ŞİMŞEK’e moral yemeği

Spor 30.01.2024 - 15:10, Güncelleme: 30.01.2024 - 15:10 3567+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK’e moral yemeği

Ligde oynadığı son 13 maçta 8 beraberlik, 4 yenilgi ve 1 de galibiyet elde ederek kötü sonuçlar alan Yukatel Adana Demirspor, Pazar günü oynayacağı Siltaş Yapı Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
>> SABİT ÖZKESER     TARAFTAR ARTIK GALİBİYET İSTİYOR Adana’da son oynadığı Hatayspor’a yenilen Mavi-Lacivertli ekip Yukatel Adana Demirspor, Siltaş Yapı Pendikspor maçı için çalışmalarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştiriyor. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken ve küme düşmeme mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor önünde zor bir karşılaşmaya çıkacak olan Yukatel Adana Demirspor’da hedef; deplasmanda rakibini yenerek kötü gidişe ‘dur’ demek… Adana Demirspor taraftarları, “Haftalardır galibiyete hasretiz. Artık yüzümüz gülsün” dediler. MORAL YEMEĞİNE BAŞKAN SANCAK DA KATILDI Bu arada Adana Demirspor’da Kulüp Başkanı Murat Bayrak ve Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın da katılımıyla futbolculara bir moral yemeği verildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız, bugün gerçekleştirdiğimiz antrenmanın ardından mangal etkinliğinde bir araya geldi. Hacıbaba Kebap’a, takımımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz” denildi. BADOU NDİAYE İLE YOLLAR AYRILDI Öte yandan Adana Demirspor’un orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile yolların ayrıldığı belirtildi. Kulübün sosyal medya hesabından  “Teşekkürler” başlığı ile yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Badou Ndiaye ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Ndiaye’ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.
Ligde oynadığı son 13 maçta 8 beraberlik, 4 yenilgi ve 1 de galibiyet elde ederek kötü sonuçlar alan Yukatel Adana Demirspor, Pazar günü oynayacağı Siltaş Yapı Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

TARAFTAR ARTIK GALİBİYET İSTİYOR

Adana’da son oynadığı Hatayspor’a yenilen Mavi-Lacivertli ekip Yukatel Adana Demirspor, Siltaş Yapı Pendikspor maçı için çalışmalarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştiriyor. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken ve küme düşmeme mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor önünde zor bir karşılaşmaya çıkacak olan Yukatel Adana Demirspor’da hedef; deplasmanda rakibini yenerek kötü gidişe ‘dur’ demek… Adana Demirspor taraftarları, “Haftalardır galibiyete hasretiz. Artık yüzümüz gülsün” dediler.

MORAL YEMEĞİNE BAŞKAN SANCAK DA KATILDI

Bu arada Adana Demirspor’da Kulüp Başkanı Murat Bayrak ve Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın da katılımıyla futbolculara bir moral yemeği verildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız, bugün gerçekleştirdiğimiz antrenmanın ardından mangal etkinliğinde bir araya geldi. Hacıbaba Kebap’a, takımımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz” denildi.

BADOU NDİAYE İLE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan Adana Demirspor’un orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile yolların ayrıldığı belirtildi. Kulübün sosyal medya hesabından  “Teşekkürler” başlığı ile yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Badou Ndiaye ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Ndiaye’ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.