.09.2023 - 10:59 1881+ kez okundu.
 

Şimşek’te keyifli antrenman

Avrupa Kupası’na ilk kez katılan ve başarılı maçlar çıkarmasına karşın veda ederek lige dönen Yukatel Adana Demirspor, yarın oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
3 MAÇTA 1 GALİBİYETİ BULUNUYOR Kendi tesislerinde Hollandalı Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde çalışmalar sürdüren Mavi-Lacivertli futbolcuların hayli keyifli oldukları gözlendi. Ligde oynadığı 3 maçta Rizespor’u evinde yenen ve daha sonra Ankaragücü ve Hatayspor deplasmanlarından beraberlikle ayrılan Y. Adana Demirspor’da hedef Pendikspor önünde 3 puan almak olacak. YENİ TRANSFERLER ANTRENMANA ÇIKTI Y.Adana Demirspor’un transfer ettiği Azerbaycanlı kaleci Shahruddin Magomedaliev ile Kosovalı kanat oyuncusu Arber Zeneli antrenmana çıkarak çalışmalara katıldı. Her iki futbolcunun da istekli ve hırslı çalışmaları dikkat çekti.  
Avrupa Kupası’na ilk kez katılan ve başarılı maçlar çıkarmasına karşın veda ederek lige dönen Yukatel Adana Demirspor, yarın oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

3 MAÇTA 1 GALİBİYETİ BULUNUYOR

Kendi tesislerinde Hollandalı Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde çalışmalar sürdüren Mavi-Lacivertli futbolcuların hayli keyifli oldukları gözlendi. Ligde oynadığı 3 maçta Rizespor’u evinde yenen ve daha sonra Ankaragücü ve Hatayspor deplasmanlarından beraberlikle ayrılan Y. Adana Demirspor’da hedef Pendikspor önünde 3 puan almak olacak.

YENİ TRANSFERLER ANTRENMANA ÇIKTI

Y.Adana Demirspor’un transfer ettiği Azerbaycanlı kaleci Shahruddin Magomedaliev ile Kosovalı kanat oyuncusu Arber Zeneli antrenmana çıkarak çalışmalara katıldı. Her iki futbolcunun da istekli ve hırslı çalışmaları dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.