Muhteşem düğün

Yaşam 03.06.2023 - 10:14, Güncelleme: 03.06.2023 - 11:00 2560+ kez okundu.
 

Muhteşem düğün

Adana’nın sevilen isimlerinden Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Hakverdi, oğlu Yaşar Özgür Hakverdi’yi evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Muhteşem geçe düğün törenine CHP Adana milletvekilleri ile belediye başkanları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
  SABİT ÖZKESER     NİKAHI BAŞKAN ZEYDAN KARALAR KIYDI Wedding Panorama Park’ta gerçekleşen düğün töreninde İbrahim Hakverdi ve Sevinç Hakverdi’nin yakışıklı oğulları CHP Seyhan İlçesinin Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yaşar Özgür Hakverdi ile Memili ailesinin güzel kızları Anıl Memili’nin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise CHP Adana milletvekilleri  Dr.Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer ve Orhan Sümer ile Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin  ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yaptı. MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan ile Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay’ın yanı sıra belediyelerin daire başkanları ile çok sayıda partili ve davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çift Yaşar Özgür Hakverdi ile Anıl Memili’nin mutlulukları gözlerinden  okunurken,  diğer misafirlerle birlikte gecenin geç saatlerine kadar pistten ayrılmayarak dans edip,  değişik müzikler eşliğinde eğlendiler. Milletvekilleri ve belediye başkanları ile diğer misafirler, genç çiftin düğüne katılmaktan mutlu olduklarını belirtti. İBRAHİM HAKVERDİ’DEN TEŞEKKÜR Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri  Daire Başkanı İbrahim Hakverdi ve Sevinç Hakverdi, oğullarının mürüvvetini görmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak düğünümüze gelen milletvekillerine, belediye başkanlarına, belediyelerin daire başkanlarına, partililere ve çok sayıdaki misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Darısı bekarlara olsun” dediler.  Hakverdi çifti, düğün törenine gelen misafirlerle tek tek ilgilenirken, herhangi bir hata yapmamaya özen gösterdiler.
Adana’nın sevilen isimlerinden Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Hakverdi, oğlu Yaşar Özgür Hakverdi’yi evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Muhteşem geçe düğün törenine CHP Adana milletvekilleri ile belediye başkanları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

 

SABİT ÖZKESER

 

 

NİKAHI BAŞKAN ZEYDAN KARALAR KIYDI

Wedding Panorama Park’ta gerçekleşen düğün töreninde İbrahim Hakverdi ve Sevinç Hakverdi’nin yakışıklı oğulları CHP Seyhan İlçesinin Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yaşar Özgür Hakverdi ile Memili ailesinin güzel kızları Anıl Memili’nin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise CHP Adana milletvekilleri  Dr.Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer ve Orhan Sümer ile Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin  ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yaptı.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan ile Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay’ın yanı sıra belediyelerin daire başkanları ile çok sayıda partili ve davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çift Yaşar Özgür Hakverdi ile Anıl Memili’nin mutlulukları gözlerinden  okunurken,  diğer misafirlerle birlikte gecenin geç saatlerine kadar pistten ayrılmayarak dans edip,  değişik müzikler eşliğinde eğlendiler. Milletvekilleri ve belediye başkanları ile diğer misafirler, genç çiftin düğüne katılmaktan mutlu olduklarını belirtti.

İBRAHİM HAKVERDİ’DEN TEŞEKKÜR

Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri  Daire Başkanı İbrahim Hakverdi ve Sevinç Hakverdi, oğullarının mürüvvetini görmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak düğünümüze gelen milletvekillerine, belediye başkanlarına, belediyelerin daire başkanlarına, partililere ve çok sayıdaki misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Darısı bekarlara olsun” dediler.  Hakverdi çifti, düğün törenine gelen misafirlerle tek tek ilgilenirken, herhangi bir hata yapmamaya özen gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.