KAPLAN’da 6.kez Kemal Kılıç dönemi

Spor 30.01.2024 - 15:07, Güncelleme: 30.01.2024 - 15:07 3510+ kez okundu.
 

KAPLAN’da 6.kez Kemal Kılıç dönemi

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Adanaspor, Teknik Direktörlük görevine 6. kez Kemal Kılıç’ı getirdi.
>> EREN EKİCİ Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da yeni Teknik Direktör Kemal Kılıç ilk antrenmanına dün çıkarken, resmi sözleşmeyi daha sonra yapacağı belirtildi. Kılıç, daha önce farklı tarihlerde 5 kez Adanaspor'da Teknik Direktör olarak görev yaptı. Bu arada önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bilindiği gibi; Adanaspor ligde aldığı başarısız sonuçların dışında Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında İstanbul’da Fenerbahçe’ye 6-0 yenilerek  elenmişti.
Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Adanaspor, Teknik Direktörlük görevine 6. kez Kemal Kılıç’ı getirdi.

>> EREN EKİCİ

Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da yeni Teknik Direktör Kemal Kılıç ilk antrenmanına dün çıkarken, resmi sözleşmeyi daha sonra yapacağı belirtildi. Kılıç, daha önce farklı tarihlerde 5 kez Adanaspor'da Teknik Direktör olarak görev yaptı. Bu arada önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bilindiği gibi; Adanaspor ligde aldığı başarısız sonuçların dışında Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında İstanbul’da Fenerbahçe’ye 6-0 yenilerek  elenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.