Adana’da her derde deva

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.07.2023 - 12:09, Güncelleme: 20.07.2023 - 12:09 2297+ kez okundu.
 

Adana’da her derde deva

RADYO DEVA 6 YILDIR ZİRVEDE … ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR
    Adana’nın en fazla dinlenen radyosu olma özelliğini her zaman koruyan radyo DEVA yayın hayatında 6 yılını doldururken 6 yıldır zirvede olmanın haklı gururuyla yayın hayatına devam etmekte . Dinleyicileriyle birlikte bir bütünlük sağlayan ve yaptığı programlarla Adana’da haklı olarak en fazla dinlenen radyo olma özelliğini de taşıyor. RADYOLARIN SULTANI DERYA YÜKSEKDAĞ YÖNETİYOR Fatih Selçuk Grup bünyesinde 6 yıldır deneyimli kadrosu ile yayın hayatını sürdüren Radyo Deva 96.4 frekansıyla Adana’da her derde deva olmaya devam ediyor. Radyoların sultanı Derya Yüksekdağ Yönetiminde, Kaan’la bir dilek tuttum, Radyodaki ses Okan ve Ahmet’le hafta sonu ekibiyle Adana’da dinleyenleri tarafından büyük bir beğeni toplayan bu ekip, haklı olarak Adana’nın en iyi radyosu olma özelliğini dinleyenlerinden aldığı destekle koruyor. DİNLEYİCİLERİNİ RADYO BAŞINA KİTLİYOR Arabesk, Halk müziği ve Fantezi müziğin en iyi seslerini dinleyiciyle buluşturmak için bir araya gelen kadro, 7/24 kesintisiz müzik ziyafeti için dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Adana da yayın yapan radyolar arasında en fazla dinlenen Deva radyo, günün her saatinde birbirinden özel program ve programcılarıyla dinleyicilerini radyo başına kitliyor. MÜZİĞİN DIŞINDA SİYASET, SPOR PROGRAMLARI DA VAR Müziğin yanı sıra birbirinden değerli konuklarıyla siyaset, güncel, spor programları da bu şehrin frenkansı  96.4 de dinleyiciyle buluşuyor. Dünyanın her yerinde devaradyo.com adresiyle internet üzerinden dinlenen Radyo Deva, Adana da dinleyicileriyle bütünleşen radyo olarak da biliniyor.  
RADYO DEVA 6 YILDIR ZİRVEDE … ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

 

Adana’nın en fazla dinlenen radyosu olma özelliğini her zaman koruyan radyo DEVA yayın hayatında 6 yılını doldururken 6 yıldır zirvede olmanın haklı gururuyla yayın hayatına devam etmekte .

Dinleyicileriyle birlikte bir bütünlük sağlayan ve yaptığı programlarla Adana’da haklı olarak en fazla dinlenen radyo olma özelliğini de taşıyor.

RADYOLARIN SULTANI

DERYA YÜKSEKDAĞ YÖNETİYOR

Fatih Selçuk Grup bünyesinde 6 yıldır deneyimli kadrosu ile yayın hayatını sürdüren Radyo Deva 96.4 frekansıyla Adana’da her derde deva olmaya devam ediyor. Radyoların sultanı Derya Yüksekdağ Yönetiminde, Kaan’la bir dilek tuttum, Radyodaki ses Okan ve Ahmet’le hafta sonu ekibiyle Adana’da dinleyenleri tarafından büyük bir beğeni toplayan bu ekip, haklı olarak Adana’nın en iyi radyosu olma özelliğini dinleyenlerinden aldığı destekle koruyor.

DİNLEYİCİLERİNİ RADYO BAŞINA KİTLİYOR

Arabesk, Halk müziği ve Fantezi müziğin en iyi seslerini dinleyiciyle buluşturmak için bir araya gelen kadro, 7/24 kesintisiz müzik ziyafeti için dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Adana da yayın yapan radyolar arasında en fazla dinlenen Deva radyo, günün her saatinde birbirinden özel program ve programcılarıyla dinleyicilerini radyo başına kitliyor.

MÜZİĞİN DIŞINDA SİYASET, SPOR PROGRAMLARI DA VAR

Müziğin yanı sıra birbirinden değerli konuklarıyla siyaset, güncel, spor programları da bu şehrin frenkansı  96.4 de dinleyiciyle buluşuyor. Dünyanın her yerinde devaradyo.com adresiyle internet üzerinden dinlenen Radyo Deva, Adana da dinleyicileriyle bütünleşen radyo olarak da biliniyor.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.