Sandık güvenliğinde ortak çalışma

Siyaset 08.04.2023 - 12:14, Güncelleme: 08.04.2023 - 12:14 2359+ kez okundu.
 

Sandık güvenliğinde ortak çalışma

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için 6 masa paydaşları bir araya geldi.
  << ALİ BOZ/ EREN EKİCİ   CHP, İYİ Parti, Saadet, Demokrat, Gelecek ve Deva Partilerinin Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcıları, sandık güvenliği konusunda bir araya gelerek, ne yapılabilir konusunu görüştü. CHP Adana Sosyal Politikalardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orçun yıldız, Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu ve Emek Büroları Başkanı İl Başkan Yardımcısı Nejat Altınok, Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sonay Gültekin Özel, Adana İl Emek Büroları Başkan Yardımcısı Ali Boz ve Kadın Kolları İl Yöneticisi Nur Tanguner ile birlikte, 6 masa paydaşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Orçun yıldız, Nejat Altınok, Sonay Gültekin Özel, Ali Boz ve Nur Tanguner’den oluşan CHP heyeti, İYİ Parti, Saadet, Demokrat, Gelecek ve Deva Partisi Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcılarıyla birlikte yapılacak çalışmalar hakkında ortak karar aldılar. 6 masa paydaşlarının bir araya geldiği toplantılarda seçim gündemi ile ilgili görüşler görüşüldü.  
14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için 6 masa paydaşları bir araya geldi.

 

<< ALİ BOZ/ EREN EKİCİ

 

CHP, İYİ Parti, Saadet, Demokrat, Gelecek ve Deva Partilerinin Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcıları, sandık güvenliği konusunda bir araya gelerek, ne yapılabilir konusunu görüştü.

CHP Adana Sosyal Politikalardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orçun yıldız, Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu ve Emek Büroları Başkanı İl Başkan Yardımcısı Nejat Altınok, Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sonay Gültekin Özel, Adana İl Emek Büroları Başkan Yardımcısı Ali Boz ve Kadın Kolları İl Yöneticisi Nur Tanguner ile birlikte, 6 masa paydaşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Orçun yıldız, Nejat Altınok, Sonay Gültekin Özel, Ali Boz ve Nur Tanguner’den oluşan CHP heyeti, İYİ Parti, Saadet, Demokrat, Gelecek ve Deva Partisi Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcılarıyla birlikte yapılacak çalışmalar hakkında ortak karar aldılar. 6 masa paydaşlarının bir araya geldiği toplantılarda seçim gündemi ile ilgili görüşler görüşüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.