Polisten sahte kimlik operasyonu

Asayiş (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.07.2023 - 12:19, Güncelleme: 20.07.2023 - 12:19 2653+ kez okundu.
 

Polisten sahte kimlik operasyonu

''Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir”
Mersin  Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan kapsamlı çalışmalar sonucu sahte kimlik bastıkları belirlenen 2 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Yapılan açıklamada, “Yasa dışı yollarla yurt dışına işlemlerinde kullanılmak üzere ve bu suçu organize olarak işledikleri tespit edilen M.A. ve M.A. isimli şahısların ikametinde yapılan aramada sahte kimlik basmaya yarayan 2 adet yazıcı, 1 adet hologram cihazı, 122 adet İninal kartı, 18 adet Fups kart, 48 adet basılmış farklı ülke vatandaşlarına ait sürücü belgesi, 52 adet basılmış farklı ülke vatandaşlarına ait kimlik kartı,  7 adet basılmaya hazır kimlik kartı, 19 adet sim kart, 3 adet cep telefonu, 4 adet tabanca ve 16 adet fişek ele geçirilmiştir. Ele geçen malzemeler ve şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatılmış olup M.A. ve M.A. isimli şüpheli şahıslar Adli mercilere sevk edilmiştir.Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” denildi. (Haber Merkezi)
''Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir”

Mersin   Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan kapsamlı çalışmalar sonucu sahte kimlik bastıkları belirlenen 2 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Yapılan açıklamada, “Yasa dışı yollarla yurt dışına işlemlerinde kullanılmak üzere ve bu suçu organize olarak işledikleri tespit edilen M.A. ve M.A. isimli şahısların ikametinde yapılan aramada sahte kimlik basmaya yarayan 2 adet yazıcı, 1 adet hologram cihazı, 122 adet İninal kartı, 18 adet Fups kart, 48 adet basılmış farklı ülke vatandaşlarına ait sürücü belgesi, 52 adet basılmış farklı ülke vatandaşlarına ait kimlik kartı,  7 adet basılmaya hazır kimlik kartı, 19 adet sim kart, 3 adet cep telefonu, 4 adet tabanca ve 16 adet fişek ele geçirilmiştir. Ele geçen malzemeler ve şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatılmış olup M.A. ve M.A. isimli şüpheli şahıslar Adli mercilere sevk edilmiştir.Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” denildi. (Haber Merkezi)

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.