Şimşek’in Konya çıkartması

Spor 19.04.2023 - 10:57, Güncelleme: 19.04.2023 - 10:57 1793+ kez okundu.
 

Şimşek’in Konya çıkartması

Adana Demirspor, bugün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşıyor. 15 otobüs dolusu taraftarının da Konya’da takımını destekleyeceği Adana Demirspor’da hedef 3 puan olacak.
>> SABİT ÖZKESER   ADANA’YA MUTLU DÖNMEK İSTİYOR Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa’yı başarılı bir futbol serg3ileyerek 5-0 gibi farklı bir skorla sahadan 3 puan ile ayrılarak Avrupa hedefinde bir engeli aşan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’da şimdi de Konya’da aynı başarıyı tekrarlayarak Adana’ya mutlu dönmek istiyor. MAÇI BARIŞ SAKA YÖNETECEK Ligde 4. sırada yer alan ve hafta içerisinde Teknik Direktör Montella yönetiminde Konyaspor maçının son hazırlığını gerçekleştiren Adana Demirspor’un  maçını Sarper Barış Saka, Mehmet Kısal ve Murat Ergin Gözütok hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem ise Oğuzhan Aksu görev yapacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki maç saat 20.30’da başlayacak ve binlerce Adana Demirspor taraftarının da takımını yalnız bırakmayacağı öğrenildi. “HAYALLERİMİZİN PEŞİNDEN GİTMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ” Süper Lig'deki durumlarını değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Maçtan maça gitmemiz gereken önemli bir periyot bizi bekliyor. Biz yukarıdayız ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Adana Demirspor, yarın deplasmanda karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıklarını Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde sürdüren mavi-lacivertli ekip, ısınmayla başladığını antrenmanı; koşu, pas organizasyonları ve dar alan oyunuyla tamamlandı. “ÖNEMLİ Bİ PERİYOT BİZİ BEKLİYOR” İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımın hayallerinin peşinden koşacağını söyledi.Montella, “Geçmiş maçlarla alakalı konuşmayı sevmiyorum ancak önemli bir galibiyet elde ettik. Bir dahaki maç bizim için çok daha önemli. Önemli bir maça çıkacağımızı biliyoruz. Maçtan maça gitmemiz gereken önemli bir periyot bizi bekliyor. Biz yukarıdayız ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada olduğumuz için de istediğimiz hayallerin peşini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.Ayrıca Montella,  ve pazar günü iki önemli maç yapacaklarını iki karşılaşmadan da puanlar almak istediklerini dile getirdi. KEVİN RODRİGUES :”GAYET İYİ HİSSEDİYORUZ” Başarılı savunmacı Kevin Rodrigues ise deplasmandan puan almak için çalıştıklarını belirterek, “Şu anda gayet iyi hissediyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız orada kalabilmek için. Zor bir maç olacak. İyi oynayan bir takıma karşı oynamaya gidiyoruz. Deplasman her zaman komplike gözükebilir ama biz elimizden geleni yapmak için oraya gideceğiz” şeklinde konuştu. Cherif Ndiaye de her mücadeleye çok sıkı hazırlandıklarını aktardı. (İHA)
Adana Demirspor, bugün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşıyor. 15 otobüs dolusu taraftarının da Konya’da takımını destekleyeceği Adana Demirspor’da hedef 3 puan olacak.

>> SABİT ÖZKESER

 

ADANA’YA MUTLU DÖNMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa’yı başarılı bir futbol serg3ileyerek 5-0 gibi farklı bir skorla sahadan 3 puan ile ayrılarak Avrupa hedefinde bir engeli aşan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’da şimdi de Konya’da aynı başarıyı tekrarlayarak Adana’ya mutlu dönmek istiyor.

MAÇI BARIŞ SAKA YÖNETECEK

Ligde 4. sırada yer alan ve hafta içerisinde Teknik Direktör Montella yönetiminde Konyaspor maçının son hazırlığını gerçekleştiren Adana Demirspor’un  maçını Sarper Barış Saka, Mehmet Kısal ve Murat Ergin Gözütok hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem ise Oğuzhan Aksu görev yapacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki maç saat 20.30’da başlayacak ve binlerce Adana Demirspor taraftarının da takımını yalnız bırakmayacağı öğrenildi.

“HAYALLERİMİZİN PEŞİNDEN GİTMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Süper Lig'deki durumlarını değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Maçtan maça gitmemiz gereken önemli bir periyot bizi bekliyor. Biz yukarıdayız ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Adana Demirspor, yarın deplasmanda karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıklarını Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde sürdüren mavi-lacivertli ekip, ısınmayla başladığını antrenmanı; koşu, pas organizasyonları ve dar alan oyunuyla tamamlandı.

“ÖNEMLİ Bİ PERİYOT BİZİ BEKLİYOR”

İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımın hayallerinin peşinden koşacağını söyledi.Montella, “Geçmiş maçlarla alakalı konuşmayı sevmiyorum ancak önemli bir galibiyet elde ettik. Bir dahaki maç bizim için çok daha önemli. Önemli bir maça çıkacağımızı biliyoruz. Maçtan maça gitmemiz gereken önemli bir periyot bizi bekliyor. Biz yukarıdayız ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada olduğumuz için de istediğimiz hayallerin peşini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.Ayrıca Montella,  ve pazar günü iki önemli maç yapacaklarını iki karşılaşmadan da puanlar almak istediklerini dile getirdi.

KEVİN RODRİGUES :”GAYET İYİ HİSSEDİYORUZ”

Başarılı savunmacı Kevin Rodrigues ise deplasmandan puan almak için çalıştıklarını belirterek, “Şu anda gayet iyi hissediyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız orada kalabilmek için. Zor bir maç olacak. İyi oynayan bir takıma karşı oynamaya gidiyoruz. Deplasman her zaman komplike gözükebilir ama biz elimizden geleni yapmak için oraya gideceğiz” şeklinde konuştu.
Cherif Ndiaye de her mücadeleye çok sıkı hazırlandıklarını aktardı. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.