Adana Büyükşehir Belediyesi Dünya Bankası Heyeti’ni ağırladı

Yerel 27.10.2023 - 11:25, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:25 3417+ kez okundu.
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Dünya Bankası Heyeti’ni ağırladı

Adana’nın trafik sorununun çözümünde önemli projeler olan ve bu projelerin hayata geçmesi için büyük çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bankası Heyeti’ni ağırladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik, “Dünya Bankası ile gerçekleştirdiğimiz toplantı oldukça verimli geçti” dedi.
>> SABİT ÖZKESER   AĞIRLIKLI GÜNDEM “2.ETAP HAFİF RAYLI SİSTEM” VE “TRAMVAY”   Doç.Dr.Halisçelik, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı uluslararası kredi notlarının da katkısıyla, Dünya Bankası’nın kamu ve özel sektöre fon sağlayan alt kuruluşu olan Uluslararası Finans Kurumu (IFC) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) iş birliği ile hayata geçirilecek olan, başta “Adana Turgut Özal Bulvarı Tramvay Hattı Projesi” olmak üzere, “2. Etap Hafif Raylı Sistem”, yenilenebilir enerji ve müteakip dönemde birlikte yürütebileceğimiz diğer altyapı projeleri ve alternatif finansman kaynakları için Dünya Bankası heyeti ile yapmış olduğumuz toplantımız oldukça verimli geçmiştir” diye konuştu.   “BELEDİYEMİZ ALTYAPI PROJELERİNE DESTEKLERİ İÇİN TEŞXEKKÜR EDERİM” Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Adana Turgut Özal Bulvarı Tramvay Hattı” ve “2. Etap Hafif Raylı Sistem” projelerimiz için IFC heyetiyle birlikte saha çalışması yaparak projemizi yerinde anlattık. Toplantıya katılan IFC Kıdemli Kentsel Altyapı Finans Uzmanı Sn. Marco SORGE ve IFC Sosyal Kalkınma Uzmanı  Gülen Coşkun Metin’e nazik ziyaretleri, yakın işbirlikleri ve Belediyemiz altyapı projelerine destekleri için teşekkür ederim” dedi.  
Adana’nın trafik sorununun çözümünde önemli projeler olan ve bu projelerin hayata geçmesi için büyük çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bankası Heyeti’ni ağırladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik, “Dünya Bankası ile gerçekleştirdiğimiz toplantı oldukça verimli geçti” dedi.

>> SABİT ÖZKESER

 

AĞIRLIKLI GÜNDEM “2.ETAP HAFİF

RAYLI SİSTEM” VE “TRAMVAY”

 

Doç.Dr.Halisçelik, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı uluslararası kredi notlarının da katkısıyla, Dünya Bankası’nın kamu ve özel sektöre fon sağlayan alt kuruluşu olan Uluslararası Finans Kurumu (IFC) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) iş birliği ile hayata geçirilecek olan, başta “Adana Turgut Özal Bulvarı Tramvay Hattı Projesi” olmak üzere, “2. Etap Hafif Raylı Sistem”, yenilenebilir enerji ve müteakip dönemde birlikte yürütebileceğimiz diğer altyapı projeleri ve alternatif finansman kaynakları için Dünya Bankası heyeti ile yapmış olduğumuz toplantımız oldukça verimli geçmiştir” diye konuştu.

 

“BELEDİYEMİZ ALTYAPI PROJELERİNE

DESTEKLERİ İÇİN TEŞXEKKÜR EDERİM”

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Adana Turgut Özal Bulvarı Tramvay Hattı” ve “2. Etap Hafif Raylı Sistem” projelerimiz için IFC heyetiyle birlikte saha çalışması yaparak projemizi yerinde anlattık. Toplantıya katılan IFC Kıdemli Kentsel Altyapı Finans Uzmanı Sn. Marco SORGE ve IFC Sosyal Kalkınma Uzmanı  Gülen Coşkun Metin’e nazik ziyaretleri, yakın işbirlikleri ve Belediyemiz altyapı projelerine destekleri için teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.