CHP Pozantı’da Eroğlu güven tazeledi

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.09.2023 - 11:05, Güncelleme: 11.09.2023 - 11:05 2419+ kez okundu.
 

CHP Pozantı’da Eroğlu güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Pozantı ilçe Kongresi yapıldı. Şenol Eroğlu ve Yusuf Şahin’in iki liste ile katıldığı kongrede Şenol Eroğlu, İlçe Başkanlığını kazanarak güven tazeledi.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Pozantı Atatürk Kültür Merkezinde 59 delegenin katılımıyla yapılan çoşkulu kongrede Divan Başkanlığını Faruk Köroğlu yaptı. Kongreye Şenol Eroğlu ve Yusuf Şahin Başkan adayı olarak delegelerin önüne çıktı. 59 delege İlçe başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Yapılan oylama sonucu Şenol Eroğlu 42 oy alırken diğer başkan adayı Yusuf şahin 15 oy aldı. Mevcut İlçe Başkanı Şenol Eroğlu delegelerin oyları ile yeniden İlçe Başkanı olurken, güven de tazelemiş oldu. CHP Pozantı İlçe Kongresine, CHP adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve çok sayıda partili katıldı. İlçe Başkanlığını kazanan Şenol Eroğlu, kongre sonrası yaptığı açıklamada, “ Bu kongrede kazanan CHP olmuştur. Bugünden sonra kırgınlıkların, küskünlüklerin olmadığı ve birlik ve beraberliğin öne çıkması için bugüne kadar yaptığımız çalışmayı devam ettireceğiz. CHP olarak Pozantı da birinci parti olacağız. Yerel seçimlerde Pozantı belediyesi CHP olarak biz kazanacağız.” dedi. CHP Pozantı İlçe Başkanlığını kazanan Şenol Eroğlu’nun yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu. Mehmet Karanfildağ, Mevlüt Canbolat, Ercan Erdem, Emine Yaran, Şerife Özkul, Rasim Yavuz, İsmail Canatan, Ahmet Tüfekçi, Fahri Çay, Feride Gumru, Ferdi Pehlivan ve Hasan Gürbüz
Cumhuriyet Halk Pozantı ilçe Kongresi yapıldı. Şenol Eroğlu ve Yusuf Şahin’in iki liste ile katıldığı kongrede Şenol Eroğlu, İlçe Başkanlığını kazanarak güven tazeledi.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Pozantı Atatürk Kültür Merkezinde 59 delegenin katılımıyla yapılan çoşkulu kongrede Divan Başkanlığını Faruk Köroğlu yaptı.

Kongreye Şenol Eroğlu ve Yusuf Şahin Başkan adayı olarak delegelerin önüne çıktı. 59 delege İlçe başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Yapılan oylama sonucu Şenol Eroğlu 42 oy alırken diğer başkan adayı Yusuf şahin 15 oy aldı.

Mevcut İlçe Başkanı Şenol Eroğlu delegelerin oyları ile yeniden İlçe Başkanı olurken, güven de tazelemiş oldu.

CHP Pozantı İlçe Kongresine, CHP adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanlığını kazanan Şenol Eroğlu, kongre sonrası yaptığı açıklamada, “ Bu kongrede kazanan CHP olmuştur. Bugünden sonra kırgınlıkların, küskünlüklerin olmadığı ve birlik ve beraberliğin öne çıkması için bugüne kadar yaptığımız çalışmayı devam ettireceğiz. CHP olarak Pozantı da birinci parti olacağız. Yerel seçimlerde Pozantı belediyesi CHP olarak biz kazanacağız.” dedi.

CHP Pozantı İlçe Başkanlığını kazanan Şenol Eroğlu’nun yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu. Mehmet Karanfildağ, Mevlüt Canbolat, Ercan Erdem, Emine Yaran, Şerife Özkul, Rasim Yavuz, İsmail Canatan, Ahmet Tüfekçi, Fahri Çay, Feride Gumru, Ferdi Pehlivan ve Hasan Gürbüz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.