Gönlü’den taraftara teşekkür

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.09.2023 - 11:15, Güncelleme: 20.09.2023 - 11:15 1878+ kez okundu.
 

Gönlü’den taraftara teşekkür

3.futbol ligi 4.grupta zirve mücadelesi veren Bitexen Adana 1954 FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Tarsus’ta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti. Bu arada Adana 1954 FK’nın kupada rakibi Osmaniyespor oldu.
Ligde iki de iki yaptıkları için çok mutlu olduklarını belirten Turuncu-Beyazlı ekibin Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, “Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde ligde şampiyonluk hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Gönlü, “Şampiyonluk yolunda güçlü bir takımı güzel bir oyun ile birlikte farklı yenmek gelecek adına son derece umut verici. Tarsus’ta bizleri yalnız bırakmayan Adana halkına ve 90 dakika susmayan Kaplanlar Grubumuza çok teşekkür ederim. Güzel günler yakın” ifadesini kullandı.Gönlü, ligin 3.haftasında Pazar günü saat 15.30’da deplasmanda oynayacakları Alanya Kestel maçına da takımlarının galibiyet parolasıyla hazırlandığını sözlerine ekledi. ADANA 1954 FK’NIN KUPADA RAKİBİ OSMANİYE Bitexen Adana 1954 FK’nın  Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakalarında rakibi Osmaniyespor FK oldu. Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakalarına, Ön Eleme Turu maçları sonucu tur atlayan 14 Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve TFF 3. Lig'den 48 olmak üzere toplam 62 takım katıldı. Müsabakalar tek maç eleminasyon sistemine göre 26, 27 ve 28 Eylül tarihlerinde oynanacak.
3.futbol ligi 4.grupta zirve mücadelesi veren Bitexen Adana 1954 FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Tarsus’ta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti. Bu arada Adana 1954 FK’nın kupada rakibi Osmaniyespor oldu.

Ligde iki de iki yaptıkları için çok mutlu olduklarını belirten Turuncu-Beyazlı ekibin Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, “Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde ligde şampiyonluk hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Gönlü, “Şampiyonluk yolunda güçlü bir takımı güzel bir oyun ile birlikte farklı yenmek gelecek adına son derece umut verici. Tarsus’ta bizleri yalnız bırakmayan Adana halkına ve 90 dakika susmayan Kaplanlar Grubumuza çok teşekkür ederim. Güzel günler yakın” ifadesini kullandı.Gönlü, ligin 3.haftasında Pazar günü saat 15.30’da deplasmanda oynayacakları Alanya Kestel maçına da takımlarının galibiyet parolasıyla hazırlandığını sözlerine ekledi.

ADANA 1954 FK’NIN KUPADA RAKİBİ OSMANİYE

Bitexen Adana 1954 FK’nın  Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakalarında rakibi Osmaniyespor FK oldu. Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakalarına, Ön Eleme Turu maçları sonucu tur atlayan 14 Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve TFF 3. Lig'den 48 olmak üzere toplam 62 takım katıldı. Müsabakalar tek maç eleminasyon sistemine göre 26, 27 ve 28 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.