ŞİMŞEK’TE KLUİVERT İLE YOLLAR AYRILDI

Spor 04.12.2023 - 17:03, Güncelleme: 04.12.2023 - 17:03 2205+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK’TE KLUİVERT İLE YOLLAR AYRILDI

Ligde son olarak Adana’da taraftarları önünde karşılaştığı Yılport Samsunspor’a 3-2 yenilen Yukatel Adana Demirspor’da Hollandalı Teknik Direktör Patric Kluivert ile yollar ayrılırken, Başkan Murat Sancak statta yaşanılan olaylardan dolayı Samsunspor camiasından özür diledi.
>> SABİT ÖZKESER   EVİNDE İLK YENİLGİSİNİ SAMSUNSPOR’A KARŞI ALDI A Milli Takım Teknik Direktörü Montella’nın  görevinin sona ermesiyle birlikte Adana Demirspor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Patrick Kluivert ile karşılıklı gerçekleşen görüşmelerin ardından yollar ayrıldı.  Bu sezon ligde evinde ilk yenilgisini Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor’a karşı alan Adana Demirspor puan sıralamasında 5. sırada yer alıyor. Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor Patrick Kluivert ile çıktığı 14 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 de yenilgi almıştı. “3-5 KİŞİNİN YAPTIĞINI TÜM CAMİAYA MAL ETMEMELİYİZ” Bu arada, Samsunspor maçında çıkan olaylar üzerine Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, taraftarlara seslendi. Sancak, “Evet çok değerli Adana Demirspor taraftarları, bir mağlubiyetle her şey bitmez. Nasıl bir galibiyetle şampiyon olunmadığı gibi ama dün (Önceki) statta hoş olmayan bir görüntü oldu,hiş hoş bir davranış değildi. Misafir takımın asılan pankartını indirmeye çalışmak, aynı şeyin bizim taraftara yapıldığını düşünün oda hoş olmazdı. Emniyet Müdürlüğü gereken çalışmayı yaptı ve derinlemesine incelemeye devam edecek,bu konuda kendilerine teşekkür eder,bir daha böyle olayların hiç bir statta yaşanmamasını diliyorum,Samsunspor camiasından da özür diliyorum,3-5 kişinin yaptığını tüm camialara mal etmemek gerektiğini de ifade etmek doğru olandır,kulübüne zarar veren,ve bu gibi davranışlar içerisinde olan kişiler bilsinler ki yanlış yoldalar,burada da taraftar liderlerine sesleniyorum,50 defa sizleri bir araya getirmeye çalıştım beni dinlemediniz ve 3 gruba ayrıldınız,hay hay ama bu kulübü seviyorsanız,zarar görmesini istemiyorsanız,bir bütün hareket edin,bencil davranmayın,yoksa bu günleri hep birlikte çok ararız” dedi. “USTA RAŞİT” UNUTULMADI Adana Demirspor Kulübü, “Usta” lakaplı efsane futbolcusu Raşit Karasu’yu ölüm yıldönümünde saygı ile anarken, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı görevine seçilen Adanalı Hasan Arat’ı da kutladı. Kulüp ayrıca, Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde 5.1 büyüklüğünde meydana gelen deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.      
Ligde son olarak Adana’da taraftarları önünde karşılaştığı Yılport Samsunspor’a 3-2 yenilen Yukatel Adana Demirspor’da Hollandalı Teknik Direktör Patric Kluivert ile yollar ayrılırken, Başkan Murat Sancak statta yaşanılan olaylardan dolayı Samsunspor camiasından özür diledi.

>> SABİT ÖZKESER

 

EVİNDE İLK YENİLGİSİNİ

SAMSUNSPOR’A KARŞI ALDI

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella’nın  görevinin sona ermesiyle birlikte Adana Demirspor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Patrick Kluivert ile karşılıklı gerçekleşen görüşmelerin ardından yollar ayrıldı.  Bu sezon ligde evinde ilk yenilgisini Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor’a karşı alan Adana Demirspor puan sıralamasında 5. sırada yer alıyor. Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor Patrick Kluivert ile çıktığı 14 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 de yenilgi almıştı.

“3-5 KİŞİNİN YAPTIĞINI

TÜM CAMİAYA MAL ETMEMELİYİZ”

Bu arada, Samsunspor maçında çıkan olaylar üzerine Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, taraftarlara seslendi. Sancak, “Evet çok değerli Adana Demirspor taraftarları, bir mağlubiyetle her şey bitmez. Nasıl bir galibiyetle şampiyon olunmadığı gibi ama dün (Önceki) statta hoş olmayan bir görüntü oldu,hiş hoş bir davranış değildi. Misafir takımın asılan pankartını indirmeye çalışmak, aynı şeyin bizim taraftara yapıldığını düşünün oda hoş olmazdı. Emniyet Müdürlüğü gereken çalışmayı yaptı ve derinlemesine incelemeye devam edecek,bu konuda kendilerine teşekkür eder,bir daha böyle olayların hiç bir statta yaşanmamasını diliyorum,Samsunspor camiasından da özür diliyorum,3-5 kişinin yaptığını tüm camialara mal etmemek gerektiğini de ifade etmek doğru olandır,kulübüne zarar veren,ve bu gibi davranışlar içerisinde olan kişiler bilsinler ki yanlış yoldalar,burada da taraftar liderlerine sesleniyorum,50 defa sizleri bir araya getirmeye çalıştım beni dinlemediniz ve 3 gruba ayrıldınız,hay hay ama bu kulübü seviyorsanız,zarar görmesini istemiyorsanız,bir bütün hareket edin,bencil davranmayın,yoksa bu günleri hep birlikte çok ararız” dedi.

“USTA RAŞİT”

UNUTULMADI

Adana Demirspor Kulübü, “Usta” lakaplı efsane futbolcusu Raşit Karasu’yu ölüm yıldönümünde saygı ile anarken, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı görevine seçilen Adanalı Hasan Arat’ı da kutladı. Kulüp ayrıca, Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde 5.1 büyüklüğünde meydana gelen deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.