Atikaslan: Sokağa çıkmayan siyasetçi başarılı olamaz

Siyaset 17.10.2023 - 10:56, Güncelleme: 17.10.2023 - 10:56 2558+ kez okundu.
 

Atikaslan: Sokağa çıkmayan siyasetçi başarılı olamaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosunu ziyaret ederek, yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.
ALİ BOZ/ ŞEYDA TURAÇLAR   “İNSANLARA DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Atikaslan, Seyhan İlçe Kongresinin bitmesiyle birlikte mahallelere indiklerini vatandaşlarla bire bir temas kurarak sıkıntılarına ve sorunlarına ortak olduklarını, 31 köyü ziyaret ederek köy sakinleriyle birlikte sıkıntıları belirlediklerini belirtti. CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, insanlara dokunmaya devam edeceklerini belirterek, “ Adana’da sokağa çıkmayan siyasetçi başarılı olamaz. Siyasetçinin sokağı ve halkı yakından tanıması gerekiyor. CHP Seyhan İlçe olarak seçildiğimiz günden başlamak üzere sokaklarda insanlarımızın sorunlarına ortak oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz” dedi. “EKSİKLİKLERİMİZİ TESPİT EDECEĞİZ” Önümüzdeki günler içinde mahalle sakinleri, mahalle temsilcileri, ilçe ve il delegeleri ile birlikte partili muhtarların bir araya geleceği bir toplantı yapılmasının planlandığını belirten Atikaslan, “ Öncelikle bugüne kadar örgütün eksiklikleri nelerdir. Nerelerde eksiklik var. Bunun tespiti için fikir alışverişinde bulunacağız. Bunların tespiti ile birlikte eksikliklerin düzeltilmesi için çalışma başlatacağız. Örgüt olarak bir ayağımız parti de bir ayağımız sokaklarda olacak. Halkımıza dokunacağız ve dokunmaya da devam edeceğiz. Yani söz partili de olacak ve partili konuşacak biz eksikliklerimizi tespit edeceğiz” diye konuştu. “SEYHAN BELEDİYESİ’Nİ YENİDEN KAZANACAĞIZ” CHP için Seyhan’ın önemli bir ilçe olduğunu ifade eden  CHP  Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, yerel seçimler için çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: “ Biz örgüt olarak Seyhan ve Büyükşehir Belediyesini yeniden kazanmak için Seyhan halkıyla birlikte hareket ediyoruz. Seyhan için elimizden gelen ne varsa o çalışmayı yapıyoruz. Seyhan belediye seçimleri her zamankinden daha önemli, Seyhan’ı kazanan partinin Büyükşehir belediyesini kazanma ihtimalinin daha fazla olduğu ortadadır. Bizde bu bilinçle Seyhan Belediyesi’ni yeniden kazanarak, Büyükşehir’e destek olacağız.” “SEYHAN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ÇOK BÜYÜK HİZMETLER VERDİ” Seyhan ve Büyükşehir Belediyelerinin yaptığı başarılı hizmetlerin ile vatandaşa dokunduğunun da altını çizen Atikaslan, “ Seyhan ve Büyükşehir Belediyeleri çok büyük hizmetler vermiş. Bugüne kadar yapılmayanı yaptılar. Bu yapılan kalıcı hizmetler Seyhan ve Adana için önemli bir kalıcı yatırımdır. Bu hizmetlerin devamı için Seyhan ve Büyükşehir Belediye Başkanlıklarının yeniden CHP’de olması gerekmektedir. Bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Seyhan ve Büyükşehir Belediyelerini yeniden kazanarak hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosunu ziyaret ederek, yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ALİ BOZ/ ŞEYDA TURAÇLAR
 

“İNSANLARA DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Atikaslan, Seyhan İlçe Kongresinin bitmesiyle birlikte mahallelere indiklerini vatandaşlarla bire bir temas kurarak sıkıntılarına ve sorunlarına ortak olduklarını, 31 köyü ziyaret ederek köy sakinleriyle birlikte sıkıntıları belirlediklerini belirtti. CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, insanlara dokunmaya devam edeceklerini belirterek, “ Adana’da sokağa çıkmayan siyasetçi başarılı olamaz. Siyasetçinin sokağı ve halkı yakından tanıması gerekiyor. CHP Seyhan İlçe olarak seçildiğimiz günden başlamak üzere sokaklarda insanlarımızın sorunlarına ortak oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

“EKSİKLİKLERİMİZİ TESPİT EDECEĞİZ”

Önümüzdeki günler içinde mahalle sakinleri, mahalle temsilcileri, ilçe ve il delegeleri ile birlikte partili muhtarların bir araya geleceği bir toplantı yapılmasının planlandığını belirten Atikaslan, “ Öncelikle bugüne kadar örgütün eksiklikleri nelerdir. Nerelerde eksiklik var. Bunun tespiti için fikir alışverişinde bulunacağız. Bunların tespiti ile birlikte eksikliklerin düzeltilmesi için çalışma başlatacağız. Örgüt olarak bir ayağımız parti de bir ayağımız sokaklarda olacak. Halkımıza dokunacağız ve dokunmaya da devam edeceğiz. Yani söz partili de olacak ve partili konuşacak biz eksikliklerimizi tespit edeceğiz” diye konuştu.

“SEYHAN BELEDİYESİ’Nİ YENİDEN KAZANACAĞIZ”

CHP için Seyhan’ın önemli bir ilçe olduğunu ifade eden  CHP  Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, yerel seçimler için çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: “ Biz örgüt olarak Seyhan ve Büyükşehir Belediyesini yeniden kazanmak için Seyhan halkıyla birlikte hareket ediyoruz. Seyhan için elimizden gelen ne varsa o çalışmayı yapıyoruz. Seyhan belediye seçimleri her zamankinden daha önemli, Seyhan’ı kazanan partinin Büyükşehir belediyesini kazanma ihtimalinin daha fazla olduğu ortadadır. Bizde bu bilinçle Seyhan Belediyesi’ni yeniden kazanarak, Büyükşehir’e destek olacağız.”

“SEYHAN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ÇOK BÜYÜK HİZMETLER VERDİ”

Seyhan ve Büyükşehir Belediyelerinin yaptığı başarılı hizmetlerin ile vatandaşa dokunduğunun da altını çizen Atikaslan, “ Seyhan ve Büyükşehir Belediyeleri çok büyük hizmetler vermiş. Bugüne kadar yapılmayanı yaptılar. Bu yapılan kalıcı hizmetler Seyhan ve Adana için önemli bir kalıcı yatırımdır. Bu hizmetlerin devamı için Seyhan ve Büyükşehir Belediye Başkanlıklarının yeniden CHP’de olması gerekmektedir. Bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Seyhan ve Büyükşehir Belediyelerini yeniden kazanarak hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.