Kadirliler’den ziyaret

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.10.2023 - 11:29, Güncelleme: 03.10.2023 - 11:29 2931+ kez okundu.
 

Kadirliler’den ziyaret

Adana ‘da yaşayan Kadirliler Sevdalıları Platformu yöneticileri, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber’i ziyaret ederek, platformun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
 Platform yöneticisi Mehmet Bunsuz ve Sabiha Kıran Ulucan, ilkeli bir yayın izleyen Çukurova Press Gazetesinin Adana’nın önde gelen gazetesi olduğunu belirterek, “ Yapmış olduğunuz haberlerle kamuoyunun bilgilendiriyor ve bilinçlendiriyorsunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi. KANBER’E ATATÜRK BÜSTÜ Çukurova Presss Gazetesi Yönetim Kurulu başkanı ve TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber’e Atatürk büstü armağan eden, Bunsuz ve Ulucan, “Spor nerede varsa TSYD orada. TSYD’de yaşanan bayrak değişimi umuyorum ki, çok daha başarılara imza atılmasına katkı sağlar” diye konuştu. Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber de, ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirtirken, her zaman sporun içerisinde olacaklarını, dernek olarak sporun dışında da görevler üstleneceklerini belirterek,   teşekkür etti.
Adana ‘da yaşayan Kadirliler Sevdalıları Platformu yöneticileri, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber’i ziyaret ederek, platformun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

 Platform yöneticisi Mehmet Bunsuz ve Sabiha Kıran Ulucan, ilkeli bir yayın izleyen Çukurova Press Gazetesinin Adana’nın önde gelen gazetesi olduğunu belirterek, “ Yapmış olduğunuz haberlerle kamuoyunun bilgilendiriyor ve bilinçlendiriyorsunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi.

KANBER’E ATATÜRK BÜSTÜ

Çukurova Presss Gazetesi Yönetim Kurulu başkanı ve TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber’e Atatürk büstü armağan eden, Bunsuz ve Ulucan, “Spor nerede varsa TSYD orada. TSYD’de yaşanan bayrak değişimi umuyorum ki, çok daha başarılara imza atılmasına katkı sağlar” diye konuştu. Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber de, ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirtirken, her zaman sporun içerisinde olacaklarını, dernek olarak sporun dışında da görevler üstleneceklerini belirterek,   teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.