Bu başarıya şapka çıkarılır…

Spor 09.02.2024 - 13:23, Güncelleme: 09.02.2024 - 13:23 3265+ kez okundu.
 

Bu başarıya şapka çıkarılır…

Adana Amatör Küme U-18 Ligi Beyaz grubunda Çukurova Press Havuzlubahçespor oynadığı 12 maçın tamamını kazanarak büyük başarıya imza attı. Namağlup olarak grubu tamamlayan Çukurova Press Havuzlubahçespor ayrıca en fazla gol atan takım olmasının dışında en az gol yiyen takımlar arasında ilk sıralarda yer aldı.
>> SABİT ÖZKESER   PLAY-OFF MAÇLARI OYNAYACAK Kulüp Başkanlığını Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber’in, Teknik Sorumluluğunu ise yılların deneyimli hocası Nevzat karabulut’un yaptığı Çukurova Press Havuzlubahçespor, şimdi 20 gün sonra oynanması beklenen Play-Off maçlarında ilk üçe girmek.  Çukurova Press Havuzlubahçespor kendisi gibi gruplarında başarılı olan  Gençlerbirliği, Gülpınarspor, Seyhan Belediye, 1954 FK ve Yüksel Gençlik gibi takımlar ile yapılacak  Play-Off tek devre usulü maçlarında ilk üç içerisine  girerek Türkiye Şampiyonası’na katılmayı hedefliyor. ABDÜLKADİR KAYA GOL KRALI OLDU Ligde daha önce de oynadığı başarılı futbol ve aldığı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Çukurova Presss Havuzlubahçespor’un 12 maçta attığı  59 golden 24’ü Abdülkadir Kaya’ya ait. Takımına attığı goller ile büyük katkı sağlayan Abdülkadir Kaya, Türk futbolu için de büyük bir kazanç olarak değerlendiriliyor. “TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM” Adana’nın en büyük mahallelerinden Akkapı’da bölgedeki gençlerin topluma kazandırılması ve yetenekli olanların ortaya çıkarılmasında  büyük katkı sağlayan Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut, “Öncelikle gençlerimizi canı gönülden kutluyorum. Kendileri ile ne kadar gurur duysam azdır” dedi. “GENÇLERİMİZİ TOPLUMA KAZANDIRIYORUZ” Karabulut, “Çukurova Press Havuzlubahçespor  olarak yetenekli oyuncularımızı daha önceden olduğu gibi Adanaspor  ve Adana Demirspor ile birçok  profesyonel kulüplerin altyapısına kazandırmaya devam edeceğiz. Biz kulüp olarak ayrıca,  gençlerimizi sadece futbolda değil, diğer değişikle alanlarda da spora ve kültür ile sanat dallarına  yönlendiriyoruz. Amacımız; bölge gençlerini topluma kazandırarak, kötü alışkanlıklardan kurtarmak  ve yararlı bir birey olmalarını sağlamaktır” diye konuştu.    
Adana Amatör Küme U-18 Ligi Beyaz grubunda Çukurova Press Havuzlubahçespor oynadığı 12 maçın tamamını kazanarak büyük başarıya imza attı. Namağlup olarak grubu tamamlayan Çukurova Press Havuzlubahçespor ayrıca en fazla gol atan takım olmasının dışında en az gol yiyen takımlar arasında ilk sıralarda yer aldı.

>> SABİT ÖZKESER

 

PLAY-OFF MAÇLARI OYNAYACAK

Kulüp Başkanlığını Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber’in, Teknik Sorumluluğunu ise yılların deneyimli hocası Nevzat karabulut’un yaptığı Çukurova Press Havuzlubahçespor, şimdi 20 gün sonra oynanması beklenen Play-Off maçlarında ilk üçe girmek.  Çukurova Press Havuzlubahçespor kendisi gibi gruplarında başarılı olan  Gençlerbirliği, Gülpınarspor, Seyhan Belediye, 1954 FK ve Yüksel Gençlik gibi takımlar ile yapılacak  Play-Off tek devre usulü maçlarında ilk üç içerisine  girerek Türkiye Şampiyonası’na katılmayı hedefliyor.

ABDÜLKADİR KAYA GOL KRALI OLDU

Ligde daha önce de oynadığı başarılı futbol ve aldığı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Çukurova Presss Havuzlubahçespor’un 12 maçta attığı  59 golden 24’ü Abdülkadir Kaya’ya ait. Takımına attığı goller ile büyük katkı sağlayan Abdülkadir Kaya, Türk futbolu için de büyük bir kazanç olarak değerlendiriliyor.

“TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM”

Adana’nın en büyük mahallelerinden Akkapı’da bölgedeki gençlerin topluma kazandırılması ve yetenekli olanların ortaya çıkarılmasında  büyük katkı sağlayan Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut, “Öncelikle gençlerimizi canı gönülden kutluyorum. Kendileri ile ne kadar gurur duysam azdır” dedi.

“GENÇLERİMİZİ TOPLUMA KAZANDIRIYORUZ”

Karabulut, “Çukurova Press Havuzlubahçespor  olarak yetenekli oyuncularımızı daha önceden olduğu gibi Adanaspor  ve Adana Demirspor ile birçok  profesyonel kulüplerin altyapısına kazandırmaya devam edeceğiz. Biz kulüp olarak ayrıca,  gençlerimizi sadece futbolda değil, diğer değişikle alanlarda da spora ve kültür ile sanat dallarına  yönlendiriyoruz. Amacımız; bölge gençlerini topluma kazandırarak, kötü alışkanlıklardan kurtarmak  ve yararlı bir birey olmalarını sağlamaktır” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.