CHP Adana İlçe Başkanları: Adana’da destan yazacağız

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.11.2023 - 11:43, Güncelleme: 21.11.2023 - 11:43 2432+ kez okundu.
 

CHP Adana İlçe Başkanları: Adana’da destan yazacağız

Yaklaşan Belediye seçimleri için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam İlçe Başkanları, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde Adana’da destan yazacaklarını söyledi.
  >> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı, Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay ve Sarıçam İlçe Başkanı Sercan Polat, ilçelerinde yoğun bir ekip çalışması başlattıklarını belirterek, “ Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, Seyhan ve Çukurova Belediyelerini yeniden kazanacağız. Yüreğir ve Sarıçam belediyesini de alarak, merkezde 4 de 4 yapacağız.”dedi. İlçe Başkanları mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor ve sorunlarını dinlemeye devam ediyorlar. Belediye seçimlerinin önemini de anlatan başkanlar, çalışmaları hakkında şunları söyledi. “ Biz ilçe başkan ve yöneticiler olarak, ilçemizdeki mahallelerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını eskiden olduğu gibi şimdide dinliyor ve sorunlarına çözüm üretmeye özen gösteriyoruz. Belediye seçimlerinin Adana için ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Vatandaşımızın partimize olan güveni hala devam ediyor ve vatandaşın bu güvenine layık olmaya çaba sarf ediyoruz.” Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova Belediye başkanlarımızın yaptıkları kalıcı hizmetleri vatandaşa anlatan İlçe Başkanları şöyle konuştu. “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın  Adana aşkı ile hizmet yaptığını ve bugüne kadar yapılmayanı yaptığı anlatıyoruz. Büyükşehir Belediyesinin borç batağından Başkanımız Zeydan Karalar’ın mali disiplin çerçevesindeki çalışmaları sonucu düzlüğe çıktığını vatandaşımıza anlatıyor ve hizmetlerin devamı için yeniden oy verilmesini istiyoruz. Başkanımız Karalar’ın Adana için daha yapacağı hizmetlerin olduğunu belirtiyoruz.” Vatandaşların Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri beğendiğini belirten İlçe Başkanları, kendileri gibi diğer ilçe başkanlarının da yoğun bir çalışma temposu ile çalışmalar yaparak vatandaşa ulaştıklarını anımsatarak ,” Bizler başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve İmamoğlu belediyelerinin yeniden kazanılmasının yanında Yüreğir, Sarıçam, Yumurtalık, Karataş, yanı sıra Tufanbeyli, Saimbeyli ve Pozantı Belediye başkanlıklarını da kazanarak, Adana’da CHP’nin vazgeçilmez parti olduğunu ortaya koyacağız.”  Seyhan İçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Yüreğir İlçe başkanı Sabri Sarı, Çukurova İlçe başkanı Remzi Ümit Atay ve Sarıçam İlçe Başkanı Sercan Polat, seçim çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan gelen yoğun üye katılım taleplerini de değerlendirerek, bu konuda da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalar yaptıklarının altını çizdiler.
Yaklaşan Belediye seçimleri için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam İlçe Başkanları, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde Adana’da destan yazacaklarını söyledi.

 

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı, Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay ve Sarıçam İlçe Başkanı Sercan Polat, ilçelerinde yoğun bir ekip çalışması başlattıklarını belirterek, “ Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, Seyhan ve Çukurova Belediyelerini yeniden kazanacağız. Yüreğir ve Sarıçam belediyesini de alarak, merkezde 4 de 4 yapacağız.”dedi.

İlçe Başkanları mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor ve sorunlarını dinlemeye devam ediyorlar. Belediye seçimlerinin önemini de anlatan başkanlar, çalışmaları hakkında şunları söyledi. “ Biz ilçe başkan ve yöneticiler olarak, ilçemizdeki mahallelerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını eskiden olduğu gibi şimdide dinliyor ve sorunlarına çözüm üretmeye özen gösteriyoruz. Belediye seçimlerinin Adana için ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Vatandaşımızın partimize olan güveni hala devam ediyor ve vatandaşın bu güvenine layık olmaya çaba sarf ediyoruz.”

Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova Belediye başkanlarımızın yaptıkları kalıcı hizmetleri vatandaşa anlatan İlçe Başkanları şöyle konuştu. “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın  Adana aşkı ile hizmet yaptığını ve bugüne kadar yapılmayanı yaptığı anlatıyoruz. Büyükşehir Belediyesinin borç batağından Başkanımız Zeydan Karalar’ın mali disiplin çerçevesindeki çalışmaları sonucu düzlüğe çıktığını vatandaşımıza anlatıyor ve hizmetlerin devamı için yeniden oy verilmesini istiyoruz. Başkanımız Karalar’ın Adana için daha yapacağı hizmetlerin olduğunu belirtiyoruz.”

Vatandaşların Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri beğendiğini belirten İlçe Başkanları, kendileri gibi diğer ilçe başkanlarının da yoğun bir çalışma temposu ile çalışmalar yaparak vatandaşa ulaştıklarını anımsatarak ,” Bizler başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve İmamoğlu belediyelerinin yeniden kazanılmasının yanında Yüreğir, Sarıçam, Yumurtalık, Karataş, yanı sıra Tufanbeyli, Saimbeyli ve Pozantı Belediye başkanlıklarını da kazanarak, Adana’da CHP’nin vazgeçilmez parti olduğunu ortaya koyacağız.” 

Seyhan İçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Yüreğir İlçe başkanı Sabri Sarı, Çukurova İlçe başkanı Remzi Ümit Atay ve Sarıçam İlçe Başkanı Sercan Polat, seçim çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan gelen yoğun üye katılım taleplerini de değerlendirerek, bu konuda da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalar yaptıklarının altını çizdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.