Kaplan 3 puan istiyor

Spor 03.02.2023 - 10:26, Güncelleme: 03.02.2023 - 10:26 1732+ kez okundu.
 

Kaplan 3 puan istiyor

Adanaspor, bugün İzmir’de kendisi gibi alt sıralarda yer alan Altay takımı ile karşılaşacak.
Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor, ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için  Adana’ya puan ile dönmeyi hedefliyor. SON 2 MAÇTA 1 PUAN ALABİLDİ Bu sezon beklenen sonucu  bir türlü alamayan Adanaspor, Altay maçının son hazırlıklarını Teknik Direktör kemal Kılıç yönetiminde gerçekleştirerek, maç saatini beklemeye başladı. Kendi saha ve taraftarı önünde oynadığı son iki maçta Yeni Malatyaspor ile 2-2  kalan ve Bodrumspor’a maçın son dakikalarında atılan gol ile yenilen Adanaspor’un Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda saat 20.00’de yapacağı maçı Erdem Mertoğlu, Şenol Bektaş ve Salih Burak Demirel hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem olarak ise Sinan Özcan görev alacak.
Adanaspor, bugün İzmir’de kendisi gibi alt sıralarda yer alan Altay takımı ile karşılaşacak.

Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor, ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için  Adana’ya puan ile dönmeyi hedefliyor.

SON 2 MAÇTA 1 PUAN ALABİLDİ

Bu sezon beklenen sonucu  bir türlü alamayan Adanaspor, Altay maçının son hazırlıklarını Teknik Direktör kemal Kılıç yönetiminde gerçekleştirerek, maç saatini beklemeye başladı. Kendi saha ve taraftarı önünde oynadığı son iki maçta Yeni Malatyaspor ile 2-2  kalan ve Bodrumspor’a maçın son dakikalarında atılan gol ile yenilen Adanaspor’un Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda saat 20.00’de yapacağı maçı Erdem Mertoğlu, Şenol Bektaş ve Salih Burak Demirel hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem olarak ise Sinan Özcan görev alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.