Sütcü’den Varank ve Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Ekonomi (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.06.2023 - 11:41, Güncelleme: 26.06.2023 - 11:41 2010+ kez okundu.
 

Sütcü’den Varank ve Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Organize Sanayi Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, OSBÜK Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji,Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığına seçilen Mustafa Varank’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sanayinin ve sanayicinin gündemindeki önemli konulara dair görüşlerinpaylaşıldığı ziyarette, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkanı Varank’a, yeni çalışma döneminde başarı dileklerinde bulundu.Ziyarette, OSB’lere yönelik çalışmalarda iş birliklerinin hayata geçirilmesi hususunda mutabık kalındı.Komisyon Başkanı Varank ziyaretleri dolayısıyla OSBÜK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ile OSBÜK Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. SÜTCÜ, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU TEBRİK ETTİ Organize Sanayi Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, OSBÜK Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı'na seçilen M. RifatHisarcıklıoğlu'nu kutladı. Ekonomi dünyasına yönelik geliştirilebilecek projeler ve bölgesel gelişmeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Üretim, istihdam ve ihracatı artırarak ülke ekonomisine katkı sağlanmasına ilişkin görüşlerin paylaşıldığı ziyarette, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, OSBÜK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ile OSBÜK Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.  
Organize Sanayi Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, OSBÜK Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji,Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığına seçilen Mustafa Varank’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sanayinin ve sanayicinin gündemindeki önemli konulara dair görüşlerinpaylaşıldığı ziyarette, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkanı Varank’a, yeni çalışma döneminde başarı dileklerinde bulundu.Ziyarette, OSB’lere yönelik çalışmalarda iş birliklerinin hayata geçirilmesi hususunda mutabık kalındı.Komisyon Başkanı Varank ziyaretleri dolayısıyla OSBÜK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ile OSBÜK Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

SÜTCÜ, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

Organize Sanayi Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, OSBÜK Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı'na seçilen M. RifatHisarcıklıoğlu'nu kutladı. Ekonomi dünyasına yönelik geliştirilebilecek projeler ve bölgesel gelişmeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Üretim, istihdam ve ihracatı artırarak ülke ekonomisine katkı sağlanmasına ilişkin görüşlerin paylaşıldığı ziyarette, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, OSBÜK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ile OSBÜK Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.