Adıyamanspor’un başına Adanalı Yüksel Yeşilova geldi

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.09.2023 - 11:06, Güncelleme: 13.09.2023 - 11:06 2768+ kez okundu.
 

Adıyamanspor’un başına Adanalı Yüksel Yeşilova geldi

Adıyamanspor’da Teknik Direktörlük görevine Adanalı deneyimli hoca Yüksel Yeşilova getirildi.
  >> SABİT ÖZKESER TFF 2. Lig Beyaz Grubu’nda mücadele eden Adıyamanspor ile anlaşan ve yetenekli genç futbolcuları araştırmasıyla dikkat çeken ve kendisini “Futbol Doktoruyum” diye tanıtan Adanalı tecrübeli Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, “Hedefimiz; Adıyaman’ı hak ettiği yere taşımak olacak” dedi. “TÜRK FUTBOLUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM” Futbol antrenörlük lisansını Almanya’da spor akademisinde yapmasının ardından Romanya, Türkiye, Rusya, Makedonya, Afrika, Irak Almanya, Suudi Arabistan’da antrenörlük ile teknik direktörlük görevinde bulunan  ve  şu ana kadar 25’in üzerinde takım çalıştıran Adanalı Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, “Uzun yıllardır bu liglerde çalışıyorum. Daha yüksek liglerde de çalıştım. Daha alt liglerde de çalıştım. Türk futbolunu çok iyi biliyorum. Adıyaman futbol kulübüne gelirken, her şeyin bilincinde geldim. İşimizin çok zor olduğunu biliyorum. Hedefimiz bir an önce takımımızla çalışarak Adıyaman’ı hak ettiği yere taşımak olacaktır. Çok çalışarak, takımımızın ligde hiç kimsenin ummadığı bir sırada bitirmesi için gerekeni yapacağız” diye konruştu.  
Adıyamanspor’da Teknik Direktörlük görevine Adanalı deneyimli hoca Yüksel Yeşilova getirildi.

 

>> SABİT ÖZKESER

TFF 2. Lig Beyaz Grubu’nda mücadele eden Adıyamanspor ile anlaşan ve yetenekli genç futbolcuları araştırmasıyla dikkat çeken ve kendisini “Futbol Doktoruyum” diye tanıtan Adanalı tecrübeli Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, “Hedefimiz; Adıyaman’ı hak ettiği yere taşımak olacak” dedi.

“TÜRK FUTBOLUNU

ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Futbol antrenörlük lisansını Almanya’da spor akademisinde yapmasının ardından Romanya, Türkiye, Rusya, Makedonya, Afrika, Irak Almanya, Suudi Arabistan’da antrenörlük ile teknik direktörlük görevinde bulunan  ve  şu ana kadar 25’in üzerinde takım çalıştıran Adanalı Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, “Uzun yıllardır bu liglerde çalışıyorum. Daha yüksek liglerde de çalıştım. Daha alt liglerde de çalıştım. Türk futbolunu çok iyi biliyorum. Adıyaman futbol kulübüne gelirken, her şeyin bilincinde geldim. İşimizin çok zor olduğunu biliyorum. Hedefimiz bir an önce takımımızla çalışarak Adıyaman’ı hak ettiği yere taşımak olacaktır. Çok çalışarak, takımımızın ligde hiç kimsenin ummadığı bir sırada bitirmesi için gerekeni yapacağız” diye konruştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.