Yavuzlar Mahallesi muhtar adayı Veysel Yüksekdağ: Bir olacağız, birlikte başaracağız

Yerel 09.02.2024 - 12:23, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:23 8121+ kez okundu.
 

Yavuzlar Mahallesi muhtar adayı Veysel Yüksekdağ: Bir olacağız, birlikte başaracağız

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Yavuzlar Mahallesinden muhtar adayı olan Veysel Yüksekdağ, “Yavuzlar Mahallesi'nin yönetiminde, herkesin söz sahibi olacağı bir modeli hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerinin görüş ve önerileri, alınacak kararlarda belirleyici olacak. Bir olacağız, birlikte başaracağız” dedi.
  >> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM” Yavuzlar Mahallesinde yaşayan vatandaşların daha güçlü temsilcisi olmak amacıyla yola çıkan Veysel Yüksekdağ, mahallenin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için birçok projesini hayata geçireceğini belirterek, “Ekibimle Mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım benimseyerek, mahalledeki herkesin söz sahibi olması gerektiğine inanıyorum. Yavuzlar Mahallesi benim mahallem burada yaşayan insanlar benim ailem ve mahallemizin daha yaşanabilir bir mahalle olması için gece gündüz çalışacağım” diye konuştu. “DAHA YAŞANABİLİR BİR MAHALLE YARATACAĞIZ”  Yavuzlar Mahallesi sakinlerinin destek ve katılımlarıyla güçlenecek olan Yüksekdağ ve ekibi mahalle sakinlerine daha yakından hizmet etme fırsatı bulacak. Bu konuda  Muhtar adayı Veysel Yüksekdağ şöyle devam etti: “Yavuzlar mahallesinin, sokakların ve mahallede oturan her vatandaşımızın sorunu benim sorunum ve bu sorunların çözülmesi için ne gerekiyorsa o yapılacaktır. Mahalle sakinlerimizin haç kuşkusu olmasın. Mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Yavuzlar mahallesini sakinlerimizle birlikte daha yaşanabilir bir mahalle yaratacağız.” “KISKANILAN BİR MAHALLE YARATACAĞIZ” Yavuzlar Mahalle Muhtar adayı Veysel Yüksekdağ, 1996 yılından buyana mahallede ikamet ettiğini ve esnaflık yaptığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:  “ Mahallemizin alt yapı ve üst yapı sorunu bulunuyor. Bu sorunların halledilmesi için gerekli girişimleri yaparak belediye ve ASKİ ile çözüm yoluna gideceğiz. Yavuzlar mahallesinde yaşayan tüm mahalle sakinimiz en iyi bir şekilde yaşamayı hak ediyor. Mahalle sakinlerimizle birlikte daha güzel bir Yavuzlar yaratmak için ele ele vereceğiz ve bunu da birlikte başaracağız. Kıskanılan bir mahalle yaratacağız.” “KURALLAR İÇERİSİNDE BİR SEÇİM OLSUN ” Yüksekdağ, “Temiz, düzenli ve güvenli bir çevre için altyapıyı güçlendirmeyi ve çevre düzenlemeleri yapmayı planlıyoruz. Bu sayede mahallemizin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyoruz. Mahallede dayanışmayı güçlendirmek adına çeşitli sosyal projeler ve etkinlikler düzenleyerek, mahalle sakinleri arasında daha sağlam bağlar oluşturmayı planlıyoruz. Muhtarlık makamını adil, şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde yönetmeyi taahhüt ediyoruz. Mahalle sakinlerinin güvenini kazanmak için her zaman açık kapı politikası benimseyeceğiz”  dedi.  Muhtar adayı Veysel Yüksekdağ ayrıca, “31 Mart seçimleri için mahallemizdeki ve ilçemizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.    
31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Yavuzlar Mahallesinden muhtar adayı olan Veysel Yüksekdağ, “Yavuzlar Mahallesi'nin yönetiminde, herkesin söz sahibi olacağı bir modeli hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerinin görüş ve önerileri, alınacak kararlarda belirleyici olacak. Bir olacağız, birlikte başaracağız” dedi.

 

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM”

Yavuzlar Mahallesinde yaşayan vatandaşların daha güçlü temsilcisi olmak amacıyla yola çıkan Veysel Yüksekdağ, mahallenin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için birçok projesini hayata geçireceğini belirterek, “Ekibimle Mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım benimseyerek, mahalledeki herkesin söz sahibi olması gerektiğine inanıyorum. Yavuzlar Mahallesi benim mahallem burada yaşayan insanlar benim ailem ve mahallemizin daha yaşanabilir bir mahalle olması için gece gündüz çalışacağım” diye konuştu.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR MAHALLE YARATACAĞIZ”

  Yavuzlar Mahallesi sakinlerinin destek ve katılımlarıyla güçlenecek olan Yüksekdağ ve ekibi mahalle sakinlerine daha yakından hizmet etme fırsatı bulacak. Bu konuda  Muhtar adayı Veysel Yüksekdağ şöyle devam etti: “Yavuzlar mahallesinin, sokakların ve mahallede oturan her vatandaşımızın sorunu benim sorunum ve bu sorunların çözülmesi için ne gerekiyorsa o yapılacaktır. Mahalle sakinlerimizin haç kuşkusu olmasın. Mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Yavuzlar mahallesini sakinlerimizle birlikte daha yaşanabilir bir mahalle yaratacağız.”

“KISKANILAN BİR MAHALLE YARATACAĞIZ”

Yavuzlar Mahalle Muhtar adayı Veysel Yüksekdağ, 1996 yılından buyana mahallede ikamet ettiğini ve esnaflık yaptığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:  “ Mahallemizin alt yapı ve üst yapı sorunu bulunuyor. Bu sorunların halledilmesi için gerekli girişimleri yaparak belediye ve ASKİ ile çözüm yoluna gideceğiz. Yavuzlar mahallesinde yaşayan tüm mahalle sakinimiz en iyi bir şekilde yaşamayı hak ediyor. Mahalle sakinlerimizle birlikte daha güzel bir Yavuzlar yaratmak için ele ele vereceğiz ve bunu da birlikte başaracağız. Kıskanılan bir mahalle yaratacağız.”

“KURALLAR İÇERİSİNDE BİR SEÇİM OLSUN ”

Yüksekdağ, “Temiz, düzenli ve güvenli bir çevre için altyapıyı güçlendirmeyi ve çevre düzenlemeleri yapmayı planlıyoruz. Bu sayede mahallemizin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyoruz. Mahallede dayanışmayı güçlendirmek adına çeşitli sosyal projeler ve etkinlikler düzenleyerek, mahalle sakinleri arasında daha sağlam bağlar oluşturmayı planlıyoruz. Muhtarlık makamını adil, şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde yönetmeyi taahhüt ediyoruz. Mahalle sakinlerinin güvenini kazanmak için her zaman açık kapı politikası benimseyeceğiz”  dedi.  Muhtar adayı Veysel Yüksekdağ ayrıca, “31 Mart seçimleri için mahallemizdeki ve ilçemizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.