Her şey bir gülücük için…

Yaşam 28.06.2023 - 18:05, Güncelleme: 28.06.2023 - 18:05 2848+ kez okundu.
 

Her şey bir gülücük için…

Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu bu kez Sevgi Evleri Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocukların yüzünü güldürmek için etkinlik gerçekleştirdi. Daha önce çok sayıda etkinliklere imza atan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu, fotoğraflarını yayınlamadıklarını çocukların bir nebze olsa da dokundukları ve güldürdükleri için onur duyduklarını belirttiler.
>> SABİT ÖZKESER   EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 13 yıl önce Erol Olamcam tarafından kurulan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’nun her geçen gün daha büyüdüğünü ve daha çok kişilere ulaşarak mutluluk verdiklerini anlatan Fırat Arsunar, “Sevgi evleri etkinliğimizi çocuklarımızla mükemmel bir şekilde yapmanın gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın resimlerini yayınlamıyoruz. Emeği geçen tüm gönüllü palyaçolar olarak, bizlere destek veren ve çocuklarımızın kalbine yüzündeki gülücüğe dokunma imkanımız oldu. Tüm gönüllü dostlarıma ve bize destek olan herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Bunun dışında  Sevgi Evleri annelerine ve ayrıca; Kek, Meyve suyu, Balon, Boyama kitapları ve boya kalemi Lolipop ve çikolatalı gofret temin eden gönüllü bağışçılara çok teşekkür ederim” dedi.   DAHA ÖNCE DEPREM BÖLGESİNE DE GİTTİLER Çocukların yanı sıra yaşlılar ve hastalar olmak üzere çok sayıda kişiye moral ve motivasyon sağlayan, yüzlerine bir gülücük kondurabilmek için çalışan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetli iki büyük depremi yaşayan ve daha sonra da 6.4 ve 5.8 merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da en çok etkiyi yaşayan çocukları da ziyaret etmişlerdi.  Hatay ve ilçelerinde deprem bölgelerini ziyaret eden Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu, çocuklara sosis balon, boyama kitabı, kalem, kek, meyve suyu, çikolata ve bir pikap dolusu hijyen kolisi ve ihtiyaç maddelerini depremzedelere teslim etmişlerdi.  
Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu bu kez Sevgi Evleri Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocukların yüzünü güldürmek için etkinlik gerçekleştirdi. Daha önce çok sayıda etkinliklere imza atan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu, fotoğraflarını yayınlamadıklarını çocukların bir nebze olsa da dokundukları ve güldürdükleri için onur duyduklarını belirttiler.

>> SABİT ÖZKESER

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

13 yıl önce Erol Olamcam tarafından kurulan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’nun her geçen gün daha büyüdüğünü ve daha çok kişilere ulaşarak mutluluk verdiklerini anlatan Fırat Arsunar, “Sevgi evleri etkinliğimizi çocuklarımızla mükemmel bir şekilde yapmanın gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın resimlerini yayınlamıyoruz. Emeği geçen tüm gönüllü palyaçolar olarak, bizlere destek veren ve çocuklarımızın kalbine yüzündeki gülücüğe dokunma imkanımız oldu. Tüm gönüllü dostlarıma ve bize destek olan herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Bunun dışında  Sevgi Evleri annelerine ve ayrıca; Kek, Meyve suyu, Balon, Boyama kitapları ve boya kalemi Lolipop ve çikolatalı gofret temin eden gönüllü bağışçılara çok teşekkür ederim” dedi.

 

DAHA ÖNCE DEPREM BÖLGESİNE DE GİTTİLER

Çocukların yanı sıra yaşlılar ve hastalar olmak üzere çok sayıda kişiye moral ve motivasyon sağlayan, yüzlerine bir gülücük kondurabilmek için çalışan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetli iki büyük depremi yaşayan ve daha sonra da 6.4 ve 5.8 merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da en çok etkiyi yaşayan çocukları da ziyaret etmişlerdi.  Hatay ve ilçelerinde deprem bölgelerini ziyaret eden Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu, çocuklara sosis balon, boyama kitabı, kalem, kek, meyve suyu, çikolata ve bir pikap dolusu hijyen kolisi ve ihtiyaç maddelerini depremzedelere teslim etmişlerdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.