Hülya Yiğitalp’in oğlu Yiğit toprağa verildi

Gündem 26.01.2024 - 16:49, Güncelleme: 26.01.2024 - 16:49 7978+ kez okundu.
 

Hülya Yiğitalp’in oğlu Yiğit toprağa verildi

Ünlü Sanatçı Hülya Yiğitalp’in Amerika’da motosiklet kazasında hayatını kaybeden Uzay Mühendisi oğlu Yiğit Tokbey’in cenazesi Türkiye’ye getirilerek Adana’da toprağa verildi.
>> ADNAN ERCAN   GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ ABD’de  teknoloji devi SpaceX’te kıdemli fırlatma mühendisi olarak çalışan ünlü ses sanatçısı Hülya Yiğitalp’in oğlu Yiğit Tokbey’in ölümü büyük üzüntü yaratırken, cenazesi işlemlerinin ardından hava yoluyla memleketi Adana’ya getirildi. 19 Ocak’ta meydana gelen trafik kazasında yaşamını kaybeden Yiğit Tokbey’in  Çukurkova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine  çok sayıda kişi katıldı. Oyuncu, ses sanatçısı ve eski manken Hülya Yiğitalp’ın en büyük oğlu olan 31 yaşındaki Yiğit Tokbey’ın cenazesine katılanlar, baba Rifat Tokbey, anne Hülya Yiğitalp ve kardeşleri Fırat ile Asya Tokbey’e başsağlığı dilerek, acılarını paylaştı.  
Ünlü Sanatçı Hülya Yiğitalp’in Amerika’da motosiklet kazasında hayatını kaybeden Uzay Mühendisi oğlu Yiğit Tokbey’in cenazesi Türkiye’ye getirilerek Adana’da toprağa verildi.

>> ADNAN ERCAN
 

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

ABD’de  teknoloji devi SpaceX’te kıdemli fırlatma mühendisi olarak çalışan ünlü ses sanatçısı Hülya Yiğitalp’in oğlu Yiğit Tokbey’in ölümü büyük üzüntü yaratırken, cenazesi işlemlerinin ardından hava yoluyla memleketi Adana’ya getirildi. 19 Ocak’ta meydana gelen trafik kazasında yaşamını kaybeden Yiğit Tokbey’in  Çukurkova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine  çok sayıda kişi katıldı. Oyuncu, ses sanatçısı ve eski manken Hülya Yiğitalp’ın en büyük oğlu olan 31 yaşındaki Yiğit Tokbey’ın cenazesine katılanlar, baba Rifat Tokbey, anne Hülya Yiğitalp ve kardeşleri Fırat ile Asya Tokbey’e başsağlığı dilerek, acılarını paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.