Kaplan ilk maçını Boluspor ile yapacak

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.07.2023 - 11:02, Güncelleme: 21.07.2023 - 11:02 1782+ kez okundu.
 

Kaplan ilk maçını Boluspor ile yapacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, ilk maçını deplasmanda Dyorex Boluspor ile oynayacak.
Geçen sezon yaşanılan deprem dolayısıyla ligden çekilen Adanaspor, 2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig’de yapacağı mücadele için çalışmalarını devam ettiriyor. İLK MAÇINI DEPLASMANDA OYNAYACAK Turuncu-Beyazlı ekipte futbolcuların antrenmanlarda hırslı oldukları gözlenirken, çekilen fikstür gereği ilk maçını deplasmanda Dyorex Boluspor ile 13 Ağustos Pazar günü yapacak. Bu arada 2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig fikstür çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Sekreteri, Trendyol 1. Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileri fikstür çekiminde yer aldı. "TRENDYOL 1. LİG, ANADOLU DEMEK” Fikstür çekimi öncesinde bir konuşma yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, rekabet, coşku ve centilmenliğin üst seviyede olacağı bir sezon dileğinde bulunarak, "Bildiğiniz üzere, Trendyol ile tarihi bir sponsorluk anlaşması yaptık. Böylece liglerimizin yeni adı Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig oldu. Önümüzdeki sezon, Trendyol 1. Ligimizde ülkemizin 4 bir yanından kulüplerimiz mücadele edecek. İnşallah çok daha çekişmeli, heyecanlı ve keyifli bir sezon yaşayacağız. 1. Ligimiz geçtiğimiz sezon büyük bir heyecana sahne oldu. Play-off sisteminde yaptığımız değişiklikle birçok takımımız son haftaya kadar Süper Lig'e çıkmak için yarıştı ve 3 takımımız Trendyol Süper Lig'e yükseldi. Trendyol 1. Ligimiz, 11 Ağustos'ta 61. sezonuna merhaba diyecek. Bu sezonki hedefimiz, maçların dolu tribünler önünde centilmence oynanması. Daha geniş kitleler tarafından izlenmesi ve büyük bir heyecana sahne olması. İşte bu sayede, Trendyol 1. Ligimizin marka değerinin yükselmesini istiyoruz. Trendyol 1. Lig, Anadolu demek. Futbol heyecanının ve coşkusunun ülkemizin her noktasına yayılması demek. Şehir takımı taraftarlığı ne kadar güçlü olursa ligimiz de o kadar güçlü olur. Bu vizyonla, geçen ay ilk defa "TFF İnovasyon Yarışması" düzenledik. Gerçekleştirdiğimiz hackathona binlerce başvuru aldık. Ana amacımız; Anadolu kulüplerinin maçlarını tribünlerde izleyen taraftarların sayısını artırmaktı. Bu minvalde, sunulan projelerin her birini ayrı ayrı değerlendirmeye başladık. İnşallah en yakın zamanda kulüplerimize değer katacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı. Konuşmalardan sonra 2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig fikstür çekimi, kulüp başkanları ve yöneticileriyle birlikte gerçekleştirildi.Programa göre, Adanaspor ilk maçını 13 Ağustos Pazar günü 2023 tarihinde deplasmanda Dyorex Boluspor ile oynayacak.   
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, ilk maçını deplasmanda Dyorex Boluspor ile oynayacak.

Geçen sezon yaşanılan deprem dolayısıyla ligden çekilen Adanaspor, 2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig’de yapacağı mücadele için çalışmalarını devam ettiriyor.

İLK MAÇINI DEPLASMANDA OYNAYACAK

Turuncu-Beyazlı ekipte futbolcuların antrenmanlarda hırslı oldukları gözlenirken, çekilen fikstür gereği ilk maçını deplasmanda Dyorex Boluspor ile 13 Ağustos Pazar günü yapacak. Bu arada 2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig fikstür çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Sekreteri, Trendyol 1. Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileri fikstür çekiminde yer aldı.

"TRENDYOL 1. LİG, ANADOLU DEMEK”

Fikstür çekimi öncesinde bir konuşma yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, rekabet, coşku ve centilmenliğin üst seviyede olacağı bir sezon dileğinde bulunarak, "Bildiğiniz üzere, Trendyol ile tarihi bir sponsorluk anlaşması yaptık. Böylece liglerimizin yeni adı Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig oldu. Önümüzdeki sezon, Trendyol 1. Ligimizde ülkemizin 4 bir yanından kulüplerimiz mücadele edecek. İnşallah çok daha çekişmeli, heyecanlı ve keyifli bir sezon yaşayacağız. 1. Ligimiz geçtiğimiz sezon büyük bir heyecana sahne oldu. Play-off sisteminde yaptığımız değişiklikle birçok takımımız son haftaya kadar Süper Lig'e çıkmak için yarıştı ve 3 takımımız Trendyol Süper Lig'e yükseldi. Trendyol 1. Ligimiz, 11 Ağustos'ta 61. sezonuna merhaba diyecek. Bu sezonki hedefimiz, maçların dolu tribünler önünde centilmence oynanması. Daha geniş kitleler tarafından izlenmesi ve büyük bir heyecana sahne olması. İşte bu sayede, Trendyol 1. Ligimizin marka değerinin yükselmesini istiyoruz. Trendyol 1. Lig, Anadolu demek. Futbol heyecanının ve coşkusunun ülkemizin her noktasına yayılması demek. Şehir takımı taraftarlığı ne kadar güçlü olursa ligimiz de o kadar güçlü olur. Bu vizyonla, geçen ay ilk defa "TFF İnovasyon Yarışması" düzenledik. Gerçekleştirdiğimiz hackathona binlerce başvuru aldık. Ana amacımız; Anadolu kulüplerinin maçlarını tribünlerde izleyen taraftarların sayısını artırmaktı. Bu minvalde, sunulan projelerin her birini ayrı ayrı değerlendirmeye başladık. İnşallah en yakın zamanda kulüplerimize değer katacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.
Konuşmalardan sonra 2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig fikstür çekimi, kulüp başkanları ve yöneticileriyle birlikte gerçekleştirildi.Programa göre, Adanaspor ilk maçını 13 Ağustos Pazar günü 2023 tarihinde deplasmanda Dyorex Boluspor ile oynayacak. 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.