Bülent Alper: Hasta Yüreğir’i ayağa kaldıracağız

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.09.2023 - 11:22, Güncelleme: 22.09.2023 - 11:22 3868+ kez okundu.
 

Bülent Alper: Hasta Yüreğir’i ayağa kaldıracağız

İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, 2024 yılı Mart Ayında yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimi için 3 yıldır sahalarda olduğunu ve Yüreğir halkıyla bütünleştiklerini söyledi.
ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR Bülent Alper, Yüreğir’in yapılması gereken çok eksiğinin bulunduğunu belirterek, “Hizmet anlamında eksiklikler diz boyu vatandaş hizmet alamıyor. Yüreğir hasta ve biz hasta olan Yüreğir’i ayağa kaldırmaya geliyoruz”dedi. “MAHALLELER HİZMET ALAMIYOR” Yüreğir de vatandaşların belediyeden hizmet alamadığını ifade eden İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, “ Mahallelerimiz hizmet alamıyor. Vatandaşımız hizmet alma konusunda karşısında sorumlu bulamıyor. Vatandaşımız mahallesinde rahat ve huzurlu bir yaşam sürmek istiyor. Hizmet yoksunu vatandaş ne yapacağını bilemiyor ve Belediyeden hizmet yapmasını bekliyor. Biz geldiğimizde vatandaşımız ile el ele vererek mahallelerimizin sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu. “3 YILDIR ALANLANDAYIZ” Son 3 yıldır ekibiyle birlikte sahalarda olduğunu belirten Bülent Alper şöyle konuştu: “ Yüreğir halkının sorunlarını 3 yıldır dinliyoruz ve halkımızla birlikte sorunları yerinde tespit ediyoruz. Ben ve ekibim Yüreğir halkıyla bütünleştik. Yüreğir halkı artık kendisine hizmet verecek belediye başkanını bekler oldu. Bizde Yüreğir Belediyesini almaya hazırız. Vatandaşımıza hizmet etmek için sorunlarını çözmek için geliyoruz. Vatandaşımız oturduğu mahallede artık sorun görmek istemiyor ve biz bu sorunları çözmek için şimdiden projelerimizi hazırlıyoruz.” “YÜREĞİR HALKIYLA BÜTÜNLEŞTİK” Semt pazarlarında, mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizen İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, “ Yüreğir halkıyla her ortamda bir araya geliyoruz. Sorunlarını ve dertlerini dinliyor ve onlarla bütünleşiyoruz. Yüreğir halkı kendilerinin sorunlarını dinleyen, kendileriyle dertleşen kişileri bekliyor. Ben ve ekibim Yüreğir halkıyla her ortamda bir araya geliyoruz. Kendimizi ve projelerimizi anlatıyor ve halkımızdan destek istiyoruz” dedi. “BAŞKANLIĞI ALACAĞIZ” Yüreğir İlçesinde yapılan tüm anketlerde halkın tercihiyle birinci çıkan İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, Yüreğir halkının gösterdiği teveccühe teşekkür ettiğini ve halkın göstermiş olduğu bu desteğe layık olmaya çalışacaklarını dile getirdi. Alper, “ Yüreğir halkımız artık kararını vermiş. Vatandaş Yüreğir’e hizmet yapılmasını istiyor. Bizlerde bize karşı gösterilen bu ilginin karşılığını vermek için bekliyoruz. İYİ Parti olarak Yüreğir de vatandaşlarımızın desteği ile belediye başkanlığını kazanacağız” diye konuştu.          
İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, 2024 yılı Mart Ayında yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimi için 3 yıldır sahalarda olduğunu ve Yüreğir halkıyla bütünleştiklerini söyledi.

ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

Bülent Alper, Yüreğir’in yapılması gereken çok eksiğinin bulunduğunu belirterek, “Hizmet anlamında eksiklikler diz boyu vatandaş hizmet alamıyor. Yüreğir hasta ve biz hasta olan Yüreğir’i ayağa kaldırmaya geliyoruz”dedi.

“MAHALLELER HİZMET ALAMIYOR”

Yüreğir de vatandaşların belediyeden hizmet alamadığını ifade eden İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, “ Mahallelerimiz hizmet alamıyor. Vatandaşımız hizmet alma konusunda karşısında sorumlu bulamıyor. Vatandaşımız mahallesinde rahat ve huzurlu bir yaşam sürmek istiyor. Hizmet yoksunu vatandaş ne yapacağını bilemiyor ve Belediyeden hizmet yapmasını bekliyor. Biz geldiğimizde vatandaşımız ile el ele vererek mahallelerimizin sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.

“3 YILDIR ALANLANDAYIZ”

Son 3 yıldır ekibiyle birlikte sahalarda olduğunu belirten Bülent Alper şöyle konuştu: “ Yüreğir halkının sorunlarını 3 yıldır dinliyoruz ve halkımızla birlikte sorunları yerinde tespit ediyoruz. Ben ve ekibim Yüreğir halkıyla bütünleştik. Yüreğir halkı artık kendisine hizmet verecek belediye başkanını bekler oldu. Bizde Yüreğir Belediyesini almaya hazırız. Vatandaşımıza hizmet etmek için sorunlarını çözmek için geliyoruz. Vatandaşımız oturduğu mahallede artık sorun görmek istemiyor ve biz bu sorunları çözmek için şimdiden projelerimizi hazırlıyoruz.”

“YÜREĞİR HALKIYLA BÜTÜNLEŞTİK”

Semt pazarlarında, mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizen İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, “ Yüreğir halkıyla her ortamda bir araya geliyoruz. Sorunlarını ve dertlerini dinliyor ve onlarla bütünleşiyoruz. Yüreğir halkı kendilerinin sorunlarını dinleyen, kendileriyle dertleşen kişileri bekliyor. Ben ve ekibim Yüreğir halkıyla her ortamda bir araya geliyoruz. Kendimizi ve projelerimizi anlatıyor ve halkımızdan destek istiyoruz” dedi.

“BAŞKANLIĞI ALACAĞIZ”

Yüreğir İlçesinde yapılan tüm anketlerde halkın tercihiyle birinci çıkan İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, Yüreğir halkının gösterdiği teveccühe teşekkür ettiğini ve halkın göstermiş olduğu bu desteğe layık olmaya çalışacaklarını dile getirdi. Alper, “ Yüreğir halkımız artık kararını vermiş. Vatandaş Yüreğir’e hizmet yapılmasını istiyor. Bizlerde bize karşı gösterilen bu ilginin karşılığını vermek için bekliyoruz. İYİ Parti olarak Yüreğir de vatandaşlarımızın desteği ile belediye başkanlığını kazanacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.