Karalar’dan Güney halkına “Yürüyüş Parkuru” müjdesi

Spor 23.06.2023 - 11:07, Güncelleme: 23.06.2023 - 11:07 2358+ kez okundu.
 

Karalar’dan Güney halkına “Yürüyüş Parkuru” müjdesi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, uzun yıllardır amatör sporuna hizmet veren Güney Yıldızı Stadı’nda Güney halkının yararlanması için “Yürüyüş Parkı” yapılması konusunda start verdi.
>> SABİT ÖZKESER     PROJEYE OLUMLU BAKILDI Çukurova Pres Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut’un hem kendi sporcularının hem de bölge halkının değişik spor aktivitelerinden yararlanmaları için Büyükşehir Belediyesi’ne sundukları “Yürüyüş Parkı” projesi teklifi olumlu karşılandı. Adana’nın en büyük mahallelerinden biri olan ve bölgesinde binlerce kişiye hizmet sunan  Güney Yıldızı Stadı’nda Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halis Çelik ve Spor Danışmanı Yusuf Konaklı, Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut ile birlikte incelemelerde bulundu. “EN KISA SÜREDE HALKIMIZ YARARLANACAK” Başkan Zeydan Karalar’ın spora ve sporcuya verdiği desteği anlatan Doç.Dr.Ergülçelik, “Adana’da sadece sporcuların değil, tüm insanların değişik sporlar yapması için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çabayı gösteriyoruz. Bu nedenle belediyemize sunulan bu projeyi destekliyoruz ve en kısa sürede dezavantajlı bölge olarak bilinen Güney’de halkımızın bu statta yürüyüş yapmalarını sağlayacağız. Proje ile çalışmalarımız hızla sürüyor” dedi. “GÜNEY HALKININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” Güney bölgesinde halkın spor yapmalarını ve özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması için değişik sosyal etkinlikler gerçekleştiren Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut, “Burada halkın hayali olan  yürüyüş parkurunu gerçekleştirecek olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz” dediler.  
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, uzun yıllardır amatör sporuna hizmet veren Güney Yıldızı Stadı’nda Güney halkının yararlanması için “Yürüyüş Parkı” yapılması konusunda start verdi.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

PROJEYE OLUMLU BAKILDI

Çukurova Pres Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut’un hem kendi sporcularının hem de bölge halkının değişik spor aktivitelerinden yararlanmaları için Büyükşehir Belediyesi’ne sundukları “Yürüyüş Parkı” projesi teklifi olumlu karşılandı. Adana’nın en büyük mahallelerinden biri olan ve bölgesinde binlerce kişiye hizmet sunan  Güney Yıldızı Stadı’nda Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halis Çelik ve Spor Danışmanı Yusuf Konaklı, Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut ile birlikte incelemelerde bulundu.

“EN KISA SÜREDE HALKIMIZ YARARLANACAK”

Başkan Zeydan Karalar’ın spora ve sporcuya verdiği desteği anlatan Doç.Dr.Ergülçelik, “Adana’da sadece sporcuların değil, tüm insanların değişik sporlar yapması için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çabayı gösteriyoruz. Bu nedenle belediyemize sunulan bu projeyi destekliyoruz ve en kısa sürede dezavantajlı bölge olarak bilinen Güney’de halkımızın bu statta yürüyüş yapmalarını sağlayacağız. Proje ile çalışmalarımız hızla sürüyor” dedi.

“GÜNEY HALKININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Güney bölgesinde halkın spor yapmalarını ve özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması için değişik sosyal etkinlikler gerçekleştiren Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut, “Burada halkın hayali olan  yürüyüş parkurunu gerçekleştirecek olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.