CHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya: Dirençli, eşitlikçi ve yenilikçi belediye

Dünya 04.01.2024 - 11:12, Güncelleme: 04.01.2024 - 11:12 5715+ kez okundu.
 

CHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya: Dirençli, eşitlikçi ve yenilikçi belediye

CHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, “Partimin Programını ve Yerel Yönetim Politikalarını Çukurova İlçesi’nde uygulamak, tanıtmak ve yaygınlaştırmayı hedeflemekteyim” dedi. Çukurova’nın en önemli sorununun imar olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, Belediye Evleri’ndeki tüm hak sahiplerinin haklarını koruyarak çalışmalar içerisinde olacağını da söyledi.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   “MUTLU BİR KENTTE YAŞAMA BİLİNCİNİ YERLEŞTİRMEK ÖNCELİĞİMİZDİR ” Çetinkaya, Çukurova Press Gazetesini ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosuna çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Adana’nın planlı ve en önemli gelişme koridoru olan Çukurova’da Sosyal Demokrat belediyeciliğin farkını ileriye taşımak için, Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirten CHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Ulaş Çetinkaya, “Çukurova ‘da  var olan farklı sosyal kesimlerle birlikte girişimci iş yapma kültürünü geliştirmek ve birbirleriyle   kaynaşmasını sağlamak, bir arada mutlu bir kentte yaşama bilincini yerleştirmek önceliğimdir” diye konuştu. “ADANA ÜLKEMİZDE YENİDEN ÖNC Ü OLMALI”  Ulaş Çetinkaya, “6 Şubat 2023 Tarihinde yaşadığımız depremlerden dolayı güvenli yaşam alanları oluşturmak hedeflenmektedir. Bu doğrultuda Çukurova’yı öncelikle afetlerden en az etkilen Dirençli Şehir durumuna getirerek güvenli yaşam alanları oluşturmak bu doğrultuda kentti planlamak için aday olmak istemekteyim” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan aday adayı Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya,  daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: “ÇUKUROVA VE ADANA’NIN OY ORANI ARTIRILMALI” “Türkiye’nin nüfus bakımından en büyük 7’inci ili olan Adana Büyükşehir’in buna karşın 2. Kademe de gelişmişlik endeksinde yer alması Adana Büyükşehir’in yerini  1. Kademeye yükseltmek ve yenilikçi modern projelerin hayata geçirilmesi, modern bir şehir olan Adana’nın ülkemizde yeniden öncü olmalıdır. Çukurova’nın modern kent yaşamını daha iyi düzeye ulaştırılmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çukurova İlçesi ve Adana İlindeki gücünü ve oy oranını arttırmalıdır. Partimizi iktidara taşımak, bunun için en önemli adımlardan biri olan yerel yönetimlerde başarılı olmak, örnek olmak niyetindeyim.” “ÇUKUROVA’NIN EN ÖNEMLİ SORUNU İMARDIR” Çetinkaya ayrıca Kentsel dönüşüm konusuna da önem verdiğini ifade ederek, “ Belediye Evlerindeki tüm hak sahiplerinin haklarını koruyarak bir şeyler yapmaya çalışacağız. Burada yaşam kalitesinin artırılması için belediye olarak ne gerekli ise onu yapacağız. Çukurova da en büyük sorun imardır. Öncelikle bunu çözeceğiz. Mimari olarak binalara yeni tasarım kriterleri getireceğiz. Yeni yapılacak olan binalar için bina, mahalle ve şehir ölçeğinde tespitler yapılarak inşaat konusunu çözmeyi planlıyoruz. Aday olduğumuzda ekibimiz ve 5 yıllık yol haritamız hazır. Projelerimizi hayata geçirerek, Çukurova’yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” dedi.  
CHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, “Partimin Programını ve Yerel Yönetim Politikalarını Çukurova İlçesi’nde uygulamak, tanıtmak ve yaygınlaştırmayı hedeflemekteyim” dedi. Çukurova’nın en önemli sorununun imar olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, Belediye Evleri’ndeki tüm hak sahiplerinin haklarını koruyarak çalışmalar içerisinde olacağını da söyledi.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

“MUTLU BİR KENTTE YAŞAMA BİLİNCİNİ

YERLEŞTİRMEK ÖNCELİĞİMİZDİR ”

Çetinkaya, Çukurova Press Gazetesini ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosuna çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Adana’nın planlı ve en önemli gelişme koridoru olan Çukurova’da Sosyal Demokrat belediyeciliğin farkını ileriye taşımak için, Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirten CHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Ulaş Çetinkaya, “Çukurova ‘da  var olan farklı sosyal kesimlerle birlikte girişimci iş yapma kültürünü geliştirmek ve birbirleriyle   kaynaşmasını sağlamak, bir arada mutlu bir kentte yaşama bilincini yerleştirmek önceliğimdir” diye konuştu.

“ADANA ÜLKEMİZDE

YENİDEN ÖNC Ü OLMALI”

 Ulaş Çetinkaya, “6 Şubat 2023 Tarihinde yaşadığımız depremlerden dolayı güvenli yaşam alanları oluşturmak hedeflenmektedir. Bu doğrultuda Çukurova’yı öncelikle afetlerden en az etkilen Dirençli Şehir durumuna getirerek güvenli yaşam alanları oluşturmak bu doğrultuda kentti planlamak için aday olmak istemekteyim” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan aday adayı Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya,  daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

“ÇUKUROVA VE ADANA’NIN

OY ORANI ARTIRILMALI”

“Türkiye’nin nüfus bakımından en büyük 7’inci ili olan Adana Büyükşehir’in buna karşın 2. Kademe de gelişmişlik endeksinde yer alması Adana Büyükşehir’in yerini  1. Kademeye yükseltmek ve yenilikçi modern projelerin hayata geçirilmesi, modern bir şehir olan Adana’nın ülkemizde yeniden öncü olmalıdır. Çukurova’nın modern kent yaşamını daha iyi düzeye ulaştırılmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çukurova İlçesi ve Adana İlindeki gücünü ve oy oranını arttırmalıdır. Partimizi iktidara taşımak, bunun için en önemli adımlardan biri olan yerel yönetimlerde başarılı olmak, örnek olmak niyetindeyim.”

“ÇUKUROVA’NIN EN

ÖNEMLİ SORUNU İMARDIR”

Çetinkaya ayrıca Kentsel dönüşüm konusuna da önem verdiğini ifade ederek, “ Belediye Evlerindeki tüm hak sahiplerinin haklarını koruyarak bir şeyler yapmaya çalışacağız. Burada yaşam kalitesinin artırılması için belediye olarak ne gerekli ise onu yapacağız. Çukurova da en büyük sorun imardır. Öncelikle bunu çözeceğiz. Mimari olarak binalara yeni tasarım kriterleri getireceğiz. Yeni yapılacak olan binalar için bina, mahalle ve şehir ölçeğinde tespitler yapılarak inşaat konusunu çözmeyi planlıyoruz. Aday olduğumuzda ekibimiz ve 5 yıllık yol haritamız hazır. Projelerimizi hayata geçirerek, Çukurova’yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.