ŞİMŞEK, seriyi bozmak istemiyor

Spor 06.05.2023 - 10:38, Güncelleme: 06.05.2023 - 10:38 2206+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, seriyi bozmak istemiyor

Adana Demirspor, bugün kendi saha ve taraftarı önünde Corendon Alanyaspor’u ağırlayacak. Son 3 maçını galibiyet ile kapatan Adana Demirspor bu maçı da alarak galibiyet serisini 4’e çıkarmak istiyor.
SABİT ÖZKESER   KARŞILAŞMA 21.00’E ALINDI Ligde puan sıralamasında 4. sırada yer alan ve Avrupa Kupası’nı hedefleyen Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’un  bugünkü maçı  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 16.00’dan 21.00’e alındı. Adana Demirspor açısından çok önemli olan  Corendon Alanyaspor maçının son hazırlıkları TÜeknik Direktör Montella yönetiminde yapıldı ve artık maç saati beklenmeye başlandı. Yeni  Adana Stadyumu’ndaki maçı tecrübeli hakemlerimizden Hüseyin Göçek yönetirken, yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Bilal Gönen yapacak. Bu maçta dördüncü hakem ise Fatih Tokail görev alacak. KOMBİNE SAYISI 16 BİNİ GEÇTİ Bu arada Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın Alanyaspor, Başakşehir ve Beşiktaş maçları için taraftarlara uygun fiyatlı kombineleri  almaları konusunda 28 Nisan 2023 tarihinde  yaptığı  çağrıya 7 bin 888 kişi başvurdu. Başkan Sancak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Evet arkadaşlar 3 maç kombine sayısı 7 bin 888 oldu. Öncesinde 8bin 806 olan kombiyle beraber 16 bin 692 oldu. Hayırlısı olsun. Alanya maçı bileti satışa sunuldu. Daha önce açıkladığımız fiyattan ama Beşiktaş maç biletleri açıkladığımızdan pahalı olacak.Bilginize” dedi.  
Adana Demirspor, bugün kendi saha ve taraftarı önünde Corendon Alanyaspor’u ağırlayacak. Son 3 maçını galibiyet ile kapatan Adana Demirspor bu maçı da alarak galibiyet serisini 4’e çıkarmak istiyor.

SABİT ÖZKESER

 

KARŞILAŞMA 21.00’E ALINDI

Ligde puan sıralamasında 4. sırada yer alan ve Avrupa Kupası’nı hedefleyen Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’un  bugünkü maçı  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 16.00’dan 21.00’e alındı. Adana Demirspor açısından çok önemli olan  Corendon Alanyaspor maçının son hazırlıkları TÜeknik Direktör Montella yönetiminde yapıldı ve artık maç saati beklenmeye başlandı. Yeni  Adana Stadyumu’ndaki maçı tecrübeli hakemlerimizden Hüseyin Göçek yönetirken, yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Bilal Gönen yapacak. Bu maçta dördüncü hakem ise Fatih Tokail görev alacak.

KOMBİNE SAYISI 16 BİNİ GEÇTİ

Bu arada Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın Alanyaspor, Başakşehir ve Beşiktaş maçları için taraftarlara uygun fiyatlı kombineleri  almaları konusunda 28 Nisan 2023 tarihinde  yaptığı  çağrıya 7 bin 888 kişi başvurdu. Başkan Sancak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Evet arkadaşlar 3 maç kombine sayısı 7 bin 888 oldu. Öncesinde 8bin 806 olan kombiyle beraber 16 bin 692 oldu. Hayırlısı olsun. Alanya maçı bileti satışa sunuldu. Daha önce açıkladığımız fiyattan ama Beşiktaş maç biletleri açıkladığımızdan pahalı olacak.Bilginize” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.